Boekhouding Almere

Boekhouding Almere

- Sterren

Administratiekantoor

  • Zelfstandig Professional
  • Almere
  • Moneybird-ambassadeur

Ik werk vanuit huis en daardoor ontstaat er een informele sfeer waarin mensen zich prettig voelen. Mijn uitgangspunt is de vertrouwensrelatie tussen ondernemer en boekhouder. Ik neem graag een zo breed mogelijk pakket van werkzaamheden aan om zo de onderneming door en door te leren kennen. Mijn kantoor is bereikbaar per mail, telefoon, auto, fiets, openbaar vervoer.

Ik blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de markt door het lezen van heel veel nieuwsbrieven en vakinformatie. Als de specialistische kennis ontbreekt geef ik dit aan en zal in overleg met de klant de daarvoor benodigde kennis extern inhuren.

De Experts

Marjon Zwaving

Marjon Zwaving

Boekhouder

Ik ontzorg mijn klanten graag voor wat betreft de financiën en denk graag mee. Ik zie mijn werk als samenwerkingverband tussen ondernemers onderling. Vanwege mijn juridische achtergrond krijgen ook de algemene voorwaarden en andere overeenkomsten de nodige aandacht. Mijn vak verandert steeds meer in een adviserende rol. Met de opkomst van alle online pakketten en koppelingen met banken, webshops en de Belastingdienst worden mijn werkzaamheden meer en meer controlerend in plaats van uitvoerend. Mijn doel voor de ondernemer is rust in de administratie en rust in het hoofd, om zo te kunnen focussen op de kern en de groei van de onderneming.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Boekhouding Almere


Werk je met Boekhouding Almere samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Boekhouding Almere heeft nog geen reviews