D-Ly BoekhoudAcademie

D-Ly BoekhoudAcademie

5,0 Sterren

Administratiekantoor

D-Ly BoekhoudAcademie heeft op dit moment geen ruimte voor nieuwe klanten. Daarom kun je nu helaas geen contact opnemen.
 • Zelfstandig Professional
 • Ter Aar en Nijmegen
 • Moneybird-ambassadeur

Bij D-Ly BoekhoudAcademie, met kantoren in Nieuwkoop en Nijmegen, staat kennisoverdracht centraal. Wij helpen zelfstandige ondernemers de cijfers te begrijpen en helpen hen om zoveel mogelijk zelf de boekhouding te doen. Onze expertise strekt zich uit tot diverse aspecten van ondernemerschap. Met een uitgebreid netwerk, zowel online als offline, bieden we toegang tot specialistische kennis indien nodig. Onze passie voor administratie en belastingen drijft ons om voortdurend onze kennis te vergroten. We blijven up-to-date door informatie uit verschillende bronnen te raadplegen, waaronder fora van de Belastingdienst en de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen) waar we ook lid van zijn. Daarnaast volgen we regelmatig cursussen en trainingen. Voor complexe belastingvraagstukken werken we samen met fiscalisten.

De Experts

Rob Fontein

Rob Fontein

Adviseur

Klantenstop

Boekhouden is geen noodzakelijk kwaad. De boekhouding geeft je inzicht hoe jouw bedrijf er voor staat. Het is een tool om inzicht in de efficiëntie van jouw bedrijf te krijgen. Ik ga je ervoor zorgen dat je dit inzicht krijgt en jouw boekhouding in gaat zetten als middel om het resultaat te verbeteren. Hoe ga ik dat doen? Ik ga je leren om: - Moneybird optimaal in te richten. - op een structurele manier de boekhouding up-to-date te houden. - de diverse rapportages te gebruiken om op een snelle manier inzicht in jouw bedrijf te krijgen. Ik laat je inzien dat de boekhouding niet veel tijd hoeft te kosten en dat je op elk moment de situatie van jouw bedrijf kan zien. Je gaat het zelfs leuk vinden!

Daphne Lie

Daphne Lie

Bedrijfsadviseur en boekhouder

Klantenstop

Ik help ondernemers hun administratie zelf bij te houden en cijfers te begrijpen voor waardevolle inzichten. Als klankbord en adviseur vertaal ik cijfers, geef feedback en ontzorg jou.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van D-Ly BoekhoudAcademie


Werk je met D-Ly BoekhoudAcademie samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Check, check, dubbelcheck… Nauwkeurig, doordacht en vlot! Een fijne, professionele en waardevolle samenwerking.

 • Martijn

  Blaauw Advies

  5,0 Sterren

  Topper! Heel kundig en gedreven. Werkt overzichtelijk en communiceert fijn!

 • Bastiaan Grisèl

  Creative Data Studio

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Daphne (en haar collega Rob) zijn ontzettend kundig. Als je graag koffie wilt drinken met je accountant kies dan vooral voor iemand anders maar als je op zoek bent naar iemand die je cijfers en administratie echt grondig controleert en je daarmee verder helpt dan ben je bij Daphne aan het goede adres. Als je serieus met je onderneming bezig bent en je je administratieve zaken goed geregeld wil hebben dan kan ik Daphne van harte aanbevelen.

 • Judith Porcelijn

  Sterke School

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Daphne is in één woord geweldig!

 • Linde Mensink

  LM Privacy & Legal Services

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Snel schakelend, praktisch meedenkend, secuur en vakkundig.

 • Alex van Mosel

  MB effect

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  We zijn erg te spreken over de samenwerking. Daphne neemt veel voor ons uit handen.

 • Gene Cairo

  Gene Cairo

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Toen ik in 2017 als zelfstandige begon zocht ik in mijn eigen omgeving een boekhouder. Na mijn eerste contact met Daphne had ik geen reden meer voor verdere oriëntatie. In mijn boek geldt; als iemand met wie je kan samenwerken zó enthousiast is over haar vak, kan dat alleen maar inspirerend werken. Nu, vijf jaar later werk ik nog steeds met veel plezier samen met Daphne. Naast haar kennis van zaken, meedenken en geduld ervaar ik haar flexibiliteit als heel waardevol!

 • Daphne Lie

  D-Ly

  5,0 Sterren
  Review voor Rob Fontein

  Al jaren werk ik naar volle tevredenheid samen met Rob. Hij is punctueel, houdt zich aan de afspraken en is duidelijk in zijn communicatie.

 • David Witte

  Schets Inzicht

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Daphne werkt snel, prettig en to the point. Ze weet waar ze het over heeft en dat is fijn! Lekker gestructureerd, ik ben zelf geen ster in de boekhouding maar vind het nu geen probleem meer.. :-)

 • Myron Scholten

  Myron Scholten

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Ik ben erg positief over de dienstverlening van Daphne. Ze gaat snel en efficient te werk waardoor ik enorm veel tijd bespaar. Naast dat ze zorgt dat mijn cijfers weer kloppen geeft ze ook hele goede uitleg en adviezen omtrent mijn administratie. Aanrader dus!

 • Jan-Rienk Hemminga

  Elke Dag Verbeteren

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Daphne is een topper. Ze heeft me op korte termijn uit de brand geholpen toen mijn toenmalige boekhouder onbereikbaar was. Ze werkt secuur, persoonlijk en houdt ruggespraak met collega's als er enige twijfels zijn over de correcte manier van werken in bijzondere gevallen.

 • Fanny Spruytte

  4U2Grow Coaching & Training

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Ik werk sinds begin 2021 met Daphne als boekhouder en ben daar erg tevreden over. Daphne denkt op een praktische en heldere manier met je mee en is bovendien een fijn persoon om mee te werken.

 • Arian van Rijssen

  Arian van Rijssen

  4,5 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Werken met een Daphne is een feest. Het plezier dat zij heeft in boekhouden is jaloersmakend! Ze is snel, scherp, attent, soms wat streng en altijd meedenkend. Ik werk al bijna 10 jaar met haar samen en ik hoop dat het feest nog lang blijft duren...:)

 • Marjon Hofland

  MetaCom

  4,5 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Daphne heeft veel kennis van Moneybrid. Ze is enthousiast, denkt graag mee, is zorgvuldig en oplossingsgericht. Waar ik uren over doe, heeft zij in 'no time' geregeld. Dat geeft mij rust en tijd.

 • Marieke Verkerk

  Marieke op het Strand

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Daphne is een betrokken vrouw die je helpt met je cijfers in je boekhouding. Haar kracht is dat ze cijfers heel simpel kan uitleggen. Hierdoor snap ik mijn boekhouding en MB nog beter. Daarnaast leert ze mij het zelf te doen. Ik word er steeds handiger in en heb het gevoel in control te zijn met mijn boekhouding. En mocht ik vragen hebben, kan ik super snel bij haar terecht. Op die manier wordt boekhouden echt steeds makkelijker en leuker.

 • Raine Parker

  Raine Parker Consulting

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Daphne stands for knowledge, transparency, integrity and enabling others get their financial reporting needs done. She helped me set up moneybird which has really helped me see a company overview at all times. I really wish that I had started using both MoneyBird and Daphne's services much sooner. Thank you for all your support transitioning from excel onto MoneyBird.

 • Jasmijn

  Studio Taupe

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Daphne is een ontzettend fijne boekhoudster. Ze reageert snel op mail, en helpt je ook snel met problemen oplossen. Communicatie vindt Daphne erg belangrijk en houd net zoals mij van snel handelen. Heel erg fijn en ik wil niet meer anders!

 • Marjolein van Braam Morris

  Marjolein van Braam Morris

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Daphne is heel fijn om mee te werken, ze weet ontzettend goed waar ze het over heeft, maakt de voor mij ingewikkelde zaken helder en ik kan altijd bij haar terecht.

 • L. Engelen

  Engelen2

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Professioneel, betrokken en van harte aanbevolen! Daphne werkt nauwgezet en efficiënt. Afspraken duren nooit een minuut te lang en haar dienstverlening heeft ze digitaal goed georganiseerd. En het geeft me veel vertrouwen dat ze in contact blijft en vanuit de achtergrond signaleert. En daarbij is ze ook gewoon een leuk en fijn mens om mee te werken. Daphne blijft altijd begripvol en respectvol, ook voor iemand die niet dezelfde passie voor boekhouden deelt. En je werkt met een absolute professional, zowel op gebied van het boekhouden als ook Moneybird. Ik ben oprecht blij, dat toen ik naar deze combinatie zocht begin 2020 bij haar ben terechtgekomen.

 • Barbara

  Barbara Langeveld

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Daphne is een zeer behulpzame dame, die zaken snel en vakkundig aanpakt. Ik doe mijn eigen administratie in Moneybird, maar bij de opstart heeft ze mij heel vakkundig hiermee geholpen. Daarnaast is ze altijd snel beschikbaar bij vragen of als je even vastloopt met iets. Heel fijn dit contact!

 • Anoniem

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Daphne is een super behulpzame vrouw die graag (jonge)ondernemers wilt helpen met hun boekhouding. Met een snelle en vriendelijke service met daarbij passend advies helpt ze je echt super vooruit. Zeker aan te raden bij mensen die willen leren boekhouden en daar ook graag controle overheen wilt hebben.

 • Anoniem

  5,0 Sterren
  Review voor Rob Fontein

  Zeer tevreden. Rob is scherp, punctueel, denkt in oplossingen en gewoon een hele fijne vent. Aanrader!

 • Angelique van der Meyden

  Het Virtuele Regelhuis

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Superblij ben ik met de samenwerking met Daphne. Ik houd zelf mijn boekhouding bij, maar alle vragen die ik heb zijn zo beantwoord. Daphne werkt snel en legt duidelijk uit. Zo heb ik altijd mijn boekhouding up to date! Daarnaast is Moneybird gewoon een fijn systeem om mee te werken.

 • Beke Olyrhook

  BME Olijrhook

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Daphne heeft me van mijn cijferangst genezen. Fijne boekhouder die ook tijd heeft om te vragen hoe het met je is.

 • John Rouweler

  Rouweler Consultancy

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Daphne is super, een echte aanrader. Dankzij haar is mijn boekhouding, sinds de start van mijn onderneming, tiptop in orde. Ze is professioneel, behulpzaam en vriendelijk. Haar jarenlange ervaring en netwerk maakt dat ze snel iedere vraag kan beantwoorden.

 • Thobien Robberts

  Thobien Robberts, Verpleegkundige complementaire zorg met Connecting Touch Therapy aan gehandicapten

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Daphne weet op eenvoudige en heldere wijze Moneybird je eigen te maken. Daarbij is haar jarenlange kennis op het gebied van administreren een echte pré. Zij denkt mee en geeft goede adviezen. Ik ben heel erg blij met Daphne.

 • De Politieke School

  Trudy Veninga

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Daphne ontzorgt. Dat is een hele geruststelling voor een startend bedrijf. Ze vindt geen vraag te veel, ze lost dingen op, ze legt uit wat ze doet en ze stelt gerust. Ik neem haar adviezen blind aan en ben daarin nog nooit teleurgesteld. Zij komt na wat zij belooft. Ik kan D-Ly van harte adviseren.

 • Edwin Hijman

  Muziekcadeautjes

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Sinds ik ben gestart als ZZP'er werk ik heel fijn samen met Daphne. Boekhouden was nieuw voor mij, maar onvermijdelijk toen ik de kans kreeg een webshop over te nemen. Daphne staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, is geïnteresseerd in mijn onderneming en leert me de dingen te doen die ik zelf op dagelijkse basis nodig heb om mijn winkel te draaien.

 • Roeland Hoefsloot

  RSH Fotografie

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Vlot, geestig, correct en een echte ondernemer. Dat is hoe ik Daphne wil omschrijven. Een grote bonk energie die boekhouden (bijna) leuk maakt. Ze weet zich goed aan te passen aan je kennisniveau. Door samen af te spreken hoeveel je zelf wilt doen en wat je liever láát doen kom je mijn inziens tot het beste resultaat. Erg fijn samenwerken!

 • Forien van den Belt

  Forien Training & Coaching

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Heel fijn dat Daphne met mij mee kon kijken bij het inrichten van Moneybird voor mijn bedrijf! Ze is vriendelijk, geduldig en flexibel, ik kan haar iedereen aanraden!

 • Onno Verbeek

  Servertramp

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Daphne is een hele behulpzame vrouw die rustig de tijd neemt om je alles uit te leggen. Dit doet ze aan de hand van het samen doen, erg fijn!

 • Jasper Juinen

  Jasper Juinen fotografie

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Een superfijne samenwerking met een glimlach en uitstekende vakkennis.

 • Martijn

  MB effect

  5,0 Sterren
  Review voor Rob Fontein

  Hele fijne samenwerking, korte lijntjes, duidelijke antwoorden en dit alles in een prettige sfeer. Zorgt voor goede procesoptimalisaties waardoor we tijd besparen. Dank Rob!

 • Nicolette Schuur

  BeeldSchrift

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Ik heb Daphne leren kennen als een professional met heel veel kennis over en toewijding voor haar vak. Niet alleen is ze gek op cijfertjes, maar ook op mensen, een mooie combinatie die goed tot zijn recht komt in haar bedrijf, D-ly. Bij Daphne kan ik altijd terecht als ik vragen heb die gerelateerd zijn aan de financiële kant van mijn bedrijf. Als ze niet gelijk het antwoord weet, zoekt ze het uit. Dit jaar heb ik de overstap gemaakt van de boekhouding uit te besteden naar zelf mijn boekhouding doen in Moneybird. Daphne heeft me hierbij begeleid. Moneybird is gebruiksvriendelijk en het is heel fijn om zelf direct inzicht te hebben in wat er gebeurt in mijn onderneming. Als fotograaf en grafisch ontwerper heb ik te maken met omzet uit verschillende werkzaamheden, en dankzij Moneybird an ik dat gemakkelijk van elkaar onderscheiden. Dat maakt het heel inzichtelijk! Wat ook heel fijn is in Moneybird, is het maken van offertes. Wordt een offerte geaccepteerd, dan kun je die ook nog heel eenvoudig omzetten naar een factuur. Dat scheelt veel werk en dus tijd. Als ik ergens niet uit kom is Daphne er om uit te leggen of aan te vullen. Ik ben blij met de samenwerking met Daphne.

 • Adrie Gunther

  AG Clinical Consultancy

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Ik ben sinds enkele maanden begonnen als freelancers en financiële administratie is mijn sterkste kant. Dankzij de vakkundige en vriendelijke hulp van Daphne begrijp ik hoe ik mijn financiën kan beheren in Moneybird. Daphne is een ster in het geduldig en haarfijn uitleggen hoe, wat, waar maar belangrijker nog waarom. Daphne navigeert door Moneybird als een vis in het water. Ik waardoor haar expertise en goede uitleg enorm.

 • Connie Hagele

  Hagele kantoormeubilair

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Sinds november 2019 gebruiken wij Moneybird. Naast het gebruik van Moneybird wilden wij ook graag persoonlijke ondersteuning. Via Moneybird bij Daphne uitgekomen. Daphne is een open en eerlijk persoon, met enorm veel vakkennis, heel transparant en secuur in haar werk. Ze reageert ook altijd heel snel op vragen. Daphne is absoluut een aanrader!

 • Rozemarie van der Wal

  Binnen Handbereiki

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Dankzij Daphne ben ik niet meer bang voor de administratie. Daphne legt alles heel helder uit en reageert snel op vragen via Whatsapp. Bovenal is ze een heel mooi, lief en empathisch mens, wat mij een goed gevoel geeft om met haar te werken aan mijn administratie.

 • Miranda Huiberts-Dictus

  MH-Rijvaardigadvies

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Sinds maart 2020 heb ik Daphne Lie als boekhouder, ondersteuner in Moneybird. Ik ervaar Daphne als een zeer prettig en deskundig persoon. Zeer waardevol voor mij als ondernemer. Ik ben erg blij met haar!

 • Laura Pelger

  Struijk & Kemper

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Ik ben zeer te spreken over de service van D-ly! Ze werkt snel, effectief en ook op zo'n wijze dat ik er zelf veel van leren en het ieder kwartaal nog efficiënter gaat. Ze is heel transparant over de gewerkte uren, zodat je geen euro te veel betaald. Als je moneybird gebruikt en een no nonsense boekhouding wil, top!

 • Marieke Gerhards

  Marieke Gerhards

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Daphne is een ontzettend fijn mens om mee te werken. Ze heeft enorm veel kennis, denkt met je mee en leeft met je mee. Ze maakt het gebruik van Moneybird gemakkelijk voor mij. Fijne samenwerking.

 • Adis Corovic

  adis.me

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Sinds oktober 2019 heb ik een bijzonder fijne samenwerking met Daphne. Ik was op zoek naar een boekhouder/adviseur die mij helpt vanuit een MoneyBird optiek. Daphne luistert naar wat ik probeer te bereiken, zij adviseert op basis van mijn behoeften en geeft mij tips en trics voor mijn boekhouding. Ik kan haar makkelijk bereiken met vragen. Zij neemt de tijd om mee te kijken en mij te helpen. Top, een echte professional en een perfecte 'add-on' voor MoneyBird :-)

 • Anoniem

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Daphne is een heel fijn persoon om mee samen te werken. Ze denkt mee en legt de stappen heel duidelijk uit zodat je het (indien gewenst) daarna zelf kan doen. Ook is ze altijd goed en snel bereikbaar en ze maakt graag tijd voor je vrij. Heel blij dat we bij Daphne zijn uitgekomen!

 • Lot Vegter

  De Vuurmakers

  4,5 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Daphne is een zeer professioneel en erg prettig om mee te werken. Ik werk al jaren met haar, altijd fijn geweest.

 • Marleen Weener

  Politieke Adem

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Daphne is echt super! Binnen een uurtje regelt ze mijn bankzaken en leert zij mij ook nog hoe ik het beter kan doen.

 • Daniel Fortuyn

  VDBF

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Daphne en ik werken inmiddels sinds 2013 samen en ik kan niets anders zeggen dan dat ik deze samenwerking als zeer prettig ervaar. Ze is altijd bereikbaar en geeft nuttige en praktische tips voor een reeel tarief! Aanrader dus 👍

 • Hans Westerduin

  Metiez

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Vanwege de groeiontwikkelingen van mijn bedrijf ging ik op zoek naar een oplossing voor de financiële boekhouding. Van tevoren had ik al een contour gemaakt van wat ik nodig had en wilde. Al heel snel kwam ik daarbij Daphne Lie tegen. Daphne maakte pas echt duidelijk wat voor mij zou gaan werken. Ik heb veel ervaring met samenwerking met mensen op allerlei terreinen Het prettige van de samenwerking met Daphne is dat zij zeer diepe en brede kennis heeft en aan heel veel punten tegelijk denkt , daarmee maakt zij boekhouden en de financiën toegankelijk voor mij als ondernemer. Daarnaast is zij als persoon zeer transparant, energiek en heel prettig in omgang.

 • Wendy

  Wendy Govers

  5,0 Sterren
  Review voor Daphne Lie

  Nadat ik in contact ben gekomen met Daphne tijdens een lezing besloot ik, na het niet klikken met mijn vorige boekhouder, de boekhouding over te doen aan Daphne en daarmee ook over te stappen naar Moneybird. Ook al woonden we ver uit elkaar en moest dus alles via de digitale weg. En wat blijkt, dat is geen enkele belemmering. Daphne levert top werk op afstand, komt haar afspraken na, is altijd bereikbaar en schept orde in de chaos die mijn oude boekhouder heeft achtergelaten! Ik ben blij dat ik me nu geen zorgen meer hoef te maken over zowel onze privé als zakelijke boekhouding.