C Why

C Why

- Sterren

Administratiekantoor

  • Zelfstandig Professional
  • Hilversum

Waar sta je en waar wil je heen? Hoe laat jij je onderneming groeien, zonder de kern uit het oog te verliezen. Hoe houdt je grip op deze groei.

Wij adviseren in alle werkzaamheden met betrekking tot strategie, bedrijfsinrichting en rolverdeling rekening houdend met alle groeifases van een onderneming. Ondersteunend hieraan maken wij dit financieel inzichtelijk met gebruik van de administratie.

We helpen bedrijven strategie te formuleren door te kijken naar wie je bent, wat jou uniek maakt en waar je naartoe wilt. Dit maken we dan steeds concreter door doelstellingen te benoemen en te kijken hoe je daar gaat komen , wat daarvoor nodig is en wat daarbij de belangrijkste speerpunten zijn. Deze speerpunten maken we financieel inzichtelijk. Tevens kijken we intern naar de inrichting van de processen binnen de onderneming en de rolverdeling van het team daarin. Deze optimaliseren we met de doelstellingen in ons achterhoofd. Vanuit daar kunnen we verder kijken naar de ontwikkelingen binnen de branche, zodat kansen kunnen worden gepakt. Zo helpen we ondernemers gestructureerd groeien en grip te houden op het groeiproces in alle fases van de onderneming.

Ondersteunend verzorgen wij alle administratieve verplichtingen. Hierbij steunen wij zoveel mogelijk op de automatiseringsmogelijkheden binnen de markt. Wij richten de administratie zo in dat u real time financieel inzicht krijgt.

Tevens verzorgen wij alle fiscale verplichtingen. Wij adviseren op fiscale optimalisatie mogelijkheden, wanneer wij deze signaleren.

De Experts

Casper Willemsen

Casper Willemsen

Eigenaar

Mijn naam is Casper Willemsen. Oprichter van C Why. Ik ben begonnen met C why als reactie op de veranderende markt in de administratie branche. 7 jaar geleden, toen ik nog studeerde, heb ik veel aandacht gestoken in onderzoek naar de ontwikkelingen in de administratie- en accountancy markt. Daar kwamen een aantal signalen sterk naar voren. Het traditionele boekhouden wordt geautomatiseerd. De boekhouder/accountant krijgt een adviserende rol. Echter hoe daar praktische invulling aan gegeven moest worden, was nog niet duidelijk. De afgelopen 5 jaar heb ik gewerkt bij een administratiekantoor dat graag meewilde met de tijd. Wij omarmde de automatisering en wilde een adviserende rol bij de cliënten hebben. We speelde in op financieel inzicht en management rapportages. Dit is wat wij zagen in de markt. Echter in gesprekken met klanten kwam ik er achter dat financieel inzicht weinig zegt als je geen duidelijk inzicht in de strategie van je bedrijf hebt. Dus geen aandacht hebt besteedt aan waar je staat, wat je uniek maakt, waar je naartoe wilt groeien en hoe je dat wilt bereiken. Daarnaast hoe je bedrijf is ingericht, hoe je personeel aanstuurt (mits je personeel hebt) en jouw rol als oprichter daarin. Financieel inzicht is een directe uitkomst van bedrijfsvoering en beleid. Als daar geen aandacht aan besteed wordt, geeft die financiële situatie weinig inzicht. Ik wil ondernemers graag ondersteunen bij het verkrijgen van strategisch inzicht, door samen bovenstaande inzichtelijk te maken. de doelstellingen die daaruit komen, koppelen we aan de rapportages die de meetpunten van deze doelstellingen kunnen weergeven voor het financieel inzicht. Hier koppelen we de administratie aan voor actueel inzicht. uiteraard maak ik daarbij ook gebruik van alle mogelijke automatisering. Om het plaatje compleet te krijgen, verzorg ik ook alle fiscale zaken en adviseer hierover naar inzicht.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van C Why


Werk je met C Why samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

C Why heeft nog geen reviews