Bloc4

Bloc4

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • < 10 co-workers
 • Amsterdam
 • Moneybird-ambassadeur

Hoiii! Leuk dat je onze pagina bekijkt. Wij zijn Bloc4 de boekhouder. Een online boekhoudkantoor dat volledig digitaal werkt. Opgezet door Esther (die je op de foto ziet) en met een klein team zorgen wij dat communicatielijnen zo kort mogelijk zijn. Voor het voeren van administraties maken we graag gebruik van Moneybird. Voor het doen van aangiftes inkomstenbelasting hebben we een eigen digitale tool. Sta jij open voor een (digitale) kennismaking? Neem vrijblijvend contact op! We spreken elkaar snel!

De Experts

Esther

Esther

Cijferfreak

Ik ben Esther MSC in Accountancy en eigenaar van Bloc4. Communicatie vind ik cruciaal in ons vak. Ook heb ik een conceptstore/ kapsalon in Oost! Maar voor het werken met cijfers ben ik echt geknipt!

Brian

Brian

Virtueel assistent

Hoi, ik ben Brian! Ik assisteer Bloc4 met de backoffice (mails, data verwerken en technische kant). Daarnaast studeer ik geschiedenis. Accountants werken ook vaak in het verleden, dus dat matched!

Kimberly

Kimberly

Cijferbaas

Hoi! Ik ben Kimberly en ik help jou graag jouw cijfers op orde te brengen en te begrijpen, dus laten we contacten. En begin je over fotografie, bakken of zomer, dan raken we nooit meer uitgepraat.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Bloc4


Werk je met Bloc4 samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Esther is zeer bekwaam, snel, op de hoogte, pro-actief, attent, professioneel én, niet onbelangrijk, vriendelijk. Ze heeft mij bijzonder goed geholpen om mijn basis-Moneybird administratie naar the next level te tillen en is met veel effectiviteit de spreekwoordelijke stok achter de deur, en rots in de branding in brede financiële zaken.

 • Sophie Buiting

  Sophie Josephina

  5,0 Sterren

  Ik ben toch zo blij met Esther en Bloc4. Ze denkt mee, is flexibel, heel bereikbaar, en helpt dingen uitleggen. Ze is duidelijk gepassioneerd over wat ze doet. Mijn online business is ingewikkeld met veel buitenlandse klanten en ik weet dat ik bij haar in goede handen ben.

 • Dave Snackey

  Snackey Sneakers

  5,0 Sterren

  Mijn ervaring met Bloc4 (Esther) is erg goed! Esther is kundig en makkelijk te bereiken via e-mail!

 • Floris Douwes

  Floris Douwes

  5,0 Sterren

  Bloc4 heeft mij zeer goed geholpen en begeleid met het bijwerken en opschonen van mijn 'verwaarloosde' administratie! Persoonlijke benadering en duidelijke communicatie. Erg handig is natuurlijk ook dat ze direct in mijn administratie kunnen en alles automatisch bij moneybird binnenkomt, met name de realtime banktransacties vanuit Bunq bank ben ik groot fan van :) Maar kortom Bloc4 is een aanrader.

 • dorine meijerhof

  Dorine Meijerhof

  5,0 Sterren

  Ik kan niet anders zeggen dan dat ik superblij ben met Esther als boekhouder! Ze neemt veel werk uit handen en kan op een rustige en duidelijke manier uitleggen hoe zij te werk gaat. Voor iemand die geen verstand heeft van boekhouding neemt zij goed de tijd en legt zij alles uitgebreid uit. Ze denkt goed mee en is daarbij ook nog heel gezellig!

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Super fijn om met Esther samen te werken. Ze is flexibel en punctueel. Samen houden we mijn boekhouding top in orde!

 • Beatrice Maneshi

  Catalysta's Consulting

  5,0 Sterren

  Esther and her team really are amazing. A young passionate team who are fast, responsive and professional. Their team stepped in to help me after my old firm totally screwed up and I was under pressure for audit like superheros. They were unlike other firms I contacted fair in their pricing not taking advantage of my situation then - and this as well as their professional integrity are why I switched all my account to them - I have been happy ever since!

 • Mohammad

  GitaTech

  5,0 Sterren

  I have worked with Esther for quite some time now. Not only she has been helping me with my financial affairs, but I have also been able to learn a lot from her since with her support there is an in-depth explanation of the topics whether it is about the tools we use such as Moneybirds or other strategies that help me organize and be prepared!

 • Gazelle Steenkamp

  Soul Spa Selah

  5,0 Sterren

  Love working with Esther of Bloc4 - always professional and efficient...such a pleasure!

 • Lex Scheffel

  Lex Scheffel

  5,0 Sterren
  Review voor Esther

  Inmiddels zorgt Esther al bijna 3 jaar voor mijn boekhouding. Esther is een topper, recht op het doel af en snel schakelen, alles netjes tot in de puntjes. Ze denkt met je mee en geeft je advies en steun waar nodig komt haar afspraken na . Een absolute kanjer!

 • Boris Guntenaar

  FlexInHouse

  5,0 Sterren
  Review voor Esther

  Ik werk al jaren met Esther, maar door Esther de overstap gemaakt naar Moneybird en wat een verademing! Ik ben blij dat ik nu de cijfers ook gemakkelijk zelf in kan zien. Esther levert daarbij nauwkeurig en correct alles tijdig aan. Communicatief sterk en ze weet me altijd gerust te stellen! Topper! Goud!

 • Harlie McGlasson

  Nero Dog Training

  5,0 Sterren
  Review voor Esther

  Esther has been a God-send! She is always available to answer any questions and has been our accountant for both my company and personal affairs for years. Highly recommend and wouldn't use anyone else!

 • Maarten de Vries

  MSVsound

  5,0 Sterren
  Review voor Esther

  Ontzettend blij ben ik met Esther als boekhouder. Het voelt vertrouwd , alles is duidelijk en ik kan altijd terecht met mijn vragen. Kortom, erg waardevol voor mijn onderneming!

 • susanne@susannepistoor.com

  SusannePistoor.com

  5,0 Sterren
  Review voor Esther

  Ik ben enorm blij met Esther. Dankzij haar ben ik nu veel minder tijd kwijt met administratie, heb ik goed financieel overzicht en is zelfs de IB-aangifte vlot en soepel gedaan. Ze heeft kennis van zaken en werkt accuraat en snel.

 • Suuz Bisschops

  Suuz Bisschops

  5,0 Sterren
  Review voor Esther

  Esther is een ontzettend fijne, flexibele en professionele boekhouder die mijn administratie inzichtelijk en begrijpbaar maakt. Ze denkt altijd met je mee zorgt voor een stressvrije boekhouding.

 • Arie Lindenburg

  Lindenburg Consultancy

  5,0 Sterren
  Review voor Esther

  Esther controleert en adviseert nu al bijna een jaar mijn bedrijf. Ze is een absolute topper en heeft inzicht in veel meer dan de boekhouding alleen. Zeker een aanrader :)