Bavius Boekhouden

Bavius Boekhouden

5.0 Sterren

Administratie en Belastingzaken

Bavius Boekhouden heeft op dit moment geen ruimte voor nieuwe klanten. Daarom kun je nu helaas geen contact opnemen.

Maak kennis met Bavius Boekhouden

De Lier Zelfstandig Professional

Bavius Boekhouden is een allround boekhoudkantoor en richt zich vooral op MKB-ondernemers en ZZP’ers. Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van de boekhouding voor startende ondernemers. Afhankelijk van jouw wensen verzorgen wij jouw administratie en boekhouding volledig of gedeeltelijk.

Vaak worden ondernemingen gestart vanuit een persoonlijk ideaal. Dat betekent dat een puur zakelijke benadering aan een bedrijfsvoering geen recht doet. Cijfers maken misschien inzichtelijk wat bedrijfsmatig de mogelijkheden zijn, maar talent, persoonlijke kennis, ervaring en inzet bepalen het succes. Hiervan zijn wij ons zeer bewust en wij onderscheiden ons dan ook door onze persoonlijke benadering en nauwe samenwerking met de klant.

Het is vanzelfsprekend dat wij door middel van het volgen van opleidingen en cursussen onze kennis actueel houden.


Diensten
In huis
 • Allround mkb boekhouder

Prijsstelling
 • Gemiddelde prijs: €60.00
 • Afrekenen op basis van uren
 • Gemiddeld uurtarief
Organisatie

De Experts

 • Astrid Bavius

  Astrid Bavius

  Boekhouder
  Klantenstop

  In 2009 heb ik Bavius Boekhouden opgericht vanuit mijn passie voor cijfers. Cijfers ordenen en maken inzichtelijk. Die inzichtelijkheid is belangrijk, omdat daarmee duidelijk wordt waar groei en ontwikkeling mogelijk is. Er kan strategie bepaald worden en beslissingen gemaakt over hoe jij als ondernemer je doelen kunt bereiken. Niet iedereen houdt van cijfers. Ook zal niet iedere ondernemer het bijhouden van de administratie leuk vinden. Gelukkig kun je ervoor kiezen om je boekhouding uit te besteden en is het tegenwoordig voor ondernemers makkelijker om zelf (gedeeltelijk) de administratie bij te houden. Een programma als Moneybird is daarbij behulpzaam. Het zelf maken van offertes en facturen vanuit dit programma is heel eenvoudig. Het kan daarnaast wenselijk zijn dat een deskundige meekijkt. In dat geval is het erg handig, dat Moneybird vanaf iedere werkplek toegankelijk is. Dit betekent dat ik, als deskundige, boekingen sneller kan controleren, eventuele problemen sneller kan constateren en ik jou sneller kan adviseren. Zo zit jij als ondernemer zelf bovenop de cijfers en weet je precies waar je aan toe bent. Voor mij houdt dit in, dat ik een nauwere samenwerking heb met mijn klant plus de mogelijkheid dienstverlening op maat te kunnen bieden. Beide vind ik erg belangrijk!

Recensies

3 recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Bavius Boekhouden
Vakkennis 5.0
Uitleg 5.0
Verplaatsen in mijn situatie 5.0
Afspraken nakomen 5.0
Prijs-/kwaliteit verhouding 5.0
Transparante werk/kosten 5.0

 • Shirley van Heijningen · Shirley van Heijningen · 24-10-2023 5.0

  Zeer deskundig en nauwkeurig.


 • Anoniem · 03-10-2023 5.0

  Het is heel prettig om met Astrid samen te werken. Ze heeft me geholpen met het inrichten van mijn boekhouding in Moneybird. Nu snap ik hoe alles werkt en kan ik met gemak zelf alle kwartaalaangiftes indienen bij de Belastingdienst. Wanneer ik vragen heb kan ik altijd bij haar terecht en beantwoord ze ze snel en duidelijk. Eén keer per jaar controleert ze mijn boekhouding en doet vervolgens de jaaraangifte voor mij. Dit bespaart mij een hoop tijd waarin ik mij kan focussen op mijn kernkwaliteiten, terwijl zij die van haar inzet voor mij. Daar ben ik heel blij mee!


 • Léon van Maren · Léon van Maren · 11-03-2021 · Review voor Astrid Bavius 5.0

  Ik was pas net begonnen als ZZP en Astrid heeft mij het leven een stuk makkelijker gemaakt. Ze is snel, flexibel en bovenal erg fijn om mee te werken. Ook op inhoudelijke vraagstukken denkt ze met mij mee en daar waar ik dingen zelf kan ondernemen helpt ze mij met tips & tricks. Ik ben erg blij!