Cortingh

Cortingh

5,0 Sterren

Eenmanszaak

Cortingh heeft op dit moment geen ruimte voor nieuwe klanten. Daarom kun je nu helaas geen contact opnemen.
 • Zelfstandig Professional
 • Groningen
 • Moneybird-ambassadeur

Over vijf jaar is waarschijnlijk de helft van het werk in mijn branche weg geautomatiseerd. En dat is prima, want dan ga ik op een andere manier waarde toevoegen voor klanten. Meer en specifieker advies gaan geven, koppelingen inrichten tussen boekhoudpakketten en apps voor tijdregistratie / scan&herken / rapportages of als klankbord dienen bij grote en kleine beslissingen.

Ik help ondernemers momenteel bij het inrichten van hun boekhouding, ondersteun of verwerk de boekhouding en stel de fiscale aangiftes en jaarrekeningen op. Het liefst doe ik dit al zoveel mogelijk geautomatiseerd en leg elke stap in begrijpelijke taal uit. We hoeven het tenslotte niet moeilijker te maken dan het al is.

De Experts

Pieter Nomden

Pieter Nomden

Financieel allrounder

Klantenstop

Over vijf jaar is waarschijnlijk de helft van het werk in mijn branche weg geautomatiseerd. En dat is prima, want dan ga ik op een andere manier waarde toevoegen voor klanten. Meer en specifieker advies gaan geven, koppelingen inrichten tussen boekhoudpakketten en apps voor tijdregistratie / scan&herken / rapportages of als klankbord dienen bij grote en kleine beslissingen. Ik help ondernemers momenteel bij het inrichten van hun boekhouding, ondersteun of verwerk de boekhouding en stel de fiscale aangiftes en jaarrekeningen op. Het liefst doe ik dit al zoveel mogelijk geautomatiseerd en leg elke stap in begrijpelijke taal uit. We hoeven het tenslotte niet moeilijker te maken dan het al is.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Cortingh


Werk je met Cortingh samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Freya Liemburg

  Freya Liemburg

  5,0 Sterren

  Pieter helpt me altijd geweldig. Ik kan hem iedereen aanraden!

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Bereikbaar, kundig, betrokken en altijd bereid om een stap extra te doen. Pieter als boekhouder is een verademing. Veel vakinhoudelijke kennis, een goed netwerk voor wanneer een vraag buiten zijn expertise ligt, veel kennis over Moneybird en bovenal een hele fijne kerel.

 • JP van Oosten

  JP Holding B.V.

  5,0 Sterren

  Het samenwerken met Pieter is erg prettig. Een goede partner om mee te denken met allerlei situaties en neemt veel werk uit handen.

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Jarenlange en fantastische samenwerking. Ik kan het bureau aan iedereen aanbevelen.

 • Jessica Mills

  Jessica Mills Design

  5,0 Sterren
  Review voor Pieter Nomden

  Hele fijne boekhouder, denkt proactief met je mee. Of je nu een startende ondernemer bent, of je een huis wil kopen, waar je als ondernemer op moet letten en waar je je voordelen op kunt doen. Op een prakische manier met goed inlevingsvermogen. Gewoon top! Zou hem aan iedere zelfstandige ondernemer aanraden!

 • Joris Nannenberg

  Joris Nannenberg

  5,0 Sterren
  Review voor Pieter Nomden

  Pieter is al jaren mijn boekhouder. Hij staat mij altijd bij met raad en daad en ik ben uiterst tevreden over de geleverde diensten! Nog vele jaren te gaan :)!