Fiducie

Fiducie

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • Zelfstandig Professional
 • Rotterdam
 • Moneybird-ambassadeur

Ik heb een flexibel kantoor, soms bij de klant op de werkvloer, vaak op een flexibele werkplek bij Impact Hub Rotterdam of in Utrecht. Mijn klanten zijn vooral zelfstandigen en kleinere bedrijven in de duurzame voeding, duurzame energie of sociale ondernemingen. Mijn doel is om de organisatie van de ondernemer te verstevigen, zodat die beter uit de verf komt.

Ik ben goed bereikbaar via mijn website, e-mail en telefoon.

Op mijn kennis up to date te houden neem ik regelmatig deel aan vaktechnische overleggen met collega's, lees de relevante nieuwsbrieven en vakbladen en zoek ontbrekende informatie bij gespecialiseerde collega's van andere kantoren en op internet.

De Experts

Zohra Badloe

Zohra Badloe

Administrateur

Mijn naam is Zohra Badloe en ben werkzaam voor het administratiekantoor Fiducie in Rotterdam. Ik heb inmiddels al 6,5 jaar ervaring in de administratie en werk 3 jaar met Moneybird. Het leuke aan mijn werk is dat ik de klanten kan ondersteunen door datgene te doen waar ze vaak niet aan toe komen. Zelf haal ik er energie uit om alles kloppend te maken. Door mij te verdiepen in de situatie en wensen van de klanten kan ik een toegevoegde waarde hebben. Wil jij meer tijd voor je onderneming hebben en niet de zorgen van de administratie neem dan contact met mij op!

Nico Verzijden

Nico Verzijden

Financieel adviseur

Vooral zelfstandigen en kleine ondernemingen hebben al veel baat bij online administratiepakketten en dat zal nog veel beter worden. De administratie is op al hun flexibele werkplekken toegankelijk, geeft snel een betrouwbaar beeld van hun financiële situatie, werkt relatief simpel en is - misschien wel het belangrijkst - financieel zeer haalbaar. Mijn klant hoeft zich geen zorgen meer te maken over zijn of haar administratie. Door mijn inbreng hebben ondernemers grip op hun bedrijf, is hun administratie betrouwbaar en worden aangiftes op tijd ingediend. Mijn standaard uurprijs is € 65 per uur, maar ik bied ook pakketten aan, bv. een heel jaar btw-aangiftes voor een aantrekkelijke prijs. Ook sta ik open voor het ruilen van diensten. We vinden altijd een oplossing!

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Fiducie


Werk je met Fiducie samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Thomas Slotboom

  SollVision

  5,0 Sterren
  Review voor Nico Verzijden

  Snelle betrouwbare boekhouderskantoor. Ik kan Nico & team van harte aanbevelen!