Finovion Hengelo

Finovion Hengelo

4.5 Sterren

Administratie- & Accountantskantoor

Contact

Maak kennis met Finovion Hengelo

Hengelo Kantoren netwerk

Finovion is een netwerk van samenwerkende administratie- en accountantskantoren. De focus van Finovion bij het doen van de administratie, belastingaangifte en het jaarwerk ligt op het persoonlijk contact en het begrijpelijk uitleggen van cijfers. Het vaste aanspreekpunt kent de sector en is altijd bereikbaar voor telefonische vragen. Heb je eenvoudige of ingewikkelde fiscale vraagstukken, dan ben je bij Finovion aan het juiste adres. Finovion werkt tegen een aantrekkelijk maandabonnement.

Finovion is tijdens kantoortijden altijd bereikbaar voor klanten. Telefonische vragen kunnen onbeperkt worden gesteld aan jouw vaste aanspreekpunt en zijn opgenomen in het vaste maandabonnement.

Alle kennis is in huis en er wordt continu geïnvesteerd in vaktechniek door onder meer het verzorgen van interne trainingen. Daarnaast is er een werkgroep Kennis & Kwaliteit die ervoor zorgt dat iedereen up to date werkt.


Diensten
In huis
 • Invoer boekhouding
 • Salarisadministratie
 • Btw aangifte
 • Inkomstenbelasting
 • Vennootschapsbelasting
 • Startersbegeleiding
 • Begeleiding bij zelf boekhouden
 • Bedrijfseconomisch advies
 • Financiering advies

Prijsstelling
 • Afrekenen op basis van abonnementen
Organisatie

De Experts

 • Martin Wijgman

  Martin Wijgman

  Boekhouder

  Mijn naam is Martin Wijgman, ik ben een erg ambitieuze boekhouder en streef er naar mijn klanten altijd tevreden te stellen. Daarbij staan kennis, persoonlijk contact en gedrevenheid bij mij bovenaan. Ik ben vaak fanatieker met de financiën van mijn klanten bezig dan zijzelf. Zo blijf ik klanten ertoe bewegen hun stukken tijdig aan te leveren voor bijvoorbeeld een aangifte btw. Met zeer tevreden klanten als logisch gevolg. In de toekomst zal het boekhouden zich steeds verder gaan automatiseren, daarom heb ik er ook voor gekozen samen te werken met Moneybird. Natuurlijk blijft er een gedeelte handwerk, persoonlijk contact en kennis nodig om de klant goed te kunnen helpen en adequaat te kunnen adviseren. Ik wil graag dat mijn klanten het gevoel hebben dat alles goed geregeld wordt. Ik zal dan ook net zo lang blijven doorgaan totdat de klant het vertrouwen heeft dat dat ook het geval is. Zo is mijn kantoor in Hengelo (Ov) in 2015 na aanleiding van een onderzoek onder alle klanten uitgeroepen tot “Beste Finovion Vestiging”.

Recensies

1 recensie

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Finovion Hengelo
Vakkennis 5.0
Uitleg 3.0
Verplaatsen in mijn situatie 3.0
Afspraken nakomen 5.0
Prijs-/kwaliteit verhouding 5.0
Transparante werk/kosten 5.0

 • Frank Hautvast · Fluid · 10-05-2023 · Review voor Martin Wijgman 4.5

  Erg tevreden over de werkzaamheden van Martin. Het proactief adviseren en vooruit kijken is wel iets waar je wat meer moeite voor moet doen. Maar als je de juiste vragen weet te stellen dan komt er wel een goed antwoord.