Buijs Management

Buijs Management

- Sterren

Financieel & Strategisch Management

  • Zelfstandig Professional
  • Amsterdam

Onder de naam Buijs Management zet ik als zelfstandig financieel manager en strategisch adviseur het familiebedrijf voort. Ik begeleid zelfstandig ondernemers en MKB met de volgende zaken:
- Financieel Management. Van BTW aangiftes tot jaarrekeningen, altijd inzicht in je financiële positie.
- Strategische ondersteuning: Ik begeleid organisaties op weg naar hun volgende stap met de focus op interne efficiëntie, project management, en groei.

Zoek je naar een boekhouder, financial controller, of iemand die met je meedenkt over je volgende stap? Stuur me dan vooral een berichtje :)

De Experts

Tim Buijs

Tim Buijs

Financieel & Strategisch Adviseur

Welkom op mijn pagina. Ik ben zelfstandig Financial Controller en Strategisch Adviseur. Ondersteund door het familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring (waar ik sinds klein af aan al mee werk in de vakantieuren) houd ik me bezig met de volgende werkzaamheden: - Volledig financieel management waarbij je geen omkijken hebt naar je boekhouding - Strategische ondersteuning op doorlopende basis - Financieel en strategisch management gecombineerd. Zo help ik de ondernemers met hun volgende stap en zorg ik ervoor dat de financiën altijd tiptop in orde zijn.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Buijs Management


Werk je met Buijs Management samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Buijs Management heeft nog geen reviews