DirectAdvies

DirectAdvies

4,0 Sterren

Administratiekantoor

  • < 10 co-workers
  • IJsselstein

DirectAdvies onderdeel van Microworld B.V. is vanaf de start in 2004 een steeds groter onderdeel gaan uitmaken van onze activiteiten. De brede ondernemerservaring met tal van zaken die zich voor kunnen doen in de dagelijkse activiteiten binnen een bedrijf, spreekt veel klanten aan omdat ze dan een luisterend oor kunnen vinden, maar ook concrete adviezen om een oplossing voor die uitdaging te vinden.

Wij zijn betrokken bij onze cliënten en vinden het belangrijk om adequaat te reageren op vragen en afspraken na te komen.

De Experts

Sjaak de Zeeuw

Sjaak de Zeeuw

Boekhouder- en belastingadviseur

Mijn naam is Sjaak de Zeeuw en eigenaar van DirectAdvies Fiscaal & Administratie en gevestigd in IJsselstein. Wij helpen onze cliënten graag met het voeren van hun boekhouding, fiscale aangiften en het geven van proactief (fiscaal) advies. Door de voortdurende automatisering van de boekhoudsoftware is de samenwerking met cliënten intensiever en kan de verwerking van de administratie in minder tijd en minder fouten, waardoor er meer tijd over blijft om meer cliënten van dienst te zijn of beter advies te geven. De cliënt kan zelf bepalen wat hij zelf wil en kan doen en welke werkzaamheden hij wil uit besteden. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van DirectAdvies


Werk je met DirectAdvies samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

4,0 Sterren

Afspraken nakomen

4,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

4,0 Sterren

Transparante werk/kosten

3,0 Sterren

Recensies

  • Ankje Hovinga

    Ankje Hovinga Organisatieontwikkeling en Coaching

    4,0 Sterren

    Sjaak de Zeeuw helpt mij uitstekend met mijn boekhouding (BTW en IB). Ik vind het super handig dat hij mee kan kijken in Moneybird en zo aansluit bij wat ik nodig heb met gevraagd en ongevraagd advies.