Edera

Edera

- Sterren

Administratiekantoor

  • Zelfstandig Professional
  • Heerlen

Edera is een klein administratiekantoor, gevestigd in Heerlen aan de Oliemolenstraat 60. Een bedrijfsverzamelgebouw waar vele kleine bedrijven hun plek vinden.
Het is een bewuste keuze om klein te blijven. In plaats van het in dienst nemen van personeel, is samenwerking gezocht met andere zelfstandige professionals zodat ook complexere zaken bij Edera in goede handen zijn.
Met name de kleinere bedrijven, denk dan aan eenmanszaken, ZZP'ers, de VOF en de kleine BV vinden hun weg naar Edera. De persoonlijke benadering, kleinschaligheid en korte lijntjes, is vaak wat zij zoeken en vervolgens ook vinden bij Edera.

Daarbij staat flexibiliteit voorop. Bedrijven kunnen terecht voor volledige ontzorging, maar ook voor het enkel opmaken van een jaarrekening, en alles wat daartussen zit. Er is ook ruimte voor een stukje begeleiding van bijvoorbeeld starters.

Het voeren van een goede administratie is ontzettend belangrijk. Dat wordt door ondernemers nogal eens onderschat. Een goed en gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma zoals Moneybird, vormt een goede basis. Ook Moneybird richt zich nadrukkelijk op de kleinere ondernemer en sluit daarmee prima aan op het klantenbestand van Edera.
Bij Moneybird kan de ondernemer eenvoudig zijn of haar eigen boekhouding voeren en Edera kijkt mee over de schouder. Daarbij is er real time inzicht in de cijfers zodat je als ondernemer steeds weet waar je staat en tijdig kunt bijsturen als dat nodig is.
Edera heeft diverse klanten die werken met Moneybird en er is dus ruime ervaring aanwezig. Hierdoor kan goede ondersteuning geboden worden waardoor het gebruik van Moneybird voor de ondernemer nog eenvoudiger wordt.

Heb je gekozen om te werken met Moneybird en is je bedrijf gevestigd in het zuiden van Limburg, neem dan gerust vrijblijvend contact op om te zien wat Edera voor jouw bedrijf kan betekenen.

De Experts

José Bollen

José Bollen

Eigenaresse Edera

Ik ben José Bollen. Geboren in in 1962 in Heerlen en op dit moment woonachtig in Brunssum. In 2013 besloot ik het werken in loondienst achter mij te laten en koos ik voor het zelfstandig ondernemerschap. Dat is een keuze waar ik nog steeds voor 100% achter sta. Ik vind het belangrijk dat je als ondernemer ook een stuk maatschappelijke betrokkenheid laat zien. Daarom zet ik mij in voor enkele verenigingen en ben ik lid van een aantal zakelijke netwerken. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om samen met mijn partner het theater te bezoeken, tijd door te brengen met vrienden en te sporten.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Edera


Werk je met Edera samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Edera heeft nog geen reviews