Consulere Finance & Consulting

Consulere Finance & Consulting

5,0 Sterren

Administratie- en advieskantoor

 • < 10 co-workers
 • Capelle aan den IJssel
 • Moneybird-ambassadeur

Consulere is een jong bedrijf met adviseurs/boekhouders met een liefde voor het vak. Onder andere administratieve, juridische en organisatorische vraagstukken worden met de gewenste gedrevenheid door onze adviseurs opgepakt. Wij voorzien onze klanten in hun behoefte om een heldere koers te varen in de toekomst.

Betaalbaar maken van kennis en expertise, dat is waar wij voor staan. Bedrijven betalen hoge bedragen aan financiƫle experts en boekhouders zonder hiernaar om te kijken. In de goedkopere gevallen gaat het meestal ten koste van de dienstverlening en het eindresultaat. Wij bieden een toegankelijke prijs tegenover een gewenste eindresultaat. Vanaf vooradministratie tot aan het in details verwerken van de cijfers voor de jaarrekening. Wij staan klaar om de klant lasten te verlichten. Zonder dat de klant omkijken heeft naar de resultaten, wordt de klant geholpen door het team van Consulere.

Wij werken met jonge professionals die de nieuwste technologie toepast in hun werkwijze. Alles wordt online bijgehouden. We werken nauw samen met verschillende fiscale adviseurs die ons voorzien van de huidige wet- en regelgeving omtrent de belastingen. Iedere werknemer moet minimaal 2 keer per jaar op cursus. Hierdoor houden we de kennis van onze werknemers up to date.

De Experts

Ali KoƧak

Ali KoƧak

Fiscaal adviseur

Ik/wij als Consulere willen de toekomst zijn van de boekhouding. De toekomst wordt van de innoverende boekhouders/accountants. Alles gaat voortaan digitaal denk aan simplerinvoicing en als boekhouder ben je tegenwoordig minder druk met papierwerk. Wij gebruiken alle soorten boekhoudprogramma's en hiermee ontdekken wij wat nog ontbreekt voor een perfecte boekhouding. Wij bieden een oplossing voor klanten die makkelijk willen boekhouden. Het is heel eenvoudig om te factureren en je boekhouding bij te houden via Moneybird. Bij de belastingaangifte of jaarafsluiting kunnen wij ondersteuning bieden. Voor onze klanten, die een nieuw bedrijf beginnen, adviseren we om Moneybird te gebruiken. Dan weten wij dat alles goed bijgehouden wordt. Omdat Moneybird heel simpel te gebruiken is, wennen de klanten er heel snel aan.

Sanel Husic

Sanel Husic

Financieel Administrateur

Met een passie voor cijfers en een diepgaand kennis in de accounting, staat Sanel bekend om zijn vermogen om complexe financiƫle vraagstukken te vertalen naar begrijpelijke en uitvoerbare adviezen.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Consulere Finance & Consulting


Werk je met Consulere Finance & Consulting samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • RMS Vloeren

  RMS Vloeren

  5,0 Sterren

  Mijn boekhouder is absoluut geweldig! Ze zijn professioneel, toegewijd en deskundig. Ze begrijpen mijn bedrijfsbehoeften en leveren waardevolle inzichten. Daarnaast blijven ze up-to-date met belastingen en financiƫle regelgeving. De communicatie is uitstekend en ik kan altijd op hen rekenen. Kortom, ik beveel ze sterk aan!

 • Ruben van Gaalen

  Gale Ventures B.V.

  4,5 Sterren
  Review voor Ali KoƧak

  Prima boekhouder, fijne tips, scherpe prijs.

 • Yucel Ozyasar

  4everaloevera

  5,0 Sterren
  Review voor Ali KoƧak

  Ik ben zeer tevreden over de diensten van Consulere. Het zijn deskundige en vriendelijke medewerkers en hebben veel ervaring met het gebruik van Moneybird. Ze weten alle opties en issues van het programma. Daarnaast zijn ze ook erg goed in de fiscale vraagstukken.

 • Sezer Altunkaynak

  Isodeco B.V.

  5,0 Sterren
  Review voor Ali KoƧak

  Wij werken nu al bijna een jaar met dhr. A. Kocak. Als startend, snel groeiend bedrijf, hadden wij iemand nodig die verstand van zaken heeft en bekend is met het boekhoudsysteem Moneybird. We hebben het getroffen met zijn kennis en expertise! Dhr. Kocak geeft eerlijk en duidelijk advies en zorgt ervoor dat wij al onze zaken en administratie keurig op orde houden. Ook erg prettig; hij is heel goed bereikbaar, reageert snel en oplossingsgericht. Kortom; een erg fijne samenwerking!

 • Ruben van Gaalen

  Gale Eenmanszaak

  5,0 Sterren
  Review voor Ali KoƧak

  Uitstekende service voor een goede prijs. Denkt ook met je mee buiten de scope van de opdracht.

 • Sara Home

  SARA HOME

  5,0 Sterren
  Review voor Ali KoƧak

  Ik ben zeer tevreden met het Consulere team en raad ook elke beginnende ondernemer ze ook aan, want ze helpen je niet alleen met boekhouding, maar ook met andere financiƫle en juridische vraagstukken.

 • Anoniem

  5,0 Sterren
  Review voor Ali KoƧak

  Ik ervaar de samenwerking als zeer prettig. Wanneer er iets is dan reageert Ali/Consulere altijd snel en vaak ook in het weekend.

 • SUTRE HOME

  Sutre

  5,0 Sterren
  Review voor Ali KoƧak

  Ik heb zeer tevreden met de werkzaamheden van Consulere en raad ze ook iedereen aan. Ze helpen je graag met alle vraagstukken en hoef je niet meerdere adviseurs te inschakelen. De prijzen zijn marktconform en leveren goeie kwaliteit voor minder. Voorheen heb ik boekhouders gehad die alleen de aangiftes gingen versturen, maar bij Consulere krijg je ook advies over je cijfers. Daarnaast adviseren ze je over de fiscale voordelen waardoor je duizenden euros kunt bespraken op je IB.