Fandy.nl

Fandy.nl

5,0 Sterren

Administratiebegeleiding

 • Zelfstandig Professional
 • MEPPEL

Fandy.nl is gespecialiseerd in het inrichten en bijhouden van administraties, wat jou financieel inzicht en rust zal brengen.

De drie pijlers zijn:

1. Up-to-date boekhouden
2. Makkelijk en snel inzicht in jouw administratie én jou weinig tijd kost
3. Streven: >99% klaar te zijn voor jouw accountant, boekhouder of voor zelf indienen

Daarnaast pakken we vraagstukken op waar je al langer mee zit of vragen/gedachten die plots opkomen. Fiscaal advies is voor een fiscalist, al kan ik door ruime ervaring richting geven aan veel onderwerpen. Zoals het strategisch inzetten van de investeringsaftrek of een vraag als "Wat zijn de opties voor een zakelijke auto?" Plannen omzetten in doelen en dat nastreven. Meedenken waar nodig.

De samenwerking wordt afgestemd op elkaars werkwijze.

Ik ben de tussenstap tussen jou en jouw accountant of boekhouder. Zodat jij aan hen kunt leveren wat en wanneer je wilt. Diegene kan zich richten op hun werk en de specialisatie gebruiken die zij hebben. Wij op die van ons.

(en als je zelf altijd de IB-aangifte doet, dan ben je al eerder klaar met de cijfers dan de Belastingdienst de portal open heeft staan ;))

We kunnen samen sneller inspelen op ontwikkelingen, zorgen dat je de btw-aangiften hebt verzonden en als een optie hier niet bij staat? Er is veel te overleggen.

Daarnaast gebruik ik graag de tools die binnen Moneybird tot onze beschikking staan.

Op naar een fijne samenwerking!

De Experts

Fandy Benjamins

Fandy Benjamins

Financial Sidekick

Hallo, Bedankt voor jouw bezoek op mijn profiel! Als klein kind telde ik graag geld. Want ja, 1.000 gulden was een mooi doel, dus dacht ik "waarom kun je dat niet gewoon nog een 1.000 keer herhalen?". Dat bracht mij het besef dat de weg er naar toe net zo belangrijk is als het doel zelf. Zo zie ik administraties ook. Cijfers vertellen mij een verhaal. Ik houd van cijfers én van letters. Rond mijn 19e jaar ben ik de financiële wereld ingerold. Geld tellen voor en met anderen blijk ik net zo leuk te vinden! Heel veel geleerd, heel veel gedaan en gezien. Nog meer verbaasd over wat deze wereld biedt en hoe men ermee omgaat. Daar kan ik een boek over schrijven. Wat ik hieruit heb gehaald? Dat ik met een eigen stijl het beste resultaat kan krijgen. Voor jou en mij. Een samenwerking tussen doelen halen en menselijkheid. Dat is voor mij een drijfveer, geeft mij enorm veel inspiratie. Dan wordt mijn wereld tijdloos (al declareer ik per uur). Ik geloof in een goede wereld en het grootste goed, de liefde. Mijn wederhelft Susan, twee dochters (2015 en 2017) en junior op komst (jongen, augustus 2022?), lieve Cooper (King Charles Cavalier) en Clio de kat brengen mij in een fijne gezinssamenstelling. Familie is voor mij een belangrijk onderdeel in het leven. Ik wandel graag, van tijd tot tijd hardlopen/bootcamp (wat maar op mijn pad komt), schrijven (van proza tot gedicht), fotograferen en video's maken, af en toe gitaar of piano spelen. Filosoferen in en over het ondernemen, plannen, het leven. Structuur aanbrengen waar nodig en leven in het nu waar het kan. Alles in balans. Dat ben ik.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Fandy.nl


Werk je met Fandy.nl samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Stephan Keereweer

  Stephan Keereweer

  5,0 Sterren

  Ontzettend fijne boekhouder die achter de schermen veel doet en de boel op orde maakt. Uiteindelijk moet je als ondernemer natuurlijk ook nog wel wat doen, Fandy levert dat in een lijstje puntgewijs aan je op. En daarbij is Fandy ontzettend aardig en absoluut bedreven in zijn vaak: vraag hem iets en hij duikt er meteen in (en je leest in zijn antwoorden dat hij dat leuk vindt om te doen!).

 • Joffrey Teusink

  Sun-ID

  5,0 Sterren

  Vakkennis, ervaring en begeleiding. Fandy is niet alleen goed met cijfers, maar ook met “mensen.” Het zien van de mens achter de ondernemer zorgt ervoor dat hij gericht, duidelijk en accuraat advies en coaching kan geven. Ik wil nooit meer anders. 10/10

 • Nienke van Denderen Fotografie

  Nienke van Denderen

  5,0 Sterren
  Review voor Fandy Benjamins

  Via een vriendin ben ik ooit bij Fandy terecht gekomen en sindsdien ben ik fan! Hij was toen mijn boekhouder en dat was echt een verademing. Eindelijk iemand die eigen initiatief toont, echt pro actief meedenkt en net even dat stapje verder gaat om je te helpen! Mijn man was ook in no time fan. Nu jaren verder werken we nog steeds met Fandy samen en zijn we nog steeds enthousiast. Sterker nog: Fandy is inmiddels ook onze financiële adviseur en heeft ons geholpen om begin januari onze hele boekhouding snel rond te hebben i.v.m. aankoop van een woning. Mede door zijn inzet loopt dit nu allemaal prachtig volgens planning. Daarnaast hebben Fandy en ik nu elke maand een videocall om de financiële kant van mijn bedrijf door te spreken. Hoe staan we ervoor? Zit ik op de goede koers met betrekking tot mijn doelen? Mis ik nog bonnetjes die ik kan uploaden? Zijn er nog onduidelijkheden? Echt heel fijn deze calls. Ze geven me altijd weer een boost en zijn inspirerend. Dankjewel Fandy voor wie jij bent. Hoe jij te werk gaat en hoe jij de wereld echt mooier maakt met jouw bijdrage. Je bent geweldig en ik raad je aan iedereen aan!