Buro REK

Buro REK

5,0 Sterren

Virtual Assistant

 • Zelfstandig Professional
 • Veghel

Buro REK kijkt mee in je bedrijf waar het simpeler kan, waar tijd en/of geld bespaart kan worden. We richten je bedrijf achter de schermen zo in dat het je de minste tijd kost, zodat je weer kan ondernemen en kan doen waar jij goed in bent.

Werken achter de schermen is meestal niet de favoriete bezigheid van een ondernemer en administratie al helemaal niet. Door je werkzaamheden uit handen te nemen, zaken te structureren en waar nodig te automatiseren ondersteun en ontzorg ik jou binnen je bedrijf. Als Virtueel Assistent werk ik op afstand mee om jouw bedrijf te laten groeien en richten we het slim en efficiënt in, zodat jij je (weer) kan richten op de passie waarmee het ooit begon.

De Experts

Kitty Verboord

Kitty Verboord

Virtual Assistant

Mijn naam is Kitty, met mijn bedrijf Buro REK, kijk ik mee in je bedrijf waar het simpeler kan, waar tijd en/of geld bespaart kan worden. We richten je bedrijf achter de schermen zo in dat het je de minste tijd kost, zodat je weer kan ondernemen en kan doen waar jij goed in bent. Werken achter de schermen is meestal niet de favoriete bezigheid van een ondernemer en administratie al helemaal niet. Laat dat nou net wel mijn favoriete werk zijn. Als VA help ik je Moneybrid in te richten en voor een groot gedeelte te automatiseren, zodat je het zelf kan doen op de meest praktische manier, maar je kan de administratie ook aan mij uitbesteden. Door mijn ruime werkervaring bij verschillende grote bedrijven na mijn opleiding, het opzetten en runnen van 2 webshops en het hebben van een groot gezin, kan ik goed overzien en schakelen waar nodig. Als de orde in de chaos is en de planning op orde, kan jij je weer helemaal richten op je passie.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Buro REK


Werk je met Buro REK samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

4,5 Sterren

Recensies

 • Demi Theijssen-de Mol

  Lou design

  5,0 Sterren

  Kitty van Buro Rek helpt mij met het inrichten van mijn Moneybird account en de administratie. Ze is snel bereikbaar voor vragen en denkt veel mee. Door haar fijne manier van uitleggen is het een prettige samenwerking!

 • Luuk van der Rijt

  Luukvanderrijt Design

  5,0 Sterren

  Omdat we beginners zijn op het gebied van financiële administratie hebben we bureau REK regelmatig nodig. Ze is makkelijk te bereiken, is erg betrokken en denkt mee. We hebben veel steun aan haar.