Baukje Sidler EHBA

Baukje Sidler EHBA

5,0 Sterren

Freelance boekhouder/VA

 • Zelfstandig Professional
 • Amersfoort

Ik werk als VA met focus op financiën voor ondernemers die overzicht en inzicht willen zodat ze betere (ondernemers)keuzes kunnen maken. Door advies, organisatie en uitvoering van boekhouding en administratie ben ik een betrouwbare ontzorger die ondernemers helpt hun groeidoelstellingen te realiseren.

Samen zetten we een systeem op en bespreken we wat je zelf wilt doen en wat ik voor je oppak. Ik adviseer over geldstromen, budgettering en keuzes en kan de btw en voorbereiding voor je aangifte inkomstenbelasting verzorgen.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor interimopdrachten bij organisaties die een boekhoudkundige crisis willen oplossen of voorkomen. Ik zorg voor snelle en goede oplossingen die bijdragen aan een gezond bedrijf.

De Experts

Baukje Sidler

Baukje Sidler

Virtual Assistant

Mijn naam is Baukje Sidler. Ik werk als virtual assistant in de boekhouding. Ik heb inmiddels zo'n 18 jaar ervaring in de boekhouding. Ik help klanten bij het controleren van de boekhouding tot het volledig voeren van de boekhouding. Ik vind het belangrijk klanten te helpen hun boekhouding begrijpelijk te maken en te kijken hoe we er het meeste uit kunnen halen. Ik heb mijn kennis bijna volledig opgedaan in de praktijk. Ik ben opgeleid bij een Belastingadvieskantoor door een fiscalist. Ik ben van nature een creativeling. De combinatie van creativiteit en boekhouden maakt dat ik me goed kan verplaatsen in de ondernemer die goed is in wat hij/zij doet, maar het boekhouden liever uitbesteed of niet onder de knie krijgt.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Baukje Sidler EHBA


Werk je met Baukje Sidler EHBA samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Martine Nieuwenhuis

  Martine Virtual Assistant

  5,0 Sterren

  Baukje is een heel fijn persoon om mee samen te werken. Sociaal, duidelijk en je voelt je gesteund. Ze heeft veel kennis en denkt met je mee. Ze zorgt dat de administratie moeiteloos voelt.

 • Bastiaan van den Noort

  Abroadline

  5,0 Sterren

  Ik werk al een aantal jaren samen met Baukje. Kan haar van harte aanbevelen, met haar is mijn admi altijd op orde!

 • Hans Boersma

  Digital Wizards B.V.

  5,0 Sterren

  Ik werk nu bijna een jaar samen met Baukje en de ervaring is niets minder dan uitstekend. Ze heeft de administratie voor mijn twee bedrijven volledig heringericht via Moneybird. Dankzij haar inzichten ontdekten we dat mijn vorige boekhouder meerdere fouten had gemaakt. Deze fouten hebben ons niet alleen opgescheept met incorrecte financiële data, maar kostten ons ook duizenden euro's aan te veel betaalde BTW. Met Baukje's hulp is alles nu gecorrigeerd, waardoor onze administratie weer solide is. Expertise: Baukje heeft een indrukwekkende kennis van zaken en legt complexe financiële concepten op een begrijpelijke manier uit. Grondigheid: Baukje zoekt dingen tot op de bodem uit en laat niet los totdat ze alle data heeft uitgeplozen. Betrouwbaarheid: Wat ik vooral waardeer, is haar integriteit. Ze maakt geen valse beloftes. Als ze tegen een probleem aanloopt waar ze zelf niet uitkomt, raadpleegt ze een specialist of verwijst ze mij door naar iemand die me verder kan helpen. Resultaten: Door Baukje's nauwkeurige werk hebben we een aanzienlijk bedrag aan te veel betaalde BTW teruggekregen. Ik kan Baukje van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een deskundige en betrouwbare partner voor hun bedrijfsadministratie.

 • Dirk

  TattooFinders

  5,0 Sterren

  Zeer prettige boekhouder. Ze heeft mij geleerd hoe ik mijn boekhouding zelf kan doen, en voert (op mijn verzoek) ieder kwartaal nog een check uit om te kijken of alles goed gaat. Bij fouten stuurt ze op tijd bij. Erg prettig om mee samen te werken.