De Graas Administratie

De Graas Administratie

- Sterren

Administratiekantoor

  • Zelfstandig Professional
  • Nootdorp

De Graas administratie probeert altijd alles uit te zoeken en de administratie op orde te hebben. Dit is dan ook wat ik voor mijn klanten voor ogen heb. Mijn klantenkring bestaat voornamelijk uit midden en klein bedrijf en startende zzp-ers. Naast telefonisch en mail contact, kunnen klanten mij ook altijd een Whatsapp bericht sturen, voor de snelle en korte vragen.

We leven in een digitaal tijdperk, ik vind dan ook dat de administratie in deze tijd digitaal kan worden bijgehouden.

Naast het bijhouden van de administratie is het natuurlijk ook belangrijk om alle fiscale zaken op orde te houden, dat is dan ook mijn specialiteit. Jaarlijks volg ik meerdere cursussen om alle nieuwe regelgeving te leren. Als een klant een specifieke vraag heeft waar ik de kennis niet of deels van weet dan schakel ik een bevriend kantoor in om de kennis te vergaren

De Experts

Jo-Ann Kalf - de Graas

Jo-Ann Kalf - de Graas

Boekhouder

Mijn naam is Jo-Ann Kalf – de Graas. Tijdens mijn studiejaren was ik werkzaam op de financiële afdeling van een uitzendbureau. Mijn hele leven heb ik al iets met cijfers, ik probeer altijd alles uit te zoeken en de administratie op orde te hebben. Dit is dan ook wat ik voor mijn klanten voor ogen heb. Na afronden van mijn studie heb ik 15 jaar bij 2 accountantskantoren gewerkt, waarna ik in oktober 2016 De Graas Administratie heb opgericht. Het is een klein kantoor (aan huis) gevestigd in Nootdorp. Een persoonlijke benadering vind ik erg belangrijk.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van De Graas Administratie


Werk je met De Graas Administratie samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

De Graas Administratie heeft nog geen reviews