De Digitale Boekhouders

De Digitale Boekhouders

4,5 Sterren

Administratiekantoor

 • < 10 co-workers
 • Enschede
 • Moneybird-ambassadeur

De Digitale Boekhouders leggen de focus op het automatiseren van uw gehele boekhouding, daarnaast verzorgen ze ook fiscale aangiften, financiële prognoses en vervaardigen jaarrekeningen uiteraard “NOAB-gecertificeerd“. Bij ons staat de klant centraal en werken wij met een vast tarief per maand, dit voorkomt verrassingen achteraf.

Wanneer u start met een eigen onderneming komt hier veel bij kijken. U wilt doen waar u goed in bent, maar daarnaast wordt er nog zoveel meer van u verwacht. Vooral de administratie en belastingaangiftes blijken vaak een obstakel te zijn. De Digitale Boekhouders maken het u graag gemakkelijker door dit gedeelte van uw bedrijf over te nemen. U kunt zich daarom met een gerust hart op de groei van uw onderneming richten. Daarnaast fungeren onze MKB-adviseurs ook als uw persoonlijke sparringpartner en geven zij proactief advies op maat.

Bij ons zult u nooit langer dan 1 uur per maand bezig zijn met uw boekhouding! Nieuwsgierig geworden en direct een offerte op maat berekenen? Dat kan binnen 1 minuut geregeld worden met onze unieke QuickScan!

De Experts

Marije Lette

Marije Lette

Kantooreigenaar

Vanaf 2008 werkzaam in de Accountancy / administratiekantoren. Vanaf 2022 eigenaar van De Digitale Boekhouders. Ik ben oplossingsgericht en denk graag met mijn klanten mee.

Edwin de Groot

Edwin de Groot

MKB-adviseur

Als MKB adviseur van de Digitale Boekhouders wil ik mij graag persoonlijk aan u voorstellen. Met ruim 14 jaar werkervaring in de accountancy en bij verschillende bedrijven was ik toe aan een nieuwe uitdaging in mijn werk waarbij de focus ligt op automatisering en advies. Boekhouding Twente sluit hier perfect op aan, ze werken volledig gedigitaliseerd hetgeen sluit bij mijn visie. Binnen het team van de Digitale Boekhouders ben ik verantwoordelijk voor het beheer van klantendossiers, het verzorgen van jaarrekeningen en fiscale aangiften. De verschillende onderwerpen en het digitaal werken welke dagelijks voorbij komen maken mijn werk bij de Digitale Boekhouders zo leuk. Meer informatie of vragen? Ik sta u graag te woord.

Marije Lette

Marije Lette

Kantooreigenaar

Als eigenaar van De Digitale Boekhouders wil ik mij graag persoonlijk aan u voorstellen. In 2008 heb ik mijn opleiding HBO bedrijfseconomie behaald op het Saxion in Enschede en vervolgens de fase pre master behaald als registeraccountant op het Nyenrode in Breukelen. Daarnaast heb ik tijdens mijn werk de NBA bedrijfsopleiding tot AA-accountant gevolgd. Deze opleiding heb ik in 2013 afgerond. In 2021 heb ik de opleiding Fiscaal Adviseur afgerond. Hierdoor heb ik mijn fiscale kennis kunnen verbreden. Binnen het team van De Digitale Boekhouders ben ik verantwoordelijk voor het beheer van klantendossiers, het verzorgen van jaarrekeningen en fiscale aangiften. Meer informatie of vragen? Ik sta u graag te woord.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van De Digitale Boekhouders


Werk je met De Digitale Boekhouders samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

4,5 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Erhan Yilmaz

  AderZorg

  5,0 Sterren

  Zeer tevreden met de dienstverlening.

 • Mark

  MK Baseball & Softball

  4,0 Sterren

  Fijne partner met goede communicatie

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Goede samenwerking, fijne partij die je als ondernemer ontzorgt

 • Jesse van der Zouw

  ZOUDIO

  5,0 Sterren

  Perfecte partner voor mijn boekhouding. Altijd snel met reacties indien nodig. Meestal upload ik zelf alle documenten, waarna De Digitale Boekhouder de aangifte afmaakt en indient. Het werkt fijn om in hetzelfde pakket te werken als je boekhouder. Zeker aan te raden.