evantus

evantus

- Sterren

Financiële en administratieve ondersteuning met affiniteit voor belastingen (vooral IB en ook btw)

  • Zelfstandig Professional
  • 6269 CL Margraten

evantus .. is afgeleid van de Eventus Bonus, de Romeinse god voor de goede oogst en het welslagen van een onderneming. Dit samengevoegd met mijn werkzaamheden als VA heb ik de naam eVAntus gekozen; de bonus heb ik weggelaten en keert terug in mijn persoonlijke contact.

In 2022 ben ik als VA gestart met speciale aandacht voor belastingen, vooral IB, financiële en secretariële ondersteuning. Het helpen bij verwerken van cijfers voor het zo optimaal mogelijk invullen van de verplichte aangifte Inkomstenbelasting is het streven. Met focus op de startende en kleine ondernemer die graag zicht houdt en begeleiding wenst bij zijn financiële werkzaamheden biedt ik mijn diensten aan onder de naam evantus. Met open ogen door het leven en in samenwerking om elkaar te versterken en van elkaar te leren sta ik met evantus open voor opdrachten om als zzp'er vol energie aan de slag te gaan.

Als voetnoot is toe te voegen dat ik als vrouwelijke zzp'er getrouwd ben met een belastingadviseur van een big4 kantoor. Deze belastingadviseur is op zijn beurt weer verbonden aan een middelgroot accountants- en belastingadvieskantoor in Zuid-Limburg. Op deze partijen kan ik steeds terugvallen dan wel naar doorverwijzen.

De Experts

Monique Heijnen-Spronck

Monique Heijnen-Spronck

Oud-medewerker/opdrachtleider belastingaangiftepraktijk van PwC en duROI Belastingadviseurs

Door mijn recente opleiding tot VA aan de VA Business Academy is de weg als zzp'er en startend ondernemer een prachtige manier om flexibel te kunnen werken. Mijn laatste functie in loondienst was opdrachtleider in de belastingaangiftepraktijk bij duROI Belastingadviseurs en Accountants. Een bedrijf opgericht door 5 oud collegae van PwC (PricewaterhouseCoopers). Bij PwC heb ik ruim 9 jaren gewerkt als medewerker in de belastingaangiftepraktijk waar ik uiteindelijk zelfstandig verantwoordelijk was voor een 30-tal cliënten van contact tot facturatie voor hun aangiften IB. Dit betrof vooral vermogende particulieren, medisch specialisten en kleinere ondernemers. Toen de 5 collegae een eigen bedrijf oprichten ben ik meegegaan om de belastingaangifte praktijk voor hen vorm te geven. Ik heb dit werk steeds met veel plezier gedaan en cijfers laten kloppen tot achter de komma, op een zo efficiënt mogelijke wijze en met oog voor de fiscaal voordeligste invulling is iets dat ik nastreef. Boekhouding en cijfers geven mij plezierig werk. Op zoek naar startende en kleine ondernemers werk ik graag samen met een opdrachtgever zodat het inzicht in de cijfers blijft. Belangrijk daarbij is ook om samen te kunnen bedenken waar besparing en groei mogelijk is. De uitdaging daarbij is om de onderneming van de opdrachtgever te laten groeien op een menselijke manier. In mijn werkzaamheden richt ik mij op mijn vaardigheidsniche: belastingen (IB) en financiële (voornamelijk boekhoudkundige) en secretariële ondersteuning gezien mijn werkervaringen. Verder sta ik open voor nieuwe uitdagingen die op mijn pad komen. Blijven leren is een voorrecht.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van evantus


Werk je met evantus samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

evantus heeft nog geen reviews