Desk22

Desk22

5,0 Sterren

Administratiekantoor

Desk22 heeft op dit moment geen ruimte voor nieuwe klanten. Daarom kun je nu helaas geen contact opnemen.
  • Kantoren netwerk
  • Ede en Arnhem

Desk22 is een samenwerking tussen 2 administratiekantoren in Ede en Arnhem. Begin juli 2022 zijn wij, Maaike en Karin, samen gaan werken in Desk22.

Wij begeleiden binnen Desk22 starters en zzp'ers bij het voeren van hun financiële administratie. Doel is dat je zelf alle controle en inzicht hebt in jouw bedrijf. Ook zijn wij van mening dat administratieve hulp en fiscale aangiftes betaalbaar moeten zijn.

Samen kijken we waarbij we je kunnen helpen. Wat kan en wil je zelf doen en wat kunnen wij van je overnemen. Daarnaast kun je bij mij terecht voor belastingvragen, pensioen, AOV, je btw aangiftes en de jaarlijkse inkomstenbelasting. Wil je een stapje meer inzicht in je financiën en meer sparen/financiele doelen behalen? Dan is budgettering van je zakelijke en privé financiën echt een mooie stap.

De Experts

Maaike de Voldere

Maaike de Voldere

administrateur

Klantenstop

Ik ben Maaike en sinds 2002 werkzaam in de accountancy. Na een periode op grotere kantoren mistte ik de persoonlijke advisering en contact met de klant. In 2011 ben ik mijn eigen administratiekantoor gestart, voornamelijk voor startende ZZP'ers en kleine MKB. Bij mij kun je terecht vanaf de start, de plannen, tot de inschrijving KVk, vragen mbt de belastingen, opstarten van je eigen administratie en de jaarcijfers opstellen Het werken met mensen, helpen bij hun eigen bedrijf opstarten en hieraan een bijdrage kunnen leveren door de cijfers om te zetten in concrete gegevens voor jou als ondernemer vind ik ontzettend leuk.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Desk22


Werk je met Desk22 samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

  • Anoniem

    5,0 Sterren

    Maaike van Desk22 is zeer kundig, precies en enorm prettig in het contact. Ze denkt met me mee, niet alleen puur boekhoud-technisch maar ook strategisch gezien stelt ze me hier een daar een hele goede vraag die mij aan het denken zet over mijn bedrijfsvoering. Precies wat ik als eenmanszaak nodig heb!