Finovion Arnhem

Finovion Arnhem

5,0 Sterren

Administratie- & Accountantskantoor

 • Kantoren netwerk
 • Arnhem

Het uitbesteden van je administratie is als een bezoek aan de tandarts: je geeft jezelf bloot, bent afhankelijk van iemand waarvan je hoopt dat hij er verstand van heeft en hoopt op een goede afloop zonder al te hoge kosten. Liefst zou je het zelf doen, maar of dat nu wel zo’n goed plan is…

U verwacht van uw boekhouder dat hij uw administratie verzorgt op een manier die bij u past. U wilt erop kunnen vertrouwen dat uw belastingzaken goed worden geregeld, dat u de informatie krijgt die u nodig heeft en dat als u vragen heeft u een antwoord krijgt.

Een goede relatie met uw boekhouder is daarom belangrijk voor uw onderneming. Het vertrouwen dat een expert tegen een van te voren vastgesteld tarief uw boekhouding verzorgt geeft u de rust om u te richten op de kernactiviteiten van uw onderneming.

Als eigenaar van Finovion Arnhem ben ik uw persoonlijk aanspreekpunt. Ik draag de verantwoordelijkheid voor een goede verzorging van uw financiële administratie en fungeer als klankbord in alle financiële zaken betreffende uw onderneming.

Contact is voor mij belangrijk. Elkaar kunnen aanspreken zonder drempel. Daarom is onbeperkt telefonisch contact in elk contract inbegrepen. Ik nodig u van harte uit op onze vestiging.

De Experts

Kees Wisserhof

Kees Wisserhof

Boekhouder

Klantenstop

Als boekhouder ben ik er verantwoordelijk voor dat de financieel-administratieve basis van de onderneming juist is. Voor een ondernemer is het belangrijk dat hij/zij hierover gerust kan zijn. Dat betekent dat de ondernemer zich kan concentreren op de kernactiviteiten van de onderneming. Ik ervaar dit als een samenwerking, je moet elkaar weten te vinden. Tevens is het belangrijk om een ondernemer feedback te geven. De financiële administratie is de basis hiervoor: daaruit blijkt vaak snel of er knelpunten zijn. Ook als die er niet zijn fungeer ik als klankbord. Ik ga daarbij niet alleen uit van financieel-technische kant, maar ook van de persoonlijkheid van de ondernemer. Binnen de financiële administratie zal alles steeds meer gedigitaliseerd worden. De workflows en uitgebreide digitale mogelijkheden binnen Moneybird zijn daar een goed voorbeeld van. Ik ben daar positief over, aangezien er een grote tijdsbesparing valt te realiseren. Natuurlijk denk ik ook dat het belangrijk blijft dat er persoonlijk contact is met de boekhouder. Want juist als veel gedigitaliseerd verloopt, moet je kunnen vertrouwen op een boekhouder die aan de bel trekt als er zaken scheef lopen.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Finovion Arnhem


Werk je met Finovion Arnhem samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Ronald Schippers

  Bureau Schippers Coaching & Training

  5,0 Sterren

  De samenwerking met Kees Wisserhof ervaar ik al jaren heel prettig en professioneel. Als er vragen zijn wordt er snel gereageerd en oplossingsgericht advies gegeven.

 • Roy Romviel

  Het Klikt Internet

  5,0 Sterren
  Review voor Kees Wisserhof

  Volgens mij ben ik al 5 a 6 jaar klant bij Kees en ik dat ben ik met volle tevredenheid. Naast dat Kees goed is in zijn werk, is het ook een heel prettig persoon om mee samen te werken. Altijd vriendelijk en geduldig. Bovendien is het volgens mij zijn oprechte intentie om jou als ondernemer verder te helpen. Deze menselijke en eerlijke manier van zaken doen vind ik erg prettig. Dus van mij krijgt Kees een dikke 10!

 • Eltina van den Broek

  Doglife

  5,0 Sterren
  Review voor Kees Wisserhof

  Ruim 15 jaar geleden begon Kees met zijn werkzaamheden voor mijn bedrijf. Ik was net 24 en had geen idee waar ik aan begonnen was. Met veel geduld, tact en humor heeft Kees mij al jaren bijgestaan en de administratie verzorgd. Ik ben nog steeds erg tevreden en enorm blij dat ik destijds voor Kees gekozen heb! Of beter gezegd, dat Kees mij als klant aan wilde nemen. ;-)

 • Marco Veenendaal

  Marco Veenendaal

  5,0 Sterren
  Review voor Kees Wisserhof

  Dankzij Kees hoef ik mij geen zorgen te maken over de administratie. Ik kan mij focussen op waar ik goed in ben. Verder neemt hij ruim de tijd voor eventuele vragen.

 • Arjan van den Bos

  Enmatter

  5,0 Sterren
  Review voor Kees Wisserhof

  Al ruim 7 jaar werk ik zeer prettig samen met Kees. Een groot deel van de administratieve invoer doe ik zelf, maar Kees zijn scherpe oog controleert en corrigeert. Daarnaast verzorgt Kees de aangiftes en jaarrekeningen. Niet onbelangrijk; geregeld komt Kees (gevraagd en ongevraagd) met waardevolle adviezen. Uiteindelijk is dat voor mij de meerwaarde; ik zal zelf nooit specialist worden in boekhouden etc. Zelf zal ik het dus nooit sneller, beter of goedkoper doen. Op deze manier kan ik me focussen op mijn core-business en ontzorgd Kees mij op dit vlak. De meerwaarde van Finovion is voor mij de pro-actieve wijze van begeleiding, duidelijk advies en het direct en persoonlijk contact. Het netwerk Finovion biedt continuïteit en specialisten in de situaties wanneer extra specialistische kennis nodig is. Ik ben zeer tevreden!

 • Lodewijk Conrads

  Bseated BV

  5,0 Sterren
  Review voor Kees Wisserhof

  Al jaren zeer content over de samenwerking met Kees!

 • Wouter Alberts

  Wouter Alberts

  5,0 Sterren
  Review voor Kees Wisserhof

  Kees is sympathiek en toegankelijk, erg fijn als je vragen hebt (en als beginnende ondernemer heb ik die genoeg!). Hij heeft veel kennis van zaken en dat merk je; hij kan dingen goed uitleggen. Ons contract loopt veelal via email, lekker laagdrempelig. Ik blijf nog lang klant!