Adstranimo

Adstranimo

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • Zelfstandig Professional
 • Haarlem

Adstranimo is een administratiekantoor in Haarlem. Dit houdt in dat wij financiële- en salarisadministraties voeren, jaarrekeningen opstellen, aangiften BTW, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting verzorgen. Daarnaast kunnen wij adviseren op administratief en fiscaal vlak.

Enkele voorbeelden van wat we voor jou kunnen betekenen:

meekijken met je financiën om te helpen bij te nemen beslissingen
helpen bij de verplichtingen die je hebt bij de belastingdienst
je administratie voeren of kunnen meekijken als je het liever zelf wil doen
salarisadministraties verzorgen
De uitdaging voor ons is het inzichtelijk maken van de brij aan informatie die uit de administratie voortkomt. Het leuke daarbij is het uit handen nemen van de zorgen rondom de administratie. Dit kan een volledige administratie zijn of alleen een aangifte inkomstenbelasting.

Een speerpunt voor ons is de menselijke maat. De deur staat altijd open voor een kop koffie. Het verhaal achter de cijferbrij en gegevens en wat ze voor jou betekenen, zijn leidend in wat we adviseren. Daarbij is ons doel het meedenken in de keuzes die je nu en in de toekomst moet en wil maken.

Het verhaal achter de naam ADSTRANIMO
Tijdens het hardlopen komen vaak de beste ideeën naar boven. Zo ook begin 2018 lopend bij een zonsopkomst. Ineens was de naam Adstranimo daar, een soort anagram van administratie en animo. We hebben nog gedacht aan Administratiekantoor Adstranimo maar dat vonden we echt teveel van het goeie (probeer dat maar eens door de telefoon te zeggen).

Het mag dat je de eerste paar keren denkt hûh, of hoe spreek ik dat uit. Feit blijft: het is maar een naam. Het gaat ons om jullie verhaal.

De Experts

Casper Gorgels

Casper Gorgels

Eigenaar Adstranimo

Ik heb Bedrijfseconomie gestudeerd aan de HES in Amsterdam. Na mijn studie heb ik gewerkt bij een detacheringsbureau waar ik zelfstandig de boekhouding op poten heb gezet en meerdere salarisadministraties heb gevoerd. Daarna ben ik werkzaam geweest bij een middelgroot belasting- en advieskantoor waar ik veel ervaring heb opgedaan. Ik heb onder andere voor meerdere klanten de financiële afwikkeling rondom hun administratievoering opgepakt. Daarnaast heb ik advies verzorgd rondom zaken die spelen in het heden en de toekomst, zoals het aankopen van een nieuw pand, overnames en uitgebreide organisatiestructuren. In 2017 kreeg ik de mogelijkheid om bij Administratiekantoor Rolf van der Horst in dienst te treden. Vanaf het begin van onze samenwerking is het al het idee geweest om het bestaande administratiekantoor over te nemen. Voor mij een mooie kans om mijn ervaring te delen en voor en met klanten te werken zoals we dat hier prettig vinden: met de menselijke maat. Per 1 januari 2019 is de overname werkelijkheid geworden en is Adstranimo ontstaan. In alle voorgaande werkzaamheden en ook nu was en is voor mij steeds de sleutel om begrijpelijk te maken wat er zich zoal afspeelt, om voor ieder uniek geval toch een passende oplossing te zoeken en te bouwen aan de vertrouwensrelatie. Tot slot vind ik rust in mijn hardlopen, deze rust neem ik mee naar mijn werk. Daarnaast vind ik het als ontspanning heerlijk om games te spelen, vanuit deze hobby leer ik creatief omgaan met verschillende situaties, wat helpt wanneer ik op het werk ‘out of the box’ wil denken.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Adstranimo


Werk je met Adstranimo samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Dominique Stokman

  Droom Opleidingen B.V.

  5,0 Sterren
  Review voor Casper Gorgels

  Ik zit inmiddels alweer enkele jaren met twee BV's bij Adstranimo tot volle tevredenheid. Casper is heel gestructureerd waardoor ik mijn boekhouding met een gerust hart overlaat aan hem en zijn team. Hij reageert snel op vragen en geeft desgevraagd goed advies over allerlei financiële zaken. Hij is van de laatste ontwikkelingen op de hoogte en weet anders waar hij de juiste informatie kan vinden. Hij denkt erg mee en doet dit in oplossingen in plaats van in problemen. Het belangrijkste is dat Casper passie heeft voor zijn werk.