Finez administratie

Finez administratie

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • < 10 co-workers
 • Woerden
 • Moneybird-ambassadeur

De dienstverlening van Finez administratie bestaat uit het verzorgen van de administratie, de belastingaangiften en bijkomende administratieve zaken voor zowel de (startende) ZZP-er als voor de particulier.

Een persoonlijke benadering en een praktijkgerichte advisering met een reële vaste prijs zijn voor mij belangrijke uitgangspunten.

De Experts

Inez Kortekaas

Inez Kortekaas

Mede-eigenaar administratiekantoor

Ik ben Inez Kortekaas, geboren en getogen in Woerden. Na 15 jaar in de accountancy en administratiebranche werkzaam te zijn geweest, was het tijd voor een nieuwe uitdaging: mijn eigen administratiekantoor. En wel een laagdrempelig, toegankelijk administratiekantoor, makkelijk bereikbaar en zonder gebruik te maken van moeilijke termen. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van administraties verwerken, controleren, verzorgen van aangiften omzetbelasting en inkomstenbelasting en het begeleiden van cliënten op divers gebied. Mijn ervaring in combinatie met mijn cijfermatig inzicht en gevolgde studies maakt dat ik voldoende kennis en kunde bezit om je van dienst te kunnen zijn. Kernwoorden die mijn persoonlijkheid verder beschrijven zijn: enthousiast, mens- en resultaatgericht, organiseren, oog voor detail, verantwoordelijkheidsgevoel, kwaliteit en flexibiliteit. Deze eigenschappen vertalen zich in dat je in mij niet alleen een kundig (betrokken) partner voor je administratie en belastingaangiften vindt, maar ook iemand aan wie je je persoonlijke gegevens toevertrouwt. Mijn uitdaging vind ik nu in het adviseren en begeleiden van (startende) zzp-ers. Deze mensen hebben een passie voor hun vak, maar boekhoudkundige en fiscale kennis ontbreken vaak. Ook vind ik het fijn om de particulier bij te staan in de fiscale aangiften. Daarbij is het persoonlijk en flexibel contact met mijn cliënten voor mij erg belangrijk. Op deze manier kan ik snel reageren op vragen en verzoeken.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Finez administratie


Werk je met Finez administratie samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Doortje 't Hart

  DOOR 'T HART

  5,0 Sterren

  Finez administratie is een top buro. Ik werk nu bijna 5 jaar met ze samen en nooit 1 klacht gehad. Inez heeft me ook Moneybird uitgelegd en beantwoordt mijn vragen altijd snel. Zou zeker voor dit buro kiezen!

 • info@bloumingfloralart.nl

  Blouming floral art

  5,0 Sterren

  Inez is heel fijn in haar omgang, reageert snel, werkt netjes en denkt altijd goed mee. Heel erg fijn om op deze manier mijn administratie altijd goed op orde en gecontroleerd te houden. En dan in combinatie met de gemakken van Moneybird, top! Bedankt Inez!

 • Ron Kortleve

  VBG Interim Management

  5,0 Sterren

  Finez helpt mij bij de gaten die Ik op administratief gebied laat vallen te dichten met behulp van Moneybird! Ontzettend blij dat ik nooit voor onaangename verrassingen kom te staan!

 • Simone Hervij

  Simone Hervij

  5,0 Sterren
  Review voor Inez Kortekaas

  Super fijne ervaring gehad met Inez in de jaren dat ze mij ondersteunde met mijn administratie. Heel geduldig, duidelijke communicatie en betrokken. Nogmaals dankjewel Inez!

 • RobLaagland

  Rob Laagland

  5,0 Sterren
  Review voor Inez Kortekaas

  Ik ben heel tevreden over het werk van Inez Kortekaas. Snel, accuraat en ze communiceert goed. Kan mij als nitwit goed uitloggen waar iets kan of niet en hoe ik het moet aanpakken. Top

 • Ingrid van der Bij

  Archief en Documentatiecentrum Nederlandse Gedragswetenschappen (ADNG)

  5,0 Sterren
  Review voor Inez Kortekaas

  Prettige samenwerking, goede uitleg, punctueel.

 • Danielle Puma

  Studio Binnen

  5,0 Sterren
  Review voor Inez Kortekaas

  De samenwerking met Inez is heel erg prettig. Zij heeft mij in een korte training alle ins en outs over boekhouden met Moneybird geleerd, zodat ik meteen goed van start kon. Het is prettig samenwerken met Inez, ze reageert snel op vragen tussendoor en heeft alle kennis om mijn boekhouding uit handen te nemen. Ik ben heel tevreden!

 • Fleur Brunninkhuis

  Fleur Brunninkhuis

  5,0 Sterren
  Review voor Inez Kortekaas

  Inez is echt een enorm fijne boekhoudster en mens. Ze is scherp, duidelijk, snel en wijst me precies op die dingen die ik zelf over het hoofd zie en - bovendien - waar ik geen weet van heb. Ik vertrouw haar volledig met mijn boekhouding en zou haar aan iedereen aanbevelen (doe ik nu al :-))

 • annelies valentijn

  studio valentijn

  5,0 Sterren
  Review voor Inez Kortekaas

  Wat ben ik blij met Inez, zij is mijn administratieve stok achter de deur. Heel secuur, snelle reacties, denkt goed mee , kortom een aanrader!

 • Karina van den Berg

  Een Berg Licht

  5,0 Sterren
  Review voor Inez Kortekaas

  De jaarafsluiting bleek toch een maatje te groot. Gelukkig kon Inez mij snel, helder en uitgebreid helpen. Alles is weer netjes op orde en ik heb zelfs een aantal tips gehad om alles nog beter te verwerken in Moneybird. Heel fijn!