AEsh

AEsh

5,0 Sterren

Administratiekantoor

AEsh heeft op dit moment geen ruimte voor nieuwe klanten. Daarom kun je nu helaas geen contact opnemen.
 • Zelfstandig Professional
 • Renkum

Ben jij, net als ik, een digitale werker? Dan passen wij zeker bij elkaar! Mijn 'kantoor' is daar waar ik werk. Thuis in Renkum, op een willekeurige flexplek of bij jou op lokatie. Je kunt mij het beste bereiken via de digitale snelweg: mail, WhatsApp, iMessage, LinkedIn, Facebook of zelfs sms.

Mijn focus en specialisme liggen bij het automatiseren van de administratie. Door te netwerken en naar evenementen te gaan kan ik kennis delen, en blijf ik op de hoogte van wijzigingen in het vakgebied. En heb je een vraag die daar buiten valt? Dan ken ik hele fijne specialisten die jou altijd verder kunnen helpen.

De Experts

Angeline Evers

Angeline Evers

Boekhouder

Klantenstop

Zelf je boekhouding bijhouden, maar af en toe een Moneybird expert nodig? Dan ben ik jouw ideale hulplijn. Ik ben Angeline, brug tussen ondernemer en boekhouder. Het is mijn overtuiging dat je eigenlijk alles zelf kan met intelligente automatisering. Met mijn ondersteuning zorg ik ervoor dat jij alle fijne kneepjes van jouw boekhouding kan ontdekken. Inlevend, nieuwsgierig, doortastend & flexibel zijn woorden die mij goed omschrijven. Ik heb een grote passie voor (intelligente) techniek, cijfers en structuur en dit valt allemaal perfect samen met de werkwijze van Moneybird. Dus wil je graag zelf online jouw boekhouding bijhouden, maar weet je niet zo goed hoe of loop je tegen vragen aan? Ik begeleid je persoonlijk stap voor stap om zelfverzekerd en zonder stress je eigen boekhouding bij te houden. Nieuwsgierig naar mijn kosteloze tips over Moneybird? Word lid van de Durftevragen over Moneybird Facebook groep of kijk op YouTube naar mijn Moneybird tutorials.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van AEsh


Werk je met AEsh samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Eddie Sprietsma

  WebSpriet

  5,0 Sterren

  Zeer vakkundig en weet zo goed als alles van het boekhouden binnen Moneybird. Vlot en makkelijk contact. Een absolute aanrader als je opzoek bent naar hulp met je Moneybird boekhouding.

 • Teddy van Dijk

  Teddy van Dijk

  5,0 Sterren

  Angeline (Aesh) heeft me destijds uitgebreid uitleg gegeven en me ondersteund bij het instellen van mijn administratie. Daardoor kan ik nu heel veel zelf. Maar dat niet alleen, ze blijft ook beschikbaar voor vragen en advies. Tevens controleert ze elke keer vooraf mijn aangifte omzetbelasting, die ik daarna dan met een gerust hart zélf instuur. Angeline is stipt, komt haar afspraken altijd na en is de ideale partner voor mijn administratie. Ik kan je Aesh zeker aanraden!

 • Arne Keuning

  Upstream B.V.

  5,0 Sterren

  Angeline is betrouwbaar, consistent, pro-actief, vriendelijk en een inhoudelijk sterke adviseur bij het beantwoorden van de juiste inrichting van de administratie en de werking van Moneybird. Al meerdere jaren helpt ze ons naar tevredenheid.

 • Ed Meijer

  Squip B.V.

  5,0 Sterren

  Professioneel, duidelijk, meedenkend en heeft verstand van zaken!!

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Verstand van zaken, fijn om mee samen te werken

 • Mike Verbruggen

  SLMMR

  5,0 Sterren

  Het is heel simpel. Het is prettig samenwerken met Angeline.

 • Peter van den Akker

  Stichting Leidse Ommelanden

  4,5 Sterren
  Review voor Angeline Evers

  Angeline heeft mij, toen ik starte met Moneybird, goed op weg geholpen en mij nuttig huiswerk meegegeven. Het fijne was dat het helemaal online kon. Ze bleek MB door en door te kennen

 • Bart Landstra

  Geweldloze Communicatie Training

  5,0 Sterren
  Review voor Angeline Evers

  TOP

 • Almar Hijlkema

  Almar Online

  5,0 Sterren
  Review voor Angeline Evers

  Dag Angeline. Dank voor je plezierige en vakkundige inbreng de afgelopen jaren!

 • S. Kruyt

  Hout Totaal

  5,0 Sterren
  Review voor Angeline Evers

  Angeline geeft zeer duidelijke instructie en optimaliseert en automatiseert de administratie waar mogelijk. Hele fijne samenwerking met overzicht in je administratie als resultaat.

 • Loran Bendeler

  Ben-For International

  4,5 Sterren
  Review voor Angeline Evers

  We werken nu ong. 3 jaar samen met Angeline en zijn heel te vreden over de begeleiding en ondersteuning. Antwoorden op vragen zijn snel en duidelijk

 • Berend Bosma

  Berend Bosma

  4,5 Sterren
  Review voor Angeline Evers

  Ook voor mij, als kleine ondernemer, hoort de administratie er helaas bij... het was op het begin een hele zoektocht. Gelukkig heeft Angeline me goed op weg geholpen met het leren begrijpen van Moneybird. Eerst dacht ik het allemaal zelf te kunnen doen, maar het uurtje uitleg van Angeline heeft me veel inzichten gegeven. Daarbij is het mogelijk om, dankzij het videobellen, het gesprek op te nemen en terug te kijken; door de hoeveelheid aan informatie was dat erg fijn! Bedankt Angeline!

 • Teddy van Dijk

  Teddy van Dijk

  5,0 Sterren
  Review voor Angeline Evers

  Angeline heeft me fantastisch geholpen bij het opstarten van mijn Moneybird-administratie. Maar dat niet alleen. Ze is nu, jaren later, nog steeds beschikbaar voor mijn vragen en opmerkingen. Ik kan een taak klaarzetten via Moneybird, mailen of een online afspraak inplannen via haar website. Altijd deskundig en altijd precies de hulp die ik nodig heb. Angeline is 5 sterren-plus!

 • Miquel Verhoeven

  VH Shopping BV

  5,0 Sterren
  Review voor Angeline Evers

  Angeline heeft mij echt op weg geholpen. Echt een aanrader!

 • Jacky Zegers

  Jacky Art

  5,0 Sterren
  Review voor Angeline Evers

  Angeline kan zich goed verplaatsen in mij en mijn bedrijf en heeft ervoor gezorgd dat ik een heldere en overzichtelijke administratie heb gekregen, die ik zelf kan bijhouden. Ze is geduldig en legt het goed uit, in heldere taal die ook begrijpbaar is als je geen boekhouder bent. Ik heb nu overzicht en mijn administratie is redelijk makkelijk bij te houden. En voor vragen kan ik altijd bij haar terecht!

 • amanda chenari

  Autopartsonline bv

  5,0 Sterren
  Review voor Angeline Evers

  Angeline is een topper! Ze heeft veel kennis van zowel moneybird als boekhouden. Neemt alle tijd voor je, ook als je tijd te kort komt in de sessie is dat geen probleem. Ze legt heel duidelijk uit en geeft goeie tips en trucs. Ik ben er heel blij mee en heb al veel geleerd in de korte tijd dat we samenwerken. Zeker een aanrader!

 • Jochem Jooren

  Jooren Consultancy

  5,0 Sterren
  Review voor Angeline Evers

  Al vele jaren super tevreden!

 • Teun Steenbergen

  Teun Steenbergen ICT Consultancy

  5,0 Sterren
  Review voor Angeline Evers

  Ik werk nu al een aantal jaren met tevredenheid samen met Angeline. In het begin wat uitgebreidere sessies en nu elk kwartaal een sessie voor de BTW-aangifte, een "APK-check" en vragen die ik verzameld heb. Dit werkt erg prettig en Angeline weet altijd mijn vragen prima te beantwoorden. Aanrader dus!

 • Ruben van der Ploeg

  Van der Ploeg vastgoedonderhoud

  5,0 Sterren
  Review voor Angeline Evers

  Prima

 • Coen Koop

  CFM Koop Holding B.V.

  5,0 Sterren
  Review voor Angeline Evers

  Ook in zeer uitzonderlijke situaties helpt Angeline mij perfect waardoor een moeilijke situatie nu helder is opgelost!

 • Yaël Hoogvliets

  Yael Hoogvliets

  5,0 Sterren
  Review voor Angeline Evers

  Angeline heeft mij ontzettend goed geholpen met mijn boekhouding. Voor mij is het belangrijk dat iemand écht wil helpen, en dat gevoel kreeg ik bij Angeline. Ook is Angeline ontzettend kundig. Niet alleen boekhoudkundig gezien, maar ook als het gaat om communicatie etc. Kortom, een betere boekhouder had ik echt niet kunnen wensen! Mijn administratie was een puinhoop, maar ben nu weer een gelukkig mens :)

 • Petra Fisher

  Petra Fisher Consulting

  5,0 Sterren
  Review voor Angeline Evers

  Angeline neemt de tijd bij het uitleggen en is onnavolgbaar snel bij het fixen. Ideaal dus. Als ik haar vraag 1 ding voor me op te lossen en ze ziet ineens iets geks pakt ze dat ook gelijk op. Angeline heeft niet alleen ongelooflijk veel kennis van Moneybird, maar ook van boekhouden en belastingen, alles wat met je financiele administratie te maken heeft. Naast dat alles in Angeline super vriendelijk, lekker vrolijk en heerlijk enthousiast als iets ingewikkelds ineens opgelost is. Ik word altijd vrolijk van het werken emt Angeline!

 • Chris Schwartze

  Chris Jayden

  5,0 Sterren
  Review voor Angeline Evers

  Angeline is top! Heeft veel kennis van zaken en een vlotte samenwerking.