Calmos

Calmos

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • Zelfstandig Professional
 • Almere

Calmos is de naam van een strand horeca gelegenheid op Sint Maarten waar ik als belastingadviseur bij PwC heb gewerkt. Ik kwam daar geregeld en vond het zo'n leuke naam. Vandaar de keuze voor de naam Calmos voor mij bedrijf dat zich zowel bezighoudt met recruitment van financials en tax specialisten als met het voeren van boekhoudingen voor voornamelijk ZZP'ers. Als fiscalist houd ik mij ook bezig met diverse belastingaangiften zoals inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en schenk- en erfbelasting. Ik heb in de loop der jaren een flink aantal boekhoudingen onder mijn hoede gekregen en het liefst werk ik daarmee in Moneybird. Het is een fijn en gebruiksvriendelijk pakket.

De Experts

Marie-Jose Heuvelman

Marie-Jose Heuvelman

Boekhouder

Mijn ruim 20 jaar werkervaring in de accountancy komen goed van pas bij boekhoudingen en fiscale aangiften inkomstenbelasting van voornamelijk ZZP'ers.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Calmos


Werk je met Calmos samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Debora Richard B.V.

  Debora Richard B.V.

  5,0 Sterren
  Review voor Marie-Jose Heuvelman

  Marie-José Heuvelman is een échte vakvrouw. Ik laat mijn boekhouding graag door haar verzorgen. Zij is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van belastingen. En geeft gevraagd en ongevraagd advies voor een redelijke prijs.