De Holistische Boekhouder

De Holistische Boekhouder

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • Zelfstandig Professional
 • Arnhem en Maartensdijk

Als holistische boekhouder en Holistisch / Psychosociaal Coach ben ik een boekhouder die verder kijkt dan alleen de cijfers en financiële transacties van je bedrijf. Ik benader boekhouding op een meer holistische en brede manier, waarbij ik rekening houd met de algehele gezondheid en welzijn van je bedrijf en jou als eigenaar. Dit betekent dat ik niet alleen naar financiële gegevens en belastingaangiften kijk, maar ook naar de bredere zakelijke doelen, strategieën en jouw persoonlijke behoeften.

Ik combineer mijn twee passies:
de harde cijfers en de zachte, spirituele aspecten van het mens-zijn.

Ik heb meer dan 18 jaar ervaring als Finance professional bij verschillende (internationale) bedrijven in diverse financieel/administratieve functies. Sinds januari 2023 werk ik als zelfstandige boekhouder en Moneybird Expert.

Bij mij ben je geen nummer, maar een waardevol individu, waarbij jij als persoon voorop staat, gevolgd door jouw bedrijf. Ik heb er bewust voor gekozen om mijn klantenkring klein te houden, zodat ik de ruimte heb om iedereen goed te leren kennen en te helpen waar mijn hulp bij nodig is.

Mijn diensten zijn o.a.
Boekhouding: Het inrichten van de administratie in Moneybird en volledige of gedeeltelijke administratie voeren. Indien gewenst verzorgen geef ik ook 1 op 1 trainingen op maat zodat jij je administratie volledig zelfstandig kan voeren.

De Experts

Amra Tabak

Amra Tabak

Boekhouder

Als allround administrateur/boekhouder heb ik meer dan 18 jaar werkervaring in verschillende functies. Puzzelen met cijfers en de verschillen boven tafel krijgen is mijn passie.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van De Holistische Boekhouder


Werk je met De Holistische Boekhouder samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Amra is een zeer professionele boekhouder. Een fijne, rustige vrouw die met je meedenkt en alle mogelijkheden uitzoekt. Ik heb in een zeer korte tijd veel geleerd over het boekhouden met Moneybird. Moeilijke dingen laat ik aan haar over betreft de B.V., maar dat legt ze wel duidelijk uit. Fijn om zo te werken en de aangiftes in te sturen. Ik ben heel blij met je. Bedankt. groetjes Lisette

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Amra werkt zeer snel en nauwkeurig. Alles wordt duidelijk uitgelegd. Ze heeft een aantal fouten uit mijn boekhouding gehaald waar ik zelf al drie jaar niet uitkwam en waarmee ik een aardig geld bedrag terug kreeg, kortom meer dan tevreden en als ik weer hulp nodig heb weet ik direct waar ik moet zijn