Finovion Enschede

Finovion Enschede

4,5 Sterren

Administratie- & Accountantskantoor

  • Kantoren netwerk
  • Enschede
  • Moneybird-ambassadeur

Finovion is een netwerk van samenwerkende administratie- en accountantskantoren. De focus van Finovion bij het doen van de administratie, belastingaangifte en het jaarwerk ligt op het persoonlijk contact en het begrijpelijk uitleggen van cijfers. Het vaste aanspreekpunt kent de sector en is altijd bereikbaar voor telefonische vragen. Heb je eenvoudige of ingewikkelde fiscale vraagstukken, dan ben je bij Finovion aan het juiste adres. Finovion werkt tegen een aantrekkelijk maandabonnement.

Finovion is tijdens kantoortijden altijd bereikbaar voor klanten. Telefonische vragen kunnen onbeperkt worden gesteld aan jouw vaste aanspreekpunt en zijn opgenomen in het vaste maandabonnement.

Alle kennis is in huis en er wordt continu geïnvesteerd in vaktechniek door onder meer het verzorgen van interne trainingen. Daarnaast is er een werkgroep Kennis & Kwaliteit die ervoor zorgt dat iedereen up to date werkt.

De Experts

Reinoud Wieling

Reinoud Wieling

MKB Adviseur

Na een lange periode als financieel interimmer gewerkt te hebben, wilde ik mij meer richten op de begeleiding van MKB-ondernemers. De MKB-ondernemer is specialist op zijn gebied en zo ben ik specialist op het gebied van financiële vraagstukken. Dit specialisme wil ik als sparring-partner toevoegen aan die MKB-ondernemer die te klein is om hiervoor iemand in dienst te hebben. De administratie altijd actueel en op orde is hierbij de basis. Ook dit kan ik verzorgen hetzij vanuit Moneybird hetzij vanuit de eigen digitale straat van Finovion om nog meer synergie te behalen. Hierbij is het ook mogelijk om de verschillende belastingaangiften effectief te doen. Vanuit het persoonlijk contact en met een groot professioneel netwerk op de achtergrond kan ik net dat beetje meer leveren dan anderen.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Finovion Enschede


Werk je met Finovion Enschede samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

4,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

4,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

  • Anoniem

    4,5 Sterren

    Erg blij met combinatie Moneybird en aangesloten accountant. De accountant kan makkelijk aanvullingen verzenden of aan de hand van de lopende administratie live inzien waar eventueel informatie benodigd is. Communicatie verloopt veelal via whatsapp, wat altijd snel schakelt: ik zie dit ook als een mogelijke valkuil; Je bent goed op elkaar ingespeeld, maar communicatie is direct, waardoor je mogelijk minder inleveringsvermogen hebt in verschillende casussen als accountant.