FAST Amsterdam

FAST Amsterdam

5,0 Sterren

Financieel advies

 • Zelfstandig Professional
 • Amsterdam
 • Moneybird-ambassadeur

Advies, Management, Support, Boekhouding & Expertise voor Start-ups & Scale-ups

FAST Amsterdam is het bedrijf van Michel Vrisekoop. Hij helpt jonge ondernemers met het opzetten van hun bedrijf of ervaren ondernemers met het scheppen van orde in de financiële chaos. Hij werkt bij voorkeur samen met de ondernemer door regelmatig langs te komen, maar laat de ondernemer liefst zelf aan het werk gaan met zijn boekhouding; Michel is dan meer als adviseur betrokken.

De Experts

Michel Vrisekoop

Michel Vrisekoop

Financieel Adviseur

Al meer dan vijfentwintig jaar ben ik ondernemer met een passie voor taal en cijfers. Mijn ervaring zet ik graag in om startende ondernemers te helpen om financiële zaken op orde te krijgen en te houden. Als financiële man help ik start-ups met het opzetten en bijhouden van hun financiële administratie en scale-ups met het uitwerken van duurzame groeiplannen. Of het nu gaat om de verkoop van racefietsen, het runnen van een restaurant, vertaalwerk of een webshop, ik ondersteun ondernemers met facturatie, boekingen, btw, salariszaken en zinvolle rapportages.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van FAST Amsterdam


Werk je met FAST Amsterdam samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Zeer betrokken en meedenkende boekhouder. Geeft goed advies en reageert snelop vragen die ik per app stel. Is zeer eerlijke open over berekende tijd

 • Jeroen Coelen

  Jeroen Coelen

  5,0 Sterren

  Mijn boekhouding was een totale puinhoop. Tien jaar lang slecht bijgehouden. Michel heeft mij geholpen het zelf te kunnen en gaf daarbij aanwijzingen hoe dingen verstandig in te richten. Nu kan ik mijn gehele boekhouding zelf doen, waar ik met kleine vragen nog af en toe snel reactie kan verwachten van Michel. Alle anxiety rondom de belastingaangifte is verleden tijd. Michel is flexibel en communiceert duidelijk. Meeten kan via Zoom of F2F, afhankelijk van wat uitkomt. Dikke aanrader dus.

 • Lorenzo Valentijn

  Lorenzo Valentijn

  5,0 Sterren
  Review voor Michel Vrisekoop

  Sinds februari 2022 werk ik met Michel Vrisekoop samen. Hij doet een zorgvuldige controle op mijn Moneybird administratie. Een zeer fijn persoon om mee samen te werken. Ik doe graag een hoop zelf maar wil wel dat een expert hier de controle op uitvoert. Michel neemt altijd de tijd en moeite om dingen goed uit te leggen. Hij werkt secuur en accuraat. Ik krijg altijd een zeer transparante factuur en Michel staat altijd voor mij klaar. Kortom een vijf sterren service en samenwerking die ik iedereen kan aanbevelen! English: Michel is a great guy who works very accurately on my Moneybird administration. He always takes the time to help me understand how accounting works with Moneybird. He is very transparent on the time spent on his invoice. I rate his service five stars and I can definitely recommend him!

 • Danny krijgsman

  Danny Krijgsman

  5,0 Sterren
  Review voor Michel Vrisekoop

  Nu enige maanden met Michel in Amsterdam aan het werk voor mijn bedrijf Fitologie. Erg veel inzicht gekregen in zowel prive als zakelijke uitgaven. Erg nuttig en blij door het nemen van deze stap!

 • Bernadette Leffers

  LensB Fotografie

  5,0 Sterren
  Review voor Michel Vrisekoop

  Michel heeft mij meermaals goed geholpen met mijn administratie in Moneybird. Hij is makkelijk te bereiken en hij geeft heldere uitleg waardoor ik steeds meer opties van Moneybird heb leren kennen.

 • Pierluigi Passaseo

  Discovery Embassy BV

  5,0 Sterren
  Review voor Michel Vrisekoop

  I have worked with Michel since almost a year and I couldn’t be more satisfied with this collaboration. Michel is extremely professional and patient, always available to spend the needed time to go through your requests in a detailed and precise manner. More importantly, he is truly empathic. He understands the entrepreneur's hustles and is able to act accordingly, taking control over the delegated duties. I very much recommend working with him.

 • Anoniem

  5,0 Sterren
  Review voor Michel Vrisekoop

  Professional adviser and accountant. Highly recommended especially because of his explanation and works towards the best possible result for the client. A pleasure to work with.