de Bewuste Boekhouder

de Bewuste Boekhouder

5,0 Sterren

administratiekantoor

 • Zelfstandig Professional
 • Vlijmen

DIY Boekhouden: goed, moeiteloos én met plezier!

Laat je ondernemersfeestje niet bederven door je administratie. Maar...
...Vertrouw op je administratie: je hoeft echt geen boekhouder te worden om fouten in je administratie te voorkomen. Gebruik in plaats daarvan super simpele software en zorg voor voldoende basiskennis. Maak je geen zorgen meer, maar weet wat je doet en waarom.
... Houdt tijd over om te ondernemen: elke ondernemer en elke onderneming is uniek. Met een administratie die bij je past, hoef je hier niet langer uren mee bezig te zijn. In plaats daarvan houd je tijd over om te doen wat je leuk vindt.
... en krijg inzicht in je bedrijf: je kunt zo veel meer uit je administratie halen als je deze begrijpt dan alleen het bedrag dat je aan de Belastingdienst moet betalen. Krijg inzicht in je cijfers, maak hierdoor betere keuzes en laat je bedrijf groeien.

De Experts

Ilse Vinck

Ilse Vinck

Boekhouder

Ik ben juf voor (dienstverlenende) ondernemers die hun boekhouding zo veel mogelijk zelf willen doen: goed, moeiteloos én met plezier.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van de Bewuste Boekhouder


Werk je met de Bewuste Boekhouder samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Sandra

  Studio Jørgensen

  5,0 Sterren

  Fijne samenwerking! Ilse helpt mij jaarlijks met het in orde maken van mijn boekhouding voor de inkomstenbelasting en dat werkt super prettig. Ik krijg eerst een handig overzicht zodat ik alles voor kan bereiden en daarna lopen we alles samen na. Zo weet ik zeker dat ik elk jaar mijn boekhouding netjes afsluit, werkt heel prettig. Aanrader!

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Een systeem wat boekhouden gemakkelijker en overzichtelijk maakt. Er is gemakkelijk hulp in te schakelen en het feit dat het bepaalde taakjes onthoudt maakt dat het simpel en relatief snel kan allemaal.