Cijferwerk By Ilona

Cijferwerk By Ilona

5,0 Sterren

Boekhouder/ Fiscalist

 • Zelfstandig Professional
 • Eindhoven

Duizend poot en aanpakker met een groot verantwoordelijkheids gevoel. Houdt van cijfertjes en tevreden klanten. Na 12 jaar bij de Belastingdienst gewerkt te hebben in verschillende functies ben ik afgelopen jaar voor mezelf begonnen als Virtual Assistent. Hierbij verricht ik diverse werkzaamheden op afstand! Ik heb dus geen vast kantoor maar reis als digital nomad. Ik kan je helpen bij het overnemen van je volledige administratie, een kwartaal check en/of het indienen van de aangifte inkomstenbelasting en/of omzetbelasting.

Bij de belastingdienst heb ik verschillende functies bekleed. Van het controleren van de aangifte vennootschapsbelasting tot het aanmerken van stichtingen met een Anbi status. Tevens heb ik als student vier jaar gewerkt bij de belastingtelefoon waarbij ik veel kennis heb opgedaan over de aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers. Voor deze periode heb ik zowel de opleiding administrateur (niveau 4) (MBO) als Fiscaal Recht & Economie afgerond (HBO).
Vorig jaar besloot ik het roer om te gooien en ben ik een half jaar gaan reizen met mijn gezin door Zuid Europa. We hebben hier ontzettend van genoten en hebben besloten om dat in 2023 nog een keer te gaan doen. Dit keer als digital nomad.

Laat me weten waar u behoefte aan heeft en dan kijken we samen hoe we dit vorm kunnen geven!

De Experts

Ilona Bernhardt

Ilona Bernhardt

Boekhouder/ belastingadviseur

Afgelopen jaar ben ik gestart als Boekhouder. Hierbij ondersteun ik drukke ondernemers op afstand. Waarom dan op afstand? Omdat ik als digital nomad geen vaste verblijfplaats heb maar al reizend en werkend mijn leven inricht. Ondersteunen doe ik het liefst door de administratie uit handen te nemen, indienen van de aangifte omzetbelasting en/of inkomstenbelasting maar ook zeker voor je fiscale vragen. Wat is aftrekbaar en wat niet? Hoe zit het met de btw? Wat is de KOR en de klein ondernemersregeling etc. Verwacht geen suf stoffig boekhoudkantoor maar een boekhouder die houdt van aanpakken! Kijk anders even op mijn website www.cijferwerkbyilona.nl of instagram cijferwerk_by_ilona laten we anders een kennismakingsgesprek inplannen (dit kan via mijn website) om elkaar te leren kennen en te kijken of het past!

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Cijferwerk By Ilona


Werk je met Cijferwerk By Ilona samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

4,5 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Stef Venhuizen

  Legionella Adviesbureau Venhuizen

  5,0 Sterren

  Als bedrijf wil je je focussen op de dienst die je levert of het product dat je verkoopt. Veel tijd besteden aan administratie of onzekerheid hebben over de kwaliteit daarvan kan zorgen voor onnodige kopzorgen en stress. Ilona heeft laten zien dat het hebben van een goede boekhouding die weinig tijd kost mogelijk is. Wat een verademing! Ilona heeft onze oude administratie recht getrokken en naadloos laten aansluiten op Moneybird. Ik kan iedereen aanraden om met Ilona te gaan samenwerken. Geeft rust en heerlijke nachtrusten :)

 • Nikki Dix-Stork

  NIDIVA

  5,0 Sterren

  Ik ben erg blij met de jaarlijkse samenwerking met Ilona! Fijn dat ze dit uit handen kan nemen, zeker omdat ik er zelf geen verstand heb. Ik kan het iedereen aanraden.

 • joske seegers

  Joske Seegers

  5,0 Sterren

  Super fijne en snelle hulp gehad van Ilona. Last minute heeft ze nog mijn aangifte inkomstenbelasting kunnen verzorgen en ze gaat me ook helpen met het opzetten van mijn nieuwe administratie. Snel en fijn contact en fijne werkwijze!

 • Ronald Crooy

  crooy.com

  5,0 Sterren

  Ilona heeft mij goed geholpen en is altijd bereikbaar voor vragen als ik ergens niet uitkom in Moneybird. Ze helpt me bij de algemene boekhouding, verzorgt de jaarafsluiting en de inkomstenbelasting.

 • Merle de Greef

  Merle's Schrijfzolder

  5,0 Sterren

  Een jaar voordat ik Ilona inhuurde was ik voor mijzelf begonnen. In het begin rommelde ik wat aan. Maar op een gegeven moment begon er toch her en der wat opdrachten binnen te druppelen. En daarmee dus ook inkomsten voor mij. De boekhouding via Moneybird en de BTW aangifte gingen nog wel. Maar de jaarlijkse inkomstenbelasting was toch hele andere koek. Ik ben bij een boekhoudkantoor in de buurt langs gegaan voor advies. Maar dit voelde kil en onpersoonlijk. Ergens kreeg ik een onderbuikgevoel dat ik hier mijn kwetsbare cijfers niet aan hen durfde toe te vertrouwen. Dus ik moest op zoek naar iets anders. Of eigenlijk iemand anders. Die mij wel het vertrouwen kon geven dat mijn boekhouding veilig was en dat de ingewikkelde inkomstenbelasting overgedragen kon worden aan een ander. Dat het daar in goede handen zou zijn. Via een oproep op Facebook, ontmoette ik Ilona. Ik ervaarde meteen hoe fijn het is om direct contact te kunnen hebben. Dat ik met vragen altijd bij Ilona terecht kan. Dit is een onderdeel van mijn bedrijf waar ik gewoon echt weinig vanaf weet. Ik vind het zo ontzettend prettig en een hele grote opluchting dat ik Ilona heb. Het levert mij hele goede nachtrust op en ik kan mij focussen op de dingen aan mijn bedrijf waar ik wel heel goed in ben. Ilona is betrouwbaar, neemt de tijd om alles uit te leggen. Geeft snel antwoord op vragen. Stelt je gerust. Heeft ontzettend veel kennis over haar vak en is gewoon een hele fijne, vriendelijke, warme vrouw om mee samen te mogen werken. Want zo voelt het, als samenwerken.

 • Lilian Huisman

  Lilian Huisman - Coaching

  5,0 Sterren

  Toevallig kwam Ilona op mijn pad net toen ik opzoek wilde gaan naar een boekhouder. Met een eigen bedrijf en de verkoop van mijn huis wilde ik niet steeds het gevoel hebben dat ik maar iets deed en hopen dat het goed zou komen. Tijdens onze eerste call was er meteen een goede klik en wist ik dat Ilona alle kennis heeft om mij goed te kunnen helpen. Nu na een paar maanden samenwerken is dat ook gebleken en ben ik heel blij dat ze me helpt op dit vlak.