finQuesto B.V.

finQuesto B.V.

- Sterren

Administratiekantoor

  • < 10 co-workers
  • Oisterwijk

Je moet doen waar je goed in bent. En waar je plezier uit haalt. Alleen dán bereik je de beste resultaten. Daarom nemen wij bij iedere ondernemer in het midden- en kleinbedrijf zorgen uit handen op het gebied van accountancy, fiscale dienstverlening, HR- en juridisch advies. Wij doen waar wij goed in zijn, zodat jij als ondernemer kan excelleren in waar jij goed in bent. Jij je passie, wij ons vak.

Wij zijn finQuesto, betrokken adviseurs in ondernemen. Boekhouders, fiscalisten, HR-specialisten en juristen die naast je staan en gezamenlijk maar één doel voor ogen hebben: jouw organisatie. We staan je bij in alle vragen en behoeften die je hebt. Eén voordeur met daarachter een compleet pakket aan diensten en specialisten. Ondanks onze brede dienstverlening heb je altijd één aanspreekpunt, dat maakt het wel zo persoonlijk en makkelijk. Zo maken we zorgeloos ondernemen mogelijk. Dus schuif eens bij ons aan en ervaar het zelf.

De Experts

Dirk van den Bosch

Dirk van den Bosch

Fiscalist & Financieel Adviseur

Mijn naam is Dirk van den Bosch, partner en eigenaar van finQuesto. Samen met mijn team bestaande uit Joris, Edward, Anouk en Erik staan we graag aan de zijlijn van jouw onderneming. Sinds de start van onze onderneming in 2015 richten wij ons op ambitieuze ondernemers als ZZP'er of MKB'er en staan hun bij, bij alle ondernemersvragen en uitdagingen die zij hebben. Met onze persoonlijke aandacht, uitstekende bereikbaar via o.a. Whatsapp staan wij dicht bij ondernemers en helpen wij ze bij het ondernemen. Digitalisering, gemak voor de ondernemer en betrokkenheid zijn vaste kernwaarde van onze dienstverlening. Als ondernemer wil je het gevoel hebben thuis te komen, in een vertrouwde omgeving waar je open en transparant de ontwikkelingen van jouw onderneming kunt bespreken.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van finQuesto B.V.


Werk je met finQuesto B.V. samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

finQuesto B.V. heeft nog geen reviews