AUB B.V.

AUB B.V.

4.0 Sterren

Administratiekantoor

Contact

Maak kennis met AUB B.V.

Leeuwarden < 10 co-workers

AUB is opgericht in 2016. Wij verzorgen een breed pallet aan diensten waar onder het verzorgen van administraties en payrolling. Hierbij doen wij vooral administraties voor ZZP'ers, eenmanszaken en startende ondernemingen.

Omdat wij een klein bedrijf zijn kunnen we snel schakelen. Daarnaast hebben wij een groot netwerk, waardoor wij vele vragen in alle soorten kunnen beantwoorden.

Wij zijn geabonneerd op diverse nieuwssite's die betrekking hebben op wetgeving en fiscale actualiteiten. Ook via ons brede netwerk komt berichtgeving over actualiteiten bij ons binnen. Waar nodig vindt scholing en opleiding van onze medewerkers plaats. Dit kan intern, maar ook via externe cursussen en opleidingen.

Omdat wij vooral online werken, zijn wij het gemakkelijkst bereikbaar via email. Wanneer het nodig is kan er ook een afspraak gemaakt worden voor een bezoek aan ons kantoor.


Diensten
In huis
 • Allround mkb boekhouder
 • Begeleiding bij zelf boekhouden
 • Btw aangifte
 • Inkomstenbelasting
 • Invoer boekhouding
 • Jaarrekening

Prijsstelling
 • Gemiddelde prijs: €65.00
 • Afrekenen op basis van uren
Organisatie

De Experts

 • Martha Adema

  Martha Adema

  Allround boekhouder

  Ik ben Martha Adema en ik heb enorm veel ervaring opgedaan bij verschillende grote en kleine accountantskantoren. Nu werk ik voor een klein familiebedrijf waar ik zowel de boekhouding voor het bedrijf als voor externe partijen doe. Het mooie aan het verwerken van administratie is voor mij om de administratie tot een ordelijk, overzichtelijk en begrijpelijk rapport te verwerken. En waar mogelijk administratieve oplossingen te zoeken voor problemen waar de ondernemer tegenaan loopt. Ik vind het dan ook fijn dat een ondernemer mij op de hoogte houdt van ontwikkelingen binnen zijn of haar onderneming. Ik denk dat het samen met de ondernemer in een online boekhoudpakket werken tot grote voordelen kan leiden. Zeker als er vele extra ondersteunende tools voor de ondernemer zijn, waardoor alles in één pakket verwerkt kan worden. Daardoor kan heel efficiënt gewerkt worden.

Recensies

1 recensie

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van AUB B.V.
Vakkennis 4.0
Uitleg 4.0
Verplaatsen in mijn situatie 4.0
Afspraken nakomen 4.0
Prijs-/kwaliteit verhouding 4.0
Transparante werk/kosten 4.0

 • Rinske van der Meij · Mei-RINS · 10-05-2023 · Review voor Martha Adema 4.0

  Prima samenwerking! Reageert altijd snel, heel prettig.