Bavius Boekhouden

Bavius Boekhouden

5.0

Administratie en Belastingzaken

Contact

Maak kennis met Bavius Boekhouden

De Lier Zelfstandig Professional

Bavius Boekhouden is een allround boekhoudkantoor en richt zich vooral op MKB-ondernemers en ZZP’ers. Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van de boekhouding voor startende ondernemers. Afhankelijk van jouw wensen verzorgen wij jouw administratie en boekhouding volledig of gedeeltelijk.

Vaak worden ondernemingen gestart vanuit een persoonlijk ideaal. Dat betekent dat een puur zakelijke benadering aan een bedrijfsvoering geen recht doet. Cijfers maken misschien inzichtelijk wat bedrijfsmatig de mogelijkheden zijn, maar talent, persoonlijke kennis, ervaring en inzet bepalen het succes. Hiervan zijn wij ons zeer bewust en wij onderscheiden ons dan ook door onze persoonlijke benadering en nauwe samenwerking met de klant.

Onze kennis en ervaring op juridisch en politiek gebied, maakt dat de wet- en regelgeving, waarbinnen het ordenen en inzichtelijk maken van cijfers moet plaatsvinden in Nederland, nog beter doorgrond kan worden. Het is vanzelfsprekend dat wij door middel van het volgen van opleidingen en cursussen onze kennis actueel houden.


Diensten
In huis
 • Allround mkb boekhouder

Prijsstelling
 • Gemiddelde prijs: €50.00
 • Afrekenen op basis van abonnementen
 • Gemiddeld uurtarief
Organisatie

De Experts

 • Astrid Bavius
  Astrid Bavius
  Boekhouder

  In 2009 heb ik Bavius Boekhouden opgericht vanuit mijn passie voor cijfers. Cijfers ordenen en maken inzichtelijk. Die inzichtelijkheid is belangrijk, omdat daarmee duidelijk wordt waar groei en ontwikkeling mogelijk is. Er kan strategie bepaald worden en beslissingen gemaakt over hoe jij als ondernemer je doelen kunt bereiken. Niet iedereen houdt van cijfers. Ook zal niet iedere ondernemer het bijhouden van de administratie leuk vinden. Gelukkig kun je ervoor kiezen om je boekhouding uit te besteden en is het tegenwoordig voor ondernemers makkelijker om zelf (gedeeltelijk) de administratie bij te houden. Een programma als Moneybird is daarbij behulpzaam. Het zelf maken van offertes en facturen vanuit dit programma is heel eenvoudig. Het kan daarnaast wenselijk zijn dat een deskundige meekijkt. In dat geval is het erg handig, dat Moneybird vanaf iedere werkplek toegankelijk is. Dit betekent dat ik, als deskundige, boekingen sneller kan controleren, eventuele problemen sneller kan constateren en ik jou sneller kan adviseren. Zo zit jij als ondernemer zelf bovenop de cijfers en weet je precies waar je aan toe bent. Voor mij houdt dit in, dat ik een nauwere samenwerking heb met mijn klant plus de mogelijkheid dienstverlening op maat te kunnen bieden. Beide vind ik erg belangrijk!
Recensies

4 recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Bavius Boekhouden
Vakkennis 5.0
Uitleg 5.0
Verplaatsen in mijn situatie 5.0
Afspraken nakomen 5.0
Prijs-/kwaliteit verhouding 5.0
Transparante werk/kosten 5.0

 • Léon van Maren · Léon van Maren · 11-03-2021 · Review voor Astrid Bavius 5.0

  Ik was pas net begonnen als ZZP en Astrid heeft mij het leven een stuk makkelijker gemaakt. Ze is snel, flexibel en bovenal erg fijn om mee te werken. Ook op inhoudelijke vraagstukken denkt ze met mij mee en daar waar ik dingen zelf kan ondernemen helpt ze mij met tips & tricks. Ik ben erg blij!


 • Paul Leunissen · Ingrid's Hondenservice · 29-01-2020 · Review voor Astrid Bavius 5.0

  Voor een relatief eenvoudige ZZP administratie zochten we boekhoudkundige hulp met kennis van Moneybird die we kunnen inroepen als we vragen hebben, zonder een vast contract o.i.d. Astrid blijkt de perfecte match: we krijgen netjes, snel en helder antwoord op onze vragen en ze denkt goed met ons mee. Helemaal top!


 • Jodi Leunissen · Jodi Leunissen · 15-01-2020 · Review voor Astrid Bavius 5.0

  Als je net als ik ZZP'er bent en wel wat hulp kunt gebruiken bij het kloppend houden van je boekhouding, het indienen van de BTW-aangifte en de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting, dan raad ik je zeker aan om met Astrid te werken. Ze heeft absoluut verstand van zaken, wat mij geruststelt. Ze werkt gestructureerd en communiceert duidelijk. Lekker recht toe, recht aan. Ze checkt regelmatig of mijn boekhouding nog klopt en corrigeert waar nodig. Ook geeft ze altijd tips en uitleg hoe ik mijn boekhouding beter op orde kan houden. Elk kwartaal dien ik zelf (na haar check) de BTW aangifte in. En jaarlijks sluit Astrid voor mij het boekjaar af en dient de de aangifte inkomstenbelasting in. Zonder haar zou ik dit niet kunnen en zou ik waarschijnlijk het idee hebben dat mijn boekhouding niet op orde is en dat ik de aangiftes onjuist indien. Het contact verloopt voornamelijk via mail, allemaal lekker puntsgewijs en overzichtelijk. Uiteraard weet Astrid ook haar weg goed te vinden in Moneybird. En op deze manier kunnen we op afstand alles prima onder controle houden. Kortom: met Astrid weet je dat je goed zit :)


 • Frank Pince van der Aa · Pince Loodgieters · 14-01-2020 · Review voor Astrid Bavius 5.0

  Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking met Astrid. Het contact verloopt soepel en is laagdrempelig. Daar komt bij dat er geen vraag te veel is en overal een antwoord op komt. Kortom na een nare ervaring met een groot boekhoudkantoor zijn wij erg blij dat we overgestapt zijn naar Bavius Boekhouden.