De Poolleeuw

De Poolleeuw

5,0 Sterren

administratiekantoor

 • < 10 co-workers
 • Den Haag

Administratiekantoor De Poolleeuw is gevestigd in Den Haag. Onze dienstverlening bestaat uit het voeren van de boekhouding, het doen van aangiftes (Omzetbelasting, Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting), het verzorgen van de salarisadministraties en andere financiële werkzaamheden.

Ons doel is om een optimale dienstverlening te bieden en de ondernemer te helpen met het krijgen en behouden van inzicht in de bedrijfsvoering. Wij hechten veel waarden aan een persoonlijke aanpak, zodat we weten wat er speelt en gericht kunnen adviseren waar nodig is. Dat doen we door te starten met een kennismakingsgesprek en daarin de wensen en mogelijkheden te bespreken. Daarmee kunnen we komen tot een optimale samenwerking die later altijd aangepast kan worden. Iedere klant en samenwerking is immers uniek.

De Experts

Theo Pool

Theo Pool

boekhouder & fiscalist

In 2005 hebben mijn partner en ik, ons eigen administratiekantoor opgericht. Daarvoor heb ik de nodige ervaring opgedaan in financiële administratie, o.a. bij een accountantskantoor, een instelling voor jeugdhulpverlening en een ziekenhuis. Ons kantoor is de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid. Wij hebben veel verschillende klanten met veel variatie en dat maakt het erg leuk. Ook is er veel variatie in wat wij doen voor onze klanten. Er zijn klanten die nog altijd de spreekwoordelijk schoenendoos brengen en ons er veel succes mee wensen en er zijn klanten die het meeste zelf willen doen, bijvoorbeeld in Moneybird. Wij staan overal open voor en proberen in samenspraak met de klant tot de meest optimale samenwerking te komen. Als aanvulling op de administratieve kant heb ik de opleiding tot belastingconsulent (Register Belastingadviseurs) gedaan en afgerond.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van De Poolleeuw


Werk je met De Poolleeuw samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Nelleke Boekestijn

  Nicolette van den Berg

  5,0 Sterren
  Review voor Theo Pool

  Een hele prettige samenwerking. Persoonlijk en transparant. Wij zijn erg tevreden!