Advies Over Cijfers

Advies Over Cijfers

5,0 Sterren

Administratie- en advieskantoor

  • Zelfstandig Professional
  • Beverwijk

Voor diverse vormen van financiële dienstverlening bent u bij Advies Over Cijfers aan het juiste adres. Het opstellen van jaarcijfers of advisering over de financiële sturing in uw onderneming zijn enkele van onze diensten.

AOC presenteert uw cijfers op begrijpelijke wijze en vertelt u in begrijpelijke taal hoe uw onderneming er financieel voorstaat. Vanuit deze basis geeft denkt AOC met u mee om uw financiële doelen te realiseren.

AOC combineert een klantgerichte aanpak met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ontdek op deze website wat AOC voor u kan betekenen.

5 redenen om te kiezen voor Advies Over Cijfers:

1) Eén contactpersoon: Altijd heeft u dezelfde contactpersoon.
2) Maatwerk: U bepaalt welke dienstverlening u afneemt (en wat u zelf doet).
3) Betaalbaar: De diensten zijn betaalbaar, u kunt rekenen op een scherpe offerte.
4) Flexibel: Buiten kantooruren biedt AOC ruime contact mogelijkheden.
5) Kwaliteit: Dankzij ruime ervaring kwalitatieve dienstverlening en heldere rapportages.

De Experts

Ronald Kortekaas

Ronald Kortekaas

Eigenaar

Mijn naam is Ronald Kortekaas. Met ruim 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en financieel advieswerk kent deze wereld voor mij weinig geheimen meer. Toch blijft het één van de leukste dingen om (startende) ondernemers te helpen bij het geven van inzicht in hun cijfers. Dit om weloverwogen keuzes te maken richting de toekomst, maar ook om zoveel mogelijk zélf de administratie te voeren. Tenslotte scheelt dat weer kosten en vergroot het je inzicht enorm. Dat is de reden waarom ik Advies Over Cijfers heb opgericht. Via Moneybird is het mogelijk om de tijd te beperken aan het voeren van uw administratie. Voor diverse vormen van financiële dienstverlening bent u bij Advies Over Cijfers aan het juiste adres. Het opstellen van jaarcijfers of advisering over de financiële sturing in uw onderneming zijn enkele van onze diensten. AOC presenteert uw cijfers op begrijpelijke wijze en vertelt u in begrijpelijke taal hoe uw onderneming er financieel voorstaat. Vanuit deze basis geeft denkt AOC met u mee om uw financiële doelen te realiseren. AOC combineert een klantgerichte aanpak met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ontdek op deze website wat AOC voor u kan betekenen. 5 redenen om te kiezen voor Advies Over Cijfers: 1) Eén contactpersoon: Altijd heeft u dezelfde contactpersoon. 2) Maatwerk: U bepaalt welke dienstverlening u afneemt (en wat u zelf doet). 3) Betaalbaar: De diensten zijn betaalbaar, u kunt rekenen op een scherpe offerte. 4) Flexibel: Buiten kantooruren biedt AOC ruime contact mogelijkheden. 5) Kwaliteit: Dankzij ruime ervaring kwalitatieve dienstverlening en heldere rapportages.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Advies Over Cijfers


Werk je met Advies Over Cijfers samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

  • Marlot Bakker

    Marlot Bakker Fotografie

    5,0 Sterren

    Ronald heeft mij enorm geholpen met mijn administratie! Hij is snel en duidelijk in de communicatie en heeft mij veel geleerd. Waar mijn administratie voorheen een zooitje was, heb ik nu meer inzicht dan ooit tevoren. Ik raad Ronald zeker aan als boekhouder!