De Reizende Boekhouder B.V

De Reizende Boekhouder B.V

5.0

Boekhoudkantoor

De Reizende Boekhouder B.V heeft op dit moment geen ruimte voor nieuwe klanten. Daarom kun je nu helaas geen contact opnemen.

Maak kennis met De Reizende Boekhouder B.V

Zwolle Zelfstandig Professional Moneybird-ambassadeur

Financieel support voor missie gedreven ondernemers. De Reizende Boekhouder B.V. is een kleinschalig boekhoudkantoor die met klanten de diepte in gaat. Samen met Moneybird houden wij wekelijks je administratie bij en heb jij optimaal inzicht in je cijfers.

Wij houden van persoonlijke aandacht, werken met vaste tarieven en zorgen voor optimaal overzicht.


Diensten
In huis
 • Startersbegeleiding
 • Begeleiding bij zelf boekhouden
 • Software inrichting administratie
 • Workshops & cursussen
Door derden
 • Invoer boekhouding
 • Inkomstenbelasting
 • Vennootschapsbelasting

Prijsstelling
 • Prijs range: €45.00 tot €89.00
 • Afrekenen op basis van uren
 • Gemiddeld uurtarief
Organisatie

De Experts

 • Thom Stam
  Thom Stam
  Boekhouder
  Klantenstop
  Enerzijds heb ik gezien hoe lastig ondernemers het soms vinden om om te gaan met de administratieve verplichtingen die komen kijken bij het ondernemen. De frustratie omdat je er niet omheen kan. Die energie zou gericht moeten worden op dat waarom de ondernemer is gaan ondernemen. Zij volgen hun passie en ik de mijne. Daarnaast wil ik (zeker voor de zzp’ers) persoonlijk en benaderbaar zijn als boekhouder. Natuurlijk zegt iedereen dat, echter nog vaak genoeg lopen zzp’ers tegen het probleem aan dat ze door administratiekantoren als nummertje behandeld worden of als een last omdat ze te klein zijn. Zij moeten vaak in hun eentje maar ondervinden hoe het werkt en kunnen daarbij alle hulp (gevraagd en ongevraagd) gebruiken. Automatisering, in de cloud werken gaat steeds verder, dat betekent dat de focus van administratiekantoren steeds meer verschuift. Het verwerken van administratie of btw-aangiftes doe je straks met 1 druk op de knop dus dien je je op een andere manier te onderscheiden. Ik zie dat onderscheid in advies geven, inzicht creëren door relevante stuurinformatie enzovoorts. Ook zal dit gevolgen hebben voor de regeldruk van de Belastingdienst, misschien verandert de bewaarplicht wel? Dat betekent voor mij eerlijk zijn naar mijn klant, ook als dat een eenmalige ondersteuning betekent om ontheffing van de administratieve verplichtingen aan te vragen. Ik wil dat mijn klant zich kan richten op het vervullen van zijn passie en vrijer kan ondernemen omdat ik de noodzakelijke cijfermatige processen en regels van de klant overneem.
Recensies

7 recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van De Reizende Boekhouder B.V
Vakkennis 5.0
Uitleg 5.0
Verplaatsen in mijn situatie 5.0
Afspraken nakomen 5.0
Prijs-/kwaliteit verhouding 5.0
Transparante werk/kosten 5.0

 • Gerriët Brouwer · Gerriët Brouwer Make-up Artist · 22-08-2023 5.0

  Zeer tevreden over de communicatie van Thom, de enorm correcte werkwijze en de wil om mij ook zelf dingen te leren om beter te worden en alles meer te begrijpen. Word enorm gewaardeerd en zal Thom ook aan ieder aanraden die een goeie, en betrouwbare boekhouder zoekt!


 • Jasper Nijkamp · WEBJAS · 10-07-2023 5.0

  Mijn nummer één boekhouder en adviseur. Ik heb een aantal ervaringen met andere boekhoudkantoren, niet allemaal even positief. Hoe Thom met zijn klanten omgaat kunnen veel ondernemers iets van leren. Helder, transparant en oplossingsgericht zonder addertjes onder het gras.


 • Lennart de Ridder · Studio Ubique · 01-03-2021 · Review voor Thom Stam 5.0

  Fantastisch, erg tevreden en blij met de kennis en kunde van Thom. De boekhouding is voor dit jaar weer 100% op orde dankzij Thom.


 • Luuk Janssen · Montada Merchandise · 05-01-2021 · Review voor Thom Stam 5.0

  Sinds midden 2019 helpt Thom al bij mijn boekhouding. Erg betrouwbaar en een goede manier van handelen. Ook altijd een snelle reactie bij vragen en een duidelijk uitleg als er iets niet klopt.


 • Jenny Meerman · Jenny Meerman · 13-11-2020 · Review voor Thom Stam 5.0

  Mijn administratie was een zootje, maar sinds ik Thom heb ingeschakeld klopt het tot in de puntjes. Dit geeft me zoveel rust. Het enige wat ik hoef te doen is bonnetjes en facturen registeren, de rest doet Thom. Als er iets niet klopt of ontbreekt, krijg ik meteen een seintje. Ook het contact loopt heel soepel. Thom reageert meestal heel snel op mail en whatsapp. Niets dan lof!


 • Akiko Nagao · Orange Crane · 30-10-2020 · Review voor Thom Stam 5.0

  Thom is very quick and flexible, and provides efficient services with clear explanation. I would recommend him for any english-speaking new entrepreneurs with small business just like me.


 • Carmen van de Beek · Carmen van de Beek · 27-01-2020 · Review voor Thom Stam 5.0

  Sinds Thom mij helpt met mijn boekhouding is mijn administratie altijd op orde, in tegenstelling tot eerdere jaren.. Hij geeft duidelijke uitleg, werkt snel en is altijd bereid om je te helpen. Ik raad Thom van harte aan!