ASQ EVE

ASQ EVE

5,0 Sterren

Service Professional

 • Zelfstandig Professional
 • Best

Het is je passie: je eigen onderneming! Je hele ziel en zaligheid zit erin.
Maar alle tijd en energie die je er insteekt heeft ook een keerzijde…

– taken of werkzaamheden die je niet leuk vindt, schuif je voor je uit of pak je zelfs helemaal niet op; – je hebt al tijden niet genoeg aandacht besteed aan je boekhouding;
– de stapel met bonnetjes en facturen groeit alleen maar;
– je onderneming kan groeien, maar je weet niet waar je de tijd vandaan moet halen om dit te realiseren;
– je ziet soms door de bomen het bos niet meer;
– de balans tussen werk en privé komt steeds vaker onder druk te staan;
– je vraagt je soms af: is dit het dan…..

Wacht niet langer ….. ASQ EVE!

Samen gaan we kijken waar jij behoefte aan hebt om zaken weer op orde te krijgen. Ik help je graag om weer structuur aan te brengen en taken en/of werkzaamheden (tijdelijk) van je over te nemen. Het is mogelijk je Moneybird-administratie geheel of gedeeltelijk aan mij uit te besteden. Zodat jij je kunt richten op de groei van je onderneming, waarde kunt leveren aan je klant én tijd overhoudt voor je gezin, familie en vrienden. Samen werken we aan jouw groei!

De Experts

Eveline Voncken-Evertz

Eveline Voncken-Evertz

Online Service Professional

Mijn naam is Eveline Voncken-Evertz. Samen met mijn gezin ben ik woonachtig in het Brabantse Best (regio Eindhoven). Na 23 jaar werkzaam te zijn geweest in het bankwezen, deed zich de kans voor om voor mezelf te beginnen en met mijn ervaring en kennis andere ondernemers te ondersteunen. Samen gaan we kijken waar jij behoefte aan hebt om zaken weer op orde te krijgen. Ik help je graag om weer structuur aan te brengen en taken en/of werkzaamheden (tijdelijk) van je over te nemen. Zodat jij je kunt richten op de groei van je onderneming, waarde kunt leveren aan je klant én tijd overhoudt voor je gezin, familie en vrienden. Samen werken we aan jouw groei! Herken je jezelf in bovenstaande, is je interesse gewekt of ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op! Wat anderen over mij zeggen: “Eveline kan goed plannen, is altijd goed voorbereid in alles wat ze doet, werkt gestructureerd en heeft veel verantwoordelijkheidsgevoel. Is altijd opgewekt, vriendelijk, hulpvaardig en integer. Belangrijk in ons werk is altijd waarmaken wat je belooft en dat heb je altijd gedaan!” “Ik zie jou als een veerkrachtige en bevlogen persoon, iemand met een positief kritische blik die altijd met je meedenkt in oplossingen.” “Enthousiast, hands-on, pragmatisch, toegankelijk en empathisch.” “Jij werkt gestructureerd en bewaard het overzicht. Je bent zeer klantgericht. Stelt vragen om achtergronden naar voren te krijgen. Pas tevreden wanneer het voor de klant ook duidelijk is. No nonsens. Verder ben je heel open, eerlijk en correct in de communicatie. Je houdt je hoofd koel, ook als het spannend wordt.” “Accuraat, betrouwbaar, doelgericht, energiek, humorvol, krachtig, duidelijke communicatie, weet wat ze wil, staat klaar voor anderen.”

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van ASQ EVE


Werk je met ASQ EVE samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Laurine

  Laurine Simkens

  5,0 Sterren
  Review voor Eveline Voncken-Evertz

  Ik werk al een aantal jaren heel erg fijn samen met Eveline! Ze heeft destijds mijn complete boekhouding overgezet naar Moneybird en met terugwerkende kracht alles ingericht zodat ik een compleet boekjaar had binnen Moneybird. Ze deed dit kundig en nauwkeurig en vooral heel snel. Sindsdien houdt zij mijn boekhouding bij en zorgt ervoor dat alles netjes wordt weggeboekt. Ik heb er amper omkijken meer naar en het geeft een gerust gevoel dat alles door haar geregeld wordt. Ik doe zelf mijn BTW aangiftes en krijg dan van haar aan het einde van het kwartaal een overzicht met alle ontbrekende bonnen en facturen waardoor ik snel weet wat ik nog moet aanleveren. Ik ben super tevreden met Eveline en kan haar aan iedereen aanbevelen!