De Syriano

De Syriano

- Sterren

Administratiekantoor

  • Zelfstandig Professional
  • Utrecht

De Syriano is een startend administratiekantoor, gevestigd in Utrecht op 15 mei 2021 door een enthousiaste Syrische boekhouder. Hier komt de naam vandaan.

Mijn kantoor run ik momenteel alleen en vanuit huis maar hoop in de nabij toekomst een fysiek kantoor te hebben en met personeel nog te werken.

Mijn klanten zijn heel verschillend. Ze kunnen midden en kleine bedrijven, zzp'ers en soms ook administratiekantoren zijn.

In mijn bedrijf is de communicatie in het Nederlands maar het kan ook in het Engels of in het Arabisch.

De Experts

Hamzeh Masri

Hamzeh Masri

Boekhouder

Ik ben Hamzeh Masri, 28 jaar oud en woon in Utrecht. Als boekhouder help ik ondernemers hun administraties goed bij te houden. Ik ben zelf heel geduldig en behulpzaam. Ik hou van uitdagingen en puzzeltjes uitwerken en ben goed in IT en Excel. Als je een lastig probleem hebt, kan je altijd aan mij denken. Als ik het antwoord niet weet, zorg ik wel dat ik er achter kom. Toch geef ik het tijdelijk aan als het mij niet lukt. Tijd wordt steeds duurder. Daarom denk ik altijd hoe iets makkelijker en sneller kan. Door middel van Excel/Google sheets kan ik heel eenvoudige en efficiënte sheets aanmaken die je werk makkelijker kan maken. Mijn klanten kunnen altijd op mij rekenen om erbij voor hen te zijn. Ik zou je administratie binnen no time zo overzichtelijk mogelijk maken.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van De Syriano


Werk je met De Syriano samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

De Syriano heeft nog geen reviews