Cynthia Gase

Cynthia Gase

5,0 Sterren

Boekhouder

  • Zelfstandig Professional
  • Zwanenburg

Mijn bedrijf richt zich vooral op ambitieuze vrouwelijke ondernemers. Ik neem de financiële administratie uit handen, zodat zij zich kunnen richten op de groei van hun bedrijf.

Als online boekhouder bied ik een flexibele en professionele ondersteuning. Zo help ik bij het inrichten van je administratie in Moneybird en check ik regelmatig of alles correct is. Ook verzorg ik de btw-aangiftes en zet ik alles klaar voor de IB-aangifte.

Daarnaast kun je mij ook inzetten voor de dagelijkse financiële administratieve werkzaamheden.

Ik help je graag, waar jij extra hulp bij nodig hebt!

De Experts

Cynthia Gase

Cynthia Gase

Virtual Assistant

Ik ben Cynthia Gase en ik ondersteun zzp'ers met het opzetten en bijhouden van hun Moneybird boekhouding. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan als financieel administratief medewerkster. Zo ben ik werkzaam geweest bij zowel nationale als internationale bedrijven. In mijn werk ben ik nauwkeurig, gestructureerd en ik houd van planmatig werken. Daarnaast ben ik communicatief vaardig en denk graag mee in oplossingen. Zelf vind ik het heerlijk om met cijfers bezig te zijn en juist de administratie uit handen te nemen waar jij geen verstand van of tijd voor hebt. Een win win situatie dus.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Cynthia Gase


Werk je met Cynthia Gase samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

  • David

    Leafcloud B.V.

    5,0 Sterren

    Cynthia is veel meer dan een uitstekende boekhouder; ze is een opmerkelijk mens. Haar deskundigheid in financiën gaat gepaard met een warme persoonlijkheid en een geweldig gevoel voor humor en veel geduld. Ze is altijd behulpzaam en benaderbaar, wat haar een waardevolle aanwinst maakt voor elk team. Cynthia's unieke combinatie van professionaliteit en persoonlijkheid maakt haar onmisbaar.