Belle Finance

Belle Finance

4,5 Sterren

Financieel coach

 • < 10 co-workers
 • Amsterdam
 • Moneybird-ambassadeur

Grootse plannen?

Belle Finance zorgt ervoor dat jouw financiële processen dit blijven bijbenen.

Wij zijn gespecialiseerd in onoverzichtelijke administraties binnen recordtijd te structureren, zodat deze transformeert van struikelblok naar een onmisbaar fundament voor winst, groei & rust.

Wij helpen ondernemers binnen de creatieve sector door toekomstbestendige structuren op gebied van finance te ontwerpen en te implementeren.

Wij ontwerpen simpele financiële routines op maat:

Financial nursery
De financiële administratie wordt volledig overgenomen, naar wens in-house of op afstand. We ontwerpen een efficiënte en geautomatiseerde financiële routine en dragen we deze over in een duidelijk handboek.

Financial finetuning
Wil je graag in één keer je je financiële administratie efficient opzetten zodat je hier zo min mogelijk omkijken naar hebt? Kan je flexibele ondersteuning gebruiken waar nodig is?

De Experts

Bo Epke

Bo Epke

Financieel strateeg

Financieel strateeg voor ondernemers in de creatieve industrie & culturele sector. Ik heb een Bachelor CMV & Master Toegepaste Economische Wetenschappen. Ruime ervaring opgedaan in de muziekindustrie, bij NGO's, onderwijs (docent HKU) en 1 op 1 met creatieve ondernemers. Profit First Professional in opleiding. Bij Belle Finance geloven we in het belang van empowering op financieel gebied, maar ook in ontzorging. We zorgen voor een begeleiding die er voor zorgt dat je als ondernemer zelf je cijfers kan snappen, zonder het wiel opnieuw uit hoeven te vinden.

Jana Epke

Jana Epke

Strategy & Content Navigator Belle Finance

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het contacten van klanten, het creëren van nieuwe promotie- en informatie materialen en het bijhouden van administraties.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Belle Finance


Werk je met Belle Finance samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

4,5 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

4,5 Sterren

Afspraken nakomen

4,5 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

4,5 Sterren

Transparante werk/kosten

4,5 Sterren

Recensies

 • Takako Hamano

  tponart / Takako Hamano

  3,5 Sterren

  Veel geleerd! Behulpzaam en lief.

 • Jan Willem van Harten

  Harten Property Management B.V.

  5,0 Sterren

  Dankzij Belle Finance hoef ik mij geen zorgen te maken over de boekhouding. Doordat Moneybird ook zo overzichtelijk is is het makkelijk om alles bij te houden. Echt een aanrader. Dank je wel Bo.

 • Marcel den heijer

  Marcel Kookt

  5,0 Sterren

  Super fijn om met Beau samen te werken en vooral samen te denken over bepaalde situaties in het bedrijf 😊

 • Holger Schueler

  From Scratch Communications

  5,0 Sterren

  We chose Belle Finance out of a list of about 10 different companies. Bo & team understand the challenges and opportunities of running creative business beyond numbers and tax returns, and we enjoy that they are happy to challenge us when our ideas and strategies are not in our own best interest. There are many cheaper providers around, but as always in life, you get what you pay for, and Bo's advice has already saved us significantly more money than the cost of hiring Belle Finance.

 • Tess Heijnis

  Designmeisjes

  5,0 Sterren

  Belle Finance heeft mij niet alleen geholpen met het straktrekken van mijn boekhouding maar ook inzicht gegeven in de mogelijkheden van mijn boekhoudsysteem Moneybird. Het is oprecht leuk om op dit level inzicht te hebben in mijn balans en te weten dat het 100% klopt.

 • Anissa Mazouz Gandara

  Omderwijs

  5,0 Sterren

  Bo, van Belle Finance, is een fijne partner om mee samen te werken. Zij neemt de tijd om uit te leggen wat er nodig is om je zaken goed op orde te hebben. Daarnaast is Bo makkelijk in de omgang en verloopt de communicatie soepel. Heel erg fijn! Bedankt voor je hulp.