Administratiekantoor van Daalen

Administratiekantoor van Daalen

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • < 10 co-workers
 • Volendam
 • Moneybird-ambassadeur

De oprichter van Van Daalen Administratie is Michell van Daalen. Een gepassioneerde ondernemer die graag zijn handen uit zijn mouwen steekt. Hij heeft de opleiding finance & control afgerond in Amsterdam en heeft veel werkervaring bij diverse accountants- en administratiekantoren.

Groei van het bedrijf:
Michell heeft het bedrijf in 2019 opgericht en sindsdien is het hard gegroeid. Hij begon met de administratie van de onderneming van zijn beste vriend. Steeds meer kleine bedrijven meldde zich bij Michell en inmiddels verzorgd Van Daalen administratie de administraties en belastingzaken voor tientallen kleine ondernemers in Volendam en daarbuiten. Daarbij geven wij proactief advies over financiële zaken zoals investeringen, hypotheken, verzekeringen, financiële planning en andere zaken en persoonlijke vraagstukken. Ook helpen en adviseren bij het financiële gebied van nieuwe ondernemers vinden wij heel leuk.

De Experts

Michell van Daalen

Michell van Daalen

Boekhouder/belastingadviseur

De oprichter van Van Daalen Administratie is Michell van Daalen. Een gepassioneerde ondernemer die graag zijn handen uit zijn mouwen steekt. Hij heeft de opleiding finance & control afgerond in Amsterdam en heeft veel werkervaring bij diverse accountants- en administratiekantoren. Groei van het bedrijf: Michell heeft het bedrijf in 2019 opgericht en sindsdien is het hard gegroeid. Hij begon met de administratie van de onderneming van zijn beste vriend. Steeds meer kleine bedrijven meldde zich bij Michell en inmiddels verzorgd Van Daalen administratie de administraties en belastingzaken voor tientallen kleine ondernemers in Volendam en daarbuiten. Daarbij geven wij proactief advies over financiële zaken zoals investeringen, hypotheken, verzekeringen, financiële planning en andere zaken en persoonlijke vraagstukken. Ook helpen en adviseren bij het financiële gebied van nieuwe ondernemers vinden wij heel leuk. Michell is tevens een Financieel medewerker met 4 jaar ervaring in de financieel administratieve sector met nameop het gebied van ZZPadministratie en BV administratie. Ook sterk in adviseren van klanten met betrekking tot financiële vraagstukken. Vergevorderd in het maken van rapportages aan het management. Ik werk graag met cijfers, ben nauwkeurig en sterk in communicatie met verschillende opdrachtgevers.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Administratiekantoor van Daalen


Werk je met Administratiekantoor van Daalen samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Tom Doornenbal

  T. Doornenbal

  5,0 Sterren
  Review voor Michell van Daalen

  Super professioneel en geeft goed advies. Inkomstenbelasting heel snel afgehandeld.

 • elmer stedenburg

  Stedenburg

  5,0 Sterren
  Review voor Michell van Daalen

  Fantastische boekhouder die mij al vanaf het prille begin van mijn bedrijf ondersteund met boekhouding en professionele, deskundige adviezen. Hij werkt snel en komt altijd zijn afspraken na. En last but not least, hij is prettig en relaxte in de omgang. We komen er dus graag en dat kun je lang niet over alle boekhouders zeggen. Aanrader!

 • Chris Scheers

  C.S.T.

  5,0 Sterren
  Review voor Michell van Daalen

  Zeer goed geholpen met mijn boekhouding, ben nu reeds 3 jaar klant en altijd helder en overzichtelijk mijn boekhouding op orde. In één woord uitstekend!

 • Sacha

  Sacha kids

  5,0 Sterren
  Review voor Michell van Daalen

  Super fijne samenwerking! Met veel geduld en heldere uitleg wordt het boekhouden ons een stuk makkelijker gemaakt! :)