Belastingbram

Belastingbram

- Sterren

Belastingadviseur

Belastingbram heeft op dit moment geen ruimte voor nieuwe klanten. Daarom kun je nu helaas geen contact opnemen.
  • Zelfstandig Professional
  • Amsterdam
  • Moneybird-ambassadeur

Hoe maak je de wereld beter als boekhouder? Door de strijders, vrije geesten en doorzetters te helpen met hun boekhouding. Zodat zij zich kunnen focussen op hun passie en purpose.

Geen stress meer over blauwe brieven dus. BelastingBram ontzorgt en geeft rust. Gewoon een helder overzicht voor je administratie, je aangiften altijd op tijd en persoonlijk advies.

BelastingBram levert belastingadvies en verzorgt de administratie en belastingaangiften voor ondernemers en non-profit instellingen.

Met veel liefde ondersteunt BelastingBram de mensen en organisaties die deze wereld mooier, leuker, beter en duurzamer maken. Door jarenlange ervaring is BelastingBram dé expert in het administratief ontzorgen van strijders, doorzetters en vrije geesten.

Je administratie houd je bij voorkeur bij via MoneyBird of een Excel bestand. Via de online agenda plan je eenvoudig een bel, video of kantoorafspraak in. Voor aanvullende expertise heeft BelastingBram we een ruim netwerk met juridische, fiscale en hypotheek adviseurs.

De Experts

Bram Hogenkamp

Bram Hogenkamp

Belastingadviseur

Klantenstop

Tijdens mijn studie fiscaal recht vond ik een bijbaantje bij Paradiso. Dat bijbaantje heb in verschillende functies 22 jaar volgehouden. Tegelijkertijd ben ik eerst in loondienst en sinds 2004 als zelfstandig belastingadviseur werkzaam. Mijn focus ligt op zelfstandig ondernemers, met name in de creatieve sector heb ik ruime ervaring. Ik houd er van ondernemers te helpen zelf hun administratie zo efficiënt mogelijk te voeren en de fiscale regels als kansen te zien. Ik gebruik zelf al sinds 2010 Moneybird met volle tevredenheid als factureringsprogramma en heb steeds meer klanten die het als volwaardig boekhoudprogramma gebruiken. Ik pas mijn dienstverlening aan de klant aan, van volledige administratie tot een jaarlijkse controle van administratie en BTW, opstellen van de jaarrekening en het doen van de aangifte inkomstenbelasting. Ook begeleiding van doorgroeiende ondernemers naar een BV structuur of de oprichting en administratie van stichtingen inclusief subsidie afrekeningen is mij niet vreemd.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Belastingbram


Werk je met Belastingbram samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Belastingbram heeft nog geen reviews