De Reizende Boekhouder B.V

De Reizende Boekhouder B.V

5,0 Sterren

Boekhoudkantoor

 • Zelfstandig Professional
 • Zwolle
 • Moneybird-ambassadeur

Als sinds 2018 is de Reizende Boekhouder de trouwe supporter voor ondernemers en bedrijven die behoefte hebben aan cijfermatige rust.

Als ondernemer weet je dat cijfers belangrijk zijn, je wilt er alleen liever niet de hele dag mee bezig hoeven zijn. Cijfers zijn de bouwstenen van elke onderneming en bepalen de route naar jouw succes.

Met de Reizende Boekhouder (Thom Stam) werk je samen aan jouw business, ondersteund met heldere cijfers. Zo heb je altijd een actueel overzicht van jouw financiële situatie, en weet je altijd op welk moment je de juiste stappen kunt zetten om je onderneming naar een volgend level te tillen.

De Experts

Thom Stam

Thom Stam

Boekhouder

Eigenaar en je trouwe supporter bij al je boekhoudkundige en ondernemersvraagstukken.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van De Reizende Boekhouder B.V


Werk je met De Reizende Boekhouder B.V samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Jan Willem Oostendorp

  janw.me

  5,0 Sterren

  Heeft mij geholpen met mijn jaarrekening. En kon daarbij ook de fouten in mijn boekhouding recht trekken.

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  De Reizende Boekhouder B.V is een betrouwbare partner om mee samen te werken. Ze komen afspraken na, werken overzichtelijk, zijn klantvriendelijk en hebben inlevingsvermogen. Mocht ik ooit een nieuwe partner zoeken voor mijn administratie, dan gaat dat lastig zijn.

 • Jeannette van Kuik- Stam

  Acacia Coach Academie

  5,0 Sterren

  De Reizende Boekhouder (Thom Stam) is een boekhouder plus, dus met heel veel extra's. Mijn bedrijf ging niet heel lekker, maar door zijn inzichten, inspiratie, coaching en duidelijke begeleiding is het gelukt om mijn bedrijf weer volledig uit de rode cijfers te krijgen en zie ik de toekomst positief tegemoet. We komen eens per maand samen en onderzoeken de cijfers, mijn bewegingen en keuzes en mijn doelen voor de komende periode. De Reizende Boekhouder is een onmisbare schakel in mijn bedrijf.

 • C.D. Krouwel

  CDK Communications

  5,0 Sterren

  Al jaren zeer tevreden over de samenwerking met De Reizende Boekhouder B.V. Ik vind het heel fijn om hulp te hebben op dit vlak, omdat dit niet mijn vakgebied is. Ik heb aan Thom een hele loyale, eerlijke en communicatief sterke boekhouder! Alles wat ik wil weten wordt voor mij in jip en janneke taal uitgelegd :-)

 • Erik Roesink

  Innerchanges

  5,0 Sterren

  Persoonlijk, meedenkend, betrokken en oprecht. Staat altijd open voor een gesprek en adviseert goed, direct en duidelijk. Ik kan de reizende boekhouder van harte aanbevelen

 • Malou Eisen

  Back2Balanz

  5,0 Sterren

  Thom is mijn eerste boekhouder en helpt me heel goed om mijn cijfertjes op orde te houden. Daarbij heb ik al veel handigheidjes van Thom geleerd over automatiseren in Moneybird zodat de administratie steeds sneller gaat en bijna zonder dat ik kleine foutjes maak. En nog een pluspuntje: de communicatie is heel prettig met duidelijke antwoorden.

 • Gerriët Brouwer

  Gerriët Brouwer Make-up Artist

  5,0 Sterren

  Zeer tevreden over de communicatie van Thom, de enorm correcte werkwijze en de wil om mij ook zelf dingen te leren om beter te worden en alles meer te begrijpen. Word enorm gewaardeerd en zal Thom ook aan ieder aanraden die een goeie, en betrouwbare boekhouder zoekt!

 • Jasper Nijkamp

  WEBJAS

  5,0 Sterren

  Mijn nummer één boekhouder en adviseur. Ik heb een aantal ervaringen met andere boekhoudkantoren, niet allemaal even positief. Hoe Thom met zijn klanten omgaat kunnen veel ondernemers iets van leren. Helder, transparant en oplossingsgericht zonder addertjes onder het gras.

 • Lennart de Ridder

  Studio Ubique

  5,0 Sterren
  Review voor Thom Stam

  Fantastisch, erg tevreden en blij met de kennis en kunde van Thom. De boekhouding is voor dit jaar weer 100% op orde dankzij Thom.

 • Luuk Janssen

  Montada Merchandise

  5,0 Sterren
  Review voor Thom Stam

  Sinds midden 2019 helpt Thom al bij mijn boekhouding. Erg betrouwbaar en een goede manier van handelen. Ook altijd een snelle reactie bij vragen en een duidelijk uitleg als er iets niet klopt.

 • Jenny Meerman

  Jenny Meerman

  5,0 Sterren
  Review voor Thom Stam

  Mijn administratie was een zootje, maar sinds ik Thom heb ingeschakeld klopt het tot in de puntjes. Dit geeft me zoveel rust. Het enige wat ik hoef te doen is bonnetjes en facturen registeren, de rest doet Thom. Als er iets niet klopt of ontbreekt, krijg ik meteen een seintje. Ook het contact loopt heel soepel. Thom reageert meestal heel snel op mail en whatsapp. Niets dan lof!

 • Akiko Nagao

  Orange Crane

  5,0 Sterren
  Review voor Thom Stam

  Thom is very quick and flexible, and provides efficient services with clear explanation. I would recommend him for any english-speaking new entrepreneurs with small business just like me.