Edith de Vries - Virtual Assistant

Edith de Vries - Virtual Assistant

5,0 Sterren

Virtual Assistant

Edith de Vries - Virtual Assistant heeft op dit moment geen ruimte voor nieuwe klanten. Daarom kun je nu helaas geen contact opnemen.
 • Zelfstandig Professional
 • Arnhem

Sinds 2018 ben ik gestart als virtual assistant zodat ik mijn ervaring van ruim 20 jaar op administratief en secretarieel gebied kan inzetten voor meerdere mensen. Ook werk ik als budgetcoach en met deze combi kan ik een goed totaalpakket aanbieden om je op weg te helpen bij je administratie zodat je meteen een goede start maakt.

Als professional in mijn vakgebied kan ik jou verder helpen bij de groei van jouw bedrijf. Doordat ik een goede luisteraar ben en daarnaast sensitief pak ik snel de pijn-/knelpunten op waar jij tegenaan loopt. Dit zet ik om naar een actieplan (oplossingen) om ervoor te zorgen dat deze zaken opgepakt worden en op orde zijn. Ook kan ik als sparringpartner meekijken naar wat er extra nodig is, zodat jij je 100% kan focussen op jouw business. Ik ben enthousiast, proactief, servicegericht, secuur en leergierig. En dat alles met een vleugje humor en een grote glimlach erbij.

De Experts

Edith de Vries

Edith de Vries

Virtual Assistant

Klantenstop

Hallo ondernemer! Ik ben Edith en ik ben werkzaam als virtual assistant (VA) waarbij ik zzp-ers/ondernemers ondersteun op het gebied van o.a. financiële administratie. Als ondernemer wil je je graag focussen op hetgeen waar jij goed in bent en energie van krijgt. En dan wil je niet opgeslokt worden door alle rompslomp van het ondernemer zijn, waaronder de administratie. Hoe fijn is het als de basis op orde is, en dat je overzicht en inzicht hebt in je bedrijf. Waar sta je, hoeveel omzet draai je, hoeveel winst maak je etc. Dit kan allemaal in Moneybird. Ik help je met het opzetten en inrichten van je account bij Moneybird en begeleid je in het hele proces van het opzetten en begrijpen van je administratie in Moneybird. Of misschien maak je al gebruik van Moneybird maar maak je er nog niet 100% optimaal gebruik van? Ook hier kan ik je bij helpen. Ik werk ook als budgetcoach, dus naast het inrichten van je administratie en leren hoe het werkt, geef ik je ook tips hoe je zo goed mogelijk met jouw geld om kan gaan. Ik leer je hoe je snel, makkelijk en slim je administratie bij kan houden. En je wordt er nog blij van ook!

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Edith de Vries - Virtual Assistant


Werk je met Edith de Vries - Virtual Assistant samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Paula de Loor

  Coaching met Zorg

  5,0 Sterren
  Review voor Edith de Vries

  Wat zo fijn is bij Edith, is het geduld dat ze heeft. Je mag haar elke keer weer opnieuw vragen hoe iets werkt. Ze wijst je heel kalm de weg, met zorg en humor. En als ze iets niet weet zoekt ze het direct uit en laat je nooit lang wachten op antwoord.

 • Wilma de Boer

  Paul Krol

  5,0 Sterren
  Review voor Edith de Vries

  Het werken met Edith is erg fijn. Ze komt afspraken goed na, ze denkt met je mee en wat je zelf kunt/wilt doen laat ze je ook zelf doen. Waardoor je ook het gevoel hebt dat ze echt naar je luistert in dat wat jij nodig hebt en niet een standaard iets aanbiedt.

 • Maike Smoorenburg

  Maike Smoorenburg

  5,0 Sterren
  Review voor Edith de Vries

  Bij Edith had ik direct een goed gevoel! Ze is betrouwbaar, goed bereikbaar en snel in handelen. Ik heb zowel fysiek als online met haar afgesproken. Wanneer ze iets zelf niet zeker is, biedt ze aan het elders na te vragen. Ze denkt met je mee en voorziet van tips & trics waar nodig.

 • Timo Oranje

  Timo Oranje

  5,0 Sterren
  Review voor Edith de Vries

  Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Edith. Erg professioneel, behulpzaam, prettig in de communicatie en altijd snel met haar reacties als ik zelf ergens niet uitkom of de tijd niet voor heb. Met Edith op de achtergrond verloopt mijn administratie zonder problemen!

 • Anoeska Stokvis

  Stokvis Mediation B.V.

  5,0 Sterren
  Review voor Edith de Vries

  Een zeer prettige samenwerking met Edith de Vries. Heldere communicatie en afspraken worden nagekomen.

 • Amy de Vet

  Kookjes

  5,0 Sterren
  Review voor Edith de Vries

  Edith is een vakbekwame VA / Moneybird expert. Dit uit zich in het nakomen van afspraken, transparantie over gemaakte uren en de daarbij behorende kosten. Naast dat het een vakvrouw is, is Edith een mensen mens die erg empathisch is en altijd dat stapje extra zet voor haar klant. Ik ben uiterst tevreden over Edith.