Fixxt B.V.

Fixxt B.V.

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • < 10 co-workers
 • Naaldwijk

Wij zijn administratiekantoor Fixxt. Wij zijn dit bedrijf juli 2020 begonnen en wij werken nu met 4 man (en een hond) op kantoor. Daardoor is ons bedrijf altijd erg persoonlijk naar de klanten toe. Wij zijn een jong team, praten graag met jij en jou, en zijn totaal niet stoffig. Wij willen graag dat de klant ook ECHT zijn administratie begrijpt en daarom je ga je bij ons pas de deur uit als je het ook echt snapt.
Bij ons is alles mogelijk en daarom bieden wij ook Moneybird aan bij de klant. Zodat klanten zelf hun boekhouding kunnen doen en wij toch nog even over de schouder meekijken. Maar, je kunt bij ons ook je hele administratie uit handen geven. Het enige wat je dan moet doen is facturen aanleveren. Ook denken wij graag mee met de klant nog voordat zij daar om vragen. Want wie wilt er nou geen voordelen uit zijn bedrijf halen ?

De Experts

Marloes van Heijningen

Marloes van Heijningen

boekhoudster

Ik ben Marloes, 32 jaar, woonachtig in Maasdijk en ik werk voor administratiekantoor Fixxt. Vanaf jongs af aan ben ik al bezig met cijfertjes en ik vind het heerlijk. Ik hou niet van half werk en ik wil graag alles kloppend hebben. Ik ben erg sociaal en goed in praten, daardoor kan ik mijn klanten altijd op een duidelijke manier vertellen wat en waarom er bepaalde dingen moeten gebeuren. Ik vind het leuk om met de ondernemer mee te denken en naar oplossingen te zoeken. Daardoor komt ''nee'' niet zo heel vaak voor bij mij.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Fixxt B.V.


Werk je met Fixxt B.V. samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Sophie

  Soof Support

  5,0 Sterren

  Fixxt is een fijne club professionals die me helemaal ontzorgt rond mijn administratie. Heldere communicatie, snel antwoord op vragen. Fijn samenwerken dus. En rust in mijn hoofd omdat ik weet dat mijn administratie goed op orde is!

 • West Country Media

  West Country Media B.V.

  5,0 Sterren

  Iedereen bij Fixxt denkt altijd 1 of 2 stappen vooruit, pro-actieve boekhouders die in alle zaken en op alle terreinen goed meedenken en bovendien erg snel en flexibel zijn. Fijn om mee samen te werken en zeker een aanrader.