Boekhouder Joost

Boekhouder Joost

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • Zelfstandig Professional
 • Doetinchem
 • Moneybird-ambassadeur

Gewoon goede boekhouding voor kleine tot middelgrote ondernemers. Van jaarlijkse controle tot volledige boekhouding, niet ingewikkelder dan nodig. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt.

Boekhouder Joost staat vooral voor eenvoud. Geen hoge tarieven voor ingewikkelde diensten, maar gewoon een vaste prijs en duidelijke afspraken over de werkzaamheden. We gaan niet zomaar uren rekenen als je een keer belt of mailt met een vraag.

Natuurlijk zorgen we dat we altijd op de hoogte blijven van de meest recente wet- en regelgeving. Maar daarnaast volgen we de technologische ontwikkelingen op de voet. Programma's als Moneybird maken het ondernemen op allerlei vlakken steeds makkelijker en door deze optimaal te benutten kan je jezelf veel tijd en moeite besparen.

De Experts

Joost van Leeuwen

Joost van Leeuwen

Boekhouder

Iedereen heeft zijn talent en het mijne is werken met cijfers. Ik vind het leuk als ik anderen kan helpen met hun administratie, financiële of fiscale vraagstukken. Het boekhouden zelf is de laatste jaren steeds makkelijker geworden. Dankzij tools zoals Moneybird kunnen ook ondernemers zonder echte boekhoudkundige kennis zelf een administratie bijhouden. Als boekhouder kan ik je dan bijvoorbeeld helpen met het inrichten van de boekhouding of adviseren over een slimme workflow. Ook zorg ik graag voor de periodieke controle van je boekhouding, het opmaken van de jaarstukken en belastingaangifte of -advies. Mijn uitgangspunt is altijd dat een boekhouder zichzelf terug moet verdienen. Een samenwerking werkt pas echt als we er allebei op vooruit gaan!

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Boekhouder Joost


Werk je met Boekhouder Joost samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

4,5 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Mons Broeksteeg

  Mons Media

  5,0 Sterren

  Al jaren verzorgt Joost mijn jaarrekeningen en aangiftes inkomstenbelasting. Hij is goed bereikbaar, betrouwbaar en vakkundig. Hij neemt altijd de tijd om te luisteren, mee te denken of te helpen. Transparant in de kosten en denkt mee over fiscale en bedrijfseconomische afwegingen. Echt een aanrader!

 • Manon de Jong

  Innermissie | Interim communicatieadvies

  4,5 Sterren

  Ik werk al jaren met Joost en ben super tevreden! Joost is transparant, beantwoordt mijn vragen snel en is deskundig in zijn vakgebied. Hij legt goed uit en ontzorgt me enorm. Sommige dingen moet je als ZZP-er nou eenmaal niet zelf willen doen :) Het is fijn samenwerken in Moneybird. Ik registreer alle inkomende en uitgaande facturen en hij checkt jaarlijks - of op verzoek voor elke BTW aangifte - of alles goed staat in Moneybird. Zo niet, dan legt hij uit hoe ik het een volgende keer moet inboeken, zodat ook ik mijn kennis gaandeweg bijspijker en zelf inzicht houd in mijn financiën. Joost doet ook jaarlijks mijn aangifte inkomstenbelasting en spreekt deze met me door voordat hij wordt ingediend. Bedankt Joost, ik ben al jaren tevreden klant!

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Joost heeft de boekhouding in Moneybird voor mij doorgenomen en de fouten in de boekingen gecorrigeerd. Hij heeft toegang tot mijn gegevens, wat het gemakkelijk maakt om indien nodig aanpassingen te maken. Nadat alles was hersteld, ontving ik een e-mail met een overzicht van de uitgevoerde correcties en nuttige tips voor het nauwkeuriger invoeren van toekomstige boekingen. Tussendoor had ik kort contact met Joost via de app en telefonisch, waarbij hij zelfs kon inloggen om mee te kijken. Het is erg prettig om zo’n ondersteuning te krijgen. Joost communiceert duidelijk en is altijd bereid om te helpen waar mogelijk.

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Goede service.

 • Mons Broeksteeg

  Mons Media

  5,0 Sterren
  Review voor Joost van Leeuwen

  Ik ben super enthousiast over en tevreden met Joost als mijn boekhouder. Persoonlijke benadering, hij is altijd bereikbaar voor een korte vraag, denkt met je mee, ziet de kleine details en levert altijd super service. Echt een aanrader!

 • Aiden Buis

  Aiden Buis

  5,0 Sterren
  Review voor Joost van Leeuwen

  Erg tevreden!