Bavius Boekhouden

Bavius Boekhouden

5,0 Sterren

Administratie en Belastingzaken

Bavius Boekhouden heeft op dit moment geen ruimte voor nieuwe klanten. Daarom kun je nu helaas geen contact opnemen.
 • Zelfstandig Professional
 • De Lier

Bavius Boekhouden is een allround boekhoudkantoor en richt zich vooral op MKB-ondernemers en ZZP’ers. Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van de boekhouding voor startende ondernemers. Afhankelijk van jouw wensen verzorgen wij jouw administratie en boekhouding volledig of gedeeltelijk.

Vaak worden ondernemingen gestart vanuit een persoonlijk ideaal. Dat betekent dat een puur zakelijke benadering aan een bedrijfsvoering geen recht doet. Cijfers maken misschien inzichtelijk wat bedrijfsmatig de mogelijkheden zijn, maar talent, persoonlijke kennis, ervaring en inzet bepalen het succes. Hiervan zijn wij ons zeer bewust en wij onderscheiden ons dan ook door onze persoonlijke benadering en nauwe samenwerking met de klant.

Het is vanzelfsprekend dat wij door middel van het volgen van opleidingen en cursussen onze kennis actueel houden.

De Experts

Astrid Bavius

Astrid Bavius

Boekhouder

Klantenstop

In 2009 heb ik Bavius Boekhouden opgericht vanuit mijn passie voor cijfers. Cijfers ordenen en maken inzichtelijk. Die inzichtelijkheid is belangrijk, omdat daarmee duidelijk wordt waar groei en ontwikkeling mogelijk is. Er kan strategie bepaald worden en beslissingen gemaakt over hoe jij als ondernemer je doelen kunt bereiken. Niet iedereen houdt van cijfers. Ook zal niet iedere ondernemer het bijhouden van de administratie leuk vinden. Gelukkig kun je ervoor kiezen om je boekhouding uit te besteden en is het tegenwoordig voor ondernemers makkelijker om zelf (gedeeltelijk) de administratie bij te houden. Een programma als Moneybird is daarbij behulpzaam. Het zelf maken van offertes en facturen vanuit dit programma is heel eenvoudig. Het kan daarnaast wenselijk zijn dat een deskundige meekijkt. In dat geval is het erg handig, dat Moneybird vanaf iedere werkplek toegankelijk is. Dit betekent dat ik, als deskundige, boekingen sneller kan controleren, eventuele problemen sneller kan constateren en ik jou sneller kan adviseren. Zo zit jij als ondernemer zelf bovenop de cijfers en weet je precies waar je aan toe bent. Voor mij houdt dit in, dat ik een nauwere samenwerking heb met mijn klant plus de mogelijkheid dienstverlening op maat te kunnen bieden. Beide vind ik erg belangrijk!

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Bavius Boekhouden


Werk je met Bavius Boekhouden samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Shirley van Heijningen

  Shirley van Heijningen

  5,0 Sterren

  Zeer deskundig en nauwkeurig.

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Het is heel prettig om met Astrid samen te werken. Ze heeft me geholpen met het inrichten van mijn boekhouding in Moneybird. Nu snap ik hoe alles werkt en kan ik met gemak zelf alle kwartaalaangiftes indienen bij de Belastingdienst. Wanneer ik vragen heb kan ik altijd bij haar terecht en beantwoord ze ze snel en duidelijk. Eén keer per jaar controleert ze mijn boekhouding en doet vervolgens de jaaraangifte voor mij. Dit bespaart mij een hoop tijd waarin ik mij kan focussen op mijn kernkwaliteiten, terwijl zij die van haar inzet voor mij. Daar ben ik heel blij mee!

 • Léon van Maren

  Léon van Maren

  5,0 Sterren
  Review voor Astrid Bavius

  Ik was pas net begonnen als ZZP en Astrid heeft mij het leven een stuk makkelijker gemaakt. Ze is snel, flexibel en bovenal erg fijn om mee te werken. Ook op inhoudelijke vraagstukken denkt ze met mij mee en daar waar ik dingen zelf kan ondernemen helpt ze mij met tips & tricks. Ik ben erg blij!