Administratiekantoor van der Zwet

Administratiekantoor van der Zwet

- Sterren

Administratiekantoor

  • Zelfstandig Professional
  • Hilversum

Ik ondersteun neurodivergente vrouwelijke ondernemers met internationale ambities die winstgevend wil groeien door middel van Profit First en begeleiding in de administratie.

Graag leer ik jouw cijfers te lezen, de boekhouding zelf te doen en je geld zo slim mogelijk te managen waardoor jij en jouw bedrijf kunnen groeien. En help ik je jouw processen beter en slimmer in te richten d.m.v. software.

Alle boekhoudkundige abonnementen zijn inclusief een Profit First training en/of traject, want enkel de juiste manier van geld management zorgt ervoor dat je winstgevend kan groeien.

Wil je meer weten over hoe wij kunnen samenwerken? Neem dan contact op via het formulier op deze pagina of plan een call in via onze website.

De Experts

Bianca van der Zwet

Bianca van der Zwet

Profit First Boekhouder

Ik ben Bianca van der Zwet en ben Profit First Expert, Winstcoach, Boekhouder en Belastingconsulent. Sinds 2009 ondersteun ik vanuit mijn bedrijf ondernemers uit diverse branches bij hun administratie en belastingaangiften. In de jaren ervoor heb ik reeds brede ervaring opgedaan in loondienst. Door mijn brede werkervaring (administratie, sales, promotie, etc) werk ik met een helicopter-view waardoor ik verbanden leg tussen de diverse onderdelen in jouw bedrijf. Mijn doel is om jou als ondernemer je cijfers te leren lezen, de boekhouding te begrijpen en zelf je administratie te kunnen doen zodat jij je als ondernemer kan ontwikkelen, een team kan bouwen en winstgevend kan worden en blijven. Wil je kennismaken en uitvinden hoe wij kunnen samenwerken? Plan een kennismakingsgesprek in via onze website.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Administratiekantoor van der Zwet


Werk je met Administratiekantoor van der Zwet samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Administratiekantoor van der Zwet heeft nog geen reviews