Alsberg Accountants & Adviseurs B.V.

Alsberg Accountants & Adviseurs B.V.

4,5 Sterren

Accountantskantoor

 • < 10 co-workers
 • Hoofddorp
 • Moneybird-ambassadeur

Wij, Claudia Brant, Stefan Meijvogel en Paul Rijnbeek zijn Alsberg Accountants & Adviseurs. Je krijgt één van ons als vast aanspreekpunt, zodat de lijntjes kort zijn en we altijd snel kunnen handelen. We bieden dienstverlening op maat voor grote en kleine ondernemingen, ook starters zijn welkom!

We zijn het best te bereiken tijdens kantooruren, maar ook buiten kantoortijden staan we voor je klaar.

We volgen de ontwikkelingen van ons vak op de voet. Dat vinden we zelf belangrijk, maar dat zijn we ook verplicht, want jaarlijks controleert het NBA of we voldoende studie uren hebben gemaakt. Naast de opleidingsverplichting toetst de beroepsorganisatie de kwaliteit van onze werkprocessen.

De Experts

Paul Rijnbeek

Paul Rijnbeek

Accountant

Ik wil graag naast mijn klant staan, samen met mijn klant ondernemen. Een register accountant voor fatsoenlijke tarieven. Ik haal de meeste lol uit het advies geven en het helpen ondernemen, dat zien mijn klanten ook als toegevoegde waarde. Door de veranderingen in de markt, zoals het automatiseren van de administratie, kunnen we steeds meer adviseren ipv registreren. Ik ben er niet meer om je boekhouding te doen, maar ik kan je er natuurlijk wel bij begeleiden. Ondernemers zetten mij in als hun sparringpartner. Een paar uur per week of maand ben ik hun financieel directeur, hun Cfo on demand. Als er vraag is naar een dienst die wij niet bieden, dan weet ik bijna altijd wel iemand die het wel kan. Naast mijn werk als accountant geef ik les op de volksuniversiteit. Ik geef boekhouden voor zzp’ers, dat zijn 3 avonden om zzp'ers wegwijs te maken in boekhoudland.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Alsberg Accountants & Adviseurs B.V.


Werk je met Alsberg Accountants & Adviseurs B.V. samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

4,5 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

4,5 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

4,5 Sterren

Transparante werk/kosten

4,5 Sterren

Recensies

 • Rense Vogelaar

  Vogelaar Enterprise

  5,0 Sterren

  Het is met Paul en het team heel prettig werken, goede communicatie, duidelijke uitleg en afspraken worden goed nagekomen!

 • Thijs Bontje

  Thijs Bontje De Bontjas BV

  5,0 Sterren
  Review voor Paul Rijnbeek

  Ik werk al jaren samen met Paul. De samenwerking ervaar ik bijna als vriendschappelijk. Lekker relaxed, informeel en geen vraag is te veel of te lastig. Dat past goed bij een creatief ondernemer zoals ik. Ik kan Paul iedereen aanraden.

 • Milan van den Bovenkamp

  Online and Kicking

  4,5 Sterren
  Review voor Paul Rijnbeek

  Paul is een hele fijne open en transparante adviseur! Met elke vraag kan hij op weg, of hij komt hij er later op terug na onderzoek, maar meestal heeft hij het advies paraat. Ik vind zijn persoonlijke aanpak vooral prettig. Een belletje en koffietje hier en daar geeft mij een goed gevoel over mijn administratie.