Entry - Leiden

Entry - Leiden

5,0 Sterren

Adviesbureau voor administratie, belastingen, bedrijfskundig advies en concept ontwikkeling

 • < 10 co-workers
 • Leiderdorp
 • Moneybird-ambassadeur

Entry is specialist in ondernemen. Wij bieden de ondersteuning, zodat jij kunt doen waar je goed in bent. Wij richten ons op zowel startende als bestaande bedrijven.

Ons team bestaat uit mensen met ervaring en kennis van de bedrijfskundige, organisatorische, financiële en de fiscale kant van ondernemen. We zijn nuchter, hebben genoeg kennis om niet te hoeven pronken, hebben passie voor ondernemen, zijn creatief en hebben een aangeboren drang om ondernemers te helpen hun bedrijf te laten groeien en bloeien.

Je kunt bij ons op bezoek komen in ons kantoor of per email, telefoon, whatsapp en online meetings, daarnaast kun je ons bereiken via de website,.

Wij investeren in kennis. Zowel in opleidingen als in kennisbanken, zoals Nextens Fiscaal Totaal. Wij bezoeken relevante kennisdagen, zoals de intermediairdagen van de belastingdienst. Voor vragen die specialistische kennis vragen die wij niet in huis hebben, werken wij samen met partners. Accountants, fiscalisten en juristen.

De Experts

Robert Roest

Robert Roest

Bedrijfsadviseur

Ondernemen is iets moois, maar wordt vaak minder leuk wanneer ondernemers vastlopen in het organisatorische proces. Ik wil die ondernemers helpen door het delen van kennis en het ontwerpen van een werkbaar proces. Op die manier blijven ze “in controll” en hebben ze altijd inzicht in hun bedrijf. De komende jaren zal de papieren administratie volledig verdwijnen en zal het overtypen van transacties niet meer worden gedaan. Wij omarmen nieuwe technologische ontwikkelingen. Ons kantoor heeft een veerkrachtig bedrijfsmodel, zodat we kunnen inspelen op de nieuwe technologische ontwikkelingen. Wij werken volledig in de cloud en volledig digitaal. Wat we voor onze klanten willen bereiken is altijd en overal inzicht in hun eigen administratie.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Entry - Leiden


Werk je met Entry - Leiden samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

4,5 Sterren

Recensies

 • Koen van der Poel

  Buro Z

  5,0 Sterren

  Entry helpt je snel en geeft altijd een duidelijk antwoord op je vragen. Ik ben al meer dan 9 jaar klant en al die tijd heb ik dezelfde contactpersonen en daardoor zijn ze goed op de hoogte van je zakelijke, maar ook privé situatie. Ik ken meerdere collega bedrijven die ook bij Entry hun administratie laten doen en naar volledige tevredenheid.

 • jordi van der meer

  Lemonz

  5,0 Sterren

  Fijne mensen. Reageren snel op e-mails. En eerlijke prijs voor hun diensten.

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Sterk aanbevolen! Robert en zijn medewerkers denken goed proactief mee over hoe de boekhouding kan worden geoptimaliseerd. Ook worden vragen snel en duidelijk beantwoord.

 • Koen Brakenhoff

  Koen Brakenhoff

  5,0 Sterren

  Robert en zijn team zijn échte vakmensen. Snel en professioneel staan ze in voor mijn boekhouding en ik kan altijd terecht om even te sparren. Ook denkt het team van Entry proactief mee, zoals bij het omzetten van rechtsvorm.

 • Bart Fugers

  Verduurzaam mijn woning

  5,0 Sterren

  Heel blij met de diensten Entry.

 • Johan van Wijck

  Fitality Personal & Medical Training

  5,0 Sterren
  Review voor Robert Roest

  Robert Roest is een uitermate prettige boekhouder die de zaken efficiënt en voortvarend aanpakt.

 • Mathijs Kadijk

  Nonstrict B.V.

  5,0 Sterren
  Review voor Robert Roest

  Robert is een topper. Helpt je graag, maar geeft ook ruimte om zelf te doen wat je kan. Legt helder en duidelijk uit hoe dingen zitten wat goed inzicht geeft in hoe je je bedrijf goed inricht. Veel bredere kennis dan alleen het boekhouden is ook erg prettig. Echt een fijne zakenpartner voor je bedrijf.