AdminXper

AdminXper

5,0 Sterren

Voor de BV ondernemer

 • < 10 co-workers
 • Leiderdorp
 • Moneybird-ambassadeur

AdminXper is opgericht door Wubbo Staal en richt zich op de BV ondernemer tot aan 10 man personeel. Doelstelling van ons bedrijf is het voor de ondernemers zo eenvoudig mogelijk te maken en we verwelkomen pakketten zoals Moneybird daarom ook zeer!

Samen met onze klanten zorgen we ervoor dat iedere administratie elk kwartaal netjes up to date is en wij vragen zo min mogelijk uitstel aan. Dit zodat jij als klant altijd goed weet waar je aan toe bent en zelf ook snel kan schakelen indien nodig. Daarnaast kunnen we dan ook snel schakelen bij echte adviesvragen of als je bijvoorbeeld een jaarprognose nodig hebt indien je een huis gaat kopen.

Wij onderscheiden ons niet alleen door een snelle reactie te geven op boekhoudkundig/ fiscaal gebied. Maar ook door de juiste reactie te geven en dit kan alleen door het volgen van permanente educatie zodat je ook op de hoogte blijft van de laatste fiscale ontwikkelingen. Gelukkig werpt dit zijn vruchten af en hebben wij tevreden klanten en mooie referenties. Kijk bijvoorbeeld ook op: https://www.adminxper.nl/referenties/

Het AdminXper team

Wubbo Staal - partner, oprichter en Register Belastingadviseur (RB). Specialisaties: de BV ondernemer en alle financiële en fiscale vragen die deze kan hebben.

drs. Peter van den Berg, partner en Register Belastingadviseur (RB). Specialisaties: de BV ondernemer en alle financiële en fiscale vragen die deze kan hebben.

Tonnie Jonk - specialisaties: Boekhouding en het op orde krijgen van de achterliggende administratieve processen.

Pauline van Huijstee RPP (register payroll professional) en FA (Fiscaal Adviseur). Specialisaties: Salarisverwerking & personeelsvraagstukken.

Alleen voor de BV ondernemer
Wij zijn geen prijsvechter, maar doordat wij ons alleen richten op de BV ondernemer tot aan 10 man personeel hebben wij een gerichte doelgroep en kunnen we efficiënt en doelgericht werken tegen gunstige tarieven.

Daarnaast verdiend een goede boekhouder/belastingadviseur zich vaak terug door het geven van de juiste adviezen, aftrekbare zakelijke kosten etc. Dit is dan ook exact wat ons energie geeft en waar we het voor doen. Een goede dienstverlening optimaal op jou afgestemd.

Gratis kennismakingsgesprek
In een gratis kennismakingsgesprek (bijvoorbeeld via een Zoom videocall of op kantoor) kijken we altijd waar jij naar opzoek bent en of onze dienstverlening daar goed op aansluit. Dit neemt meestal een uurtje in beslag en daarna weten we:
- Of er een persoonlijke klik is
- Wie wat doet
- En of onze dienstverlening bij jou aansluit

Neem gerust contact op. Het kennismakingsgesprek verplicht je tot niets en wij zijn blij om ons bedrijf te mogen introduceren!

De Experts

Wubbo Staal

Wubbo Staal

Oprichter & Register Belastingadviseur (RB)

Vooraf aan mijn functie als Register Belastingadviseur, heb ik na mijn HBO opleiding, ook de Post HBO opleiding tot Controller gevolgd. > 20 jaar werkervaring waarvan 10 jaar als eigenaar & partner.

Peter van den Berg

Peter van den Berg

Partner & Register Belastingadviseur

Na zijn universitaire opleiding heeft Peter ook de titel Register Belastingadviseur behaald. Vanaf 2007 werkzaam in het vak en meer dan drie jaar bij AdminXper. Sinds medio vorig jaar ook als partner.

Tonnie Jonk

Tonnie Jonk

Optimalisatie administratieve processen

Na haar universitaire opleiding ook de master black belt opleiding behaald. Zet haar kennis en kunde in om de administratieve bedrijfsprocessen van klanten te optimaliseren.

Remco Schreuders

Remco Schreuders

Financial controller

Na zijn hbo opleiding, ook zijn universitaire opleiding bij de Erasmus Universiteit behaald. Remco heeft meerdere controllers functies gehad en deze ervaring zet hij nu ook in bij AdminXper.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van AdminXper


Werk je met AdminXper samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Richard Tilman

  Output4you B.V.

  5,0 Sterren

  Zeer fijne samenwerking met de collega's van AdminXper, Ik als kleine ondernemer heb vaak vragen en het team heeft altijd een antwoord paraat

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Adminxper is precies wat je verwacht van een belasting- en administratiekantoor. Punctueel, degelijk en goed georganiseerd. De kers op de taart zijn de fijne mensen om mee samen te werken.

 • Effectief Online

  Effectief Online

  5,0 Sterren

  De afgelopen jaren hebben wij met Effectief Online een enorme groei doorgemaakt. Dusver deed ik mijn boekhouding nog zelf, maar gezien onze groei wilde ik graag samenwerken met een goede en betrouwbare boekhouder. Op aanraden van kwam ik in contact met Wubbo van AdminXper. Na het eerste gesprek had ik direct een goed gevoel. Wubbo kan duidelijk uitleggen wat er gedaan moet worden en we zijn direct aan de slag gegaan. Wubbo is heel nauwkeurig, betrokken en kan mij uitstekend helpen. Het geeft mij rust dat alles straks klaar is voor de toekomst.

 • Arjan Meester

  AREA071

  5,0 Sterren

  Als ondernemer heb ik de perfecte combinatie gevonden in de diensten van AdminXper en het boekhoudpakket van Moneybird. AdminXper heeft mijn administratie volledig getransformeerd met hun uitstekende belastingadvies en boekhouding. Ze hebben het voor mij op financieel en fiscaal vlak zo eenvoudig mogelijk gemaakt, waardoor ik me kan concentreren op wat ik het beste doe - ondernemen. De combinatie van AdminXper en Moneybird heeft me niet alleen financiële en fiscale rust gegeven, maar ook waardevolle tijd bespaard. Ik kan AdminXper en Moneybird ten zeerste aanbevelen aan elke BV ondernemer die op zoek is naar een betrouwbare partner voor hun administratie en belastingzaken

 • Youssef el Abbassi

  Solid Tech B.V.

  5,0 Sterren
  Review voor Wubbo Staal

  Wubbo is iemand de de tijd neemt om je boekhouding goed te controleren. Hierbij is hij erg scherp op details en weet hij altijd de juiste mensen op te trommelen om effectief te werken. Wij zijn erg blij met Wubbo!