Administratiekantoor Begelei

Administratiekantoor Begelei

- Sterren

Administratiekantoor

  • Zelfstandig Professional
  • Velp

Administratiekantoor Begelei is een Administratiekantoor die zich richt op startende ondernemers, ZZP’ers en op ondernemers die in het midden- en kleinbedrijf (MKB) al geruime tijd werkzaam zijn.
Als startende ondernemer heeft u rekening te houden met 1001 verschillende dingen. Is het daarom niet prettig als er iemand is die u daarin begeleid en u zelfs werk uit handen neemt?
Begelei kent de regels en actualiteiten van het ZZP-schap. Werken als ZZP’er is niet altijd makkelijk. U bent voor alles op uwzelf aangewezen. Het is dan ook belangrijk dat u voor uw administratie kunt vertrouwen op professionele ondersteuning.

De Experts

Frank van den Bergh

Frank van den Bergh

Eigenaar en boekhouder

Ik ben er van overtuigd dat een goede boekhouding de belangrijkste basis is voor een gezond bedrijf. Vanuit deze boekhouding ga ik inzicht geven in de mogelijkheden maar ook de kwetsbaarheden binnen uw onderneming en voor u als ondernemer in privé. Door persoonlijk contact ben ik een sparringspartner voor u als ondernemer. De komende jaren zal dit onderdeel van ons vak steeds belangrijker worden. Door de samenwerking met Moneybird ben ik er klaar voor.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Administratiekantoor Begelei


Werk je met Administratiekantoor Begelei samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Administratiekantoor Begelei heeft nog geen reviews