FlowBizz

FlowBizz

5,0 Sterren

Boekhoudcoach

 • Zelfstandig Professional
 • Maastricht
 • Moneybird-ambassadeur

Moneybird is het enige online boekhoudprogramma waarin mee werk. Ik ken alle functies en weet hoe je hiermee je financiële administratie zoveel mogelijk kunt automatiseren. Ook door het te koppelen aan andere systemen.

Ik geniet ervan om mee te denken hoe jij jouw bedrijf zoveel mogelijk kunt structureren en automatiseren. Het is erg belangrijk dat je altijd weet hoe je bedrijf er financieel voor staat. Dat je elk moment de juiste keuze kunt maken en dat je niet aan het eind van het kwartaal of jaar voor verrassingen komt te staan. Ik coach je graag hoe jij het beste je eigen boekhouding kunt bijhouden.

Ik heb een online cursus Boekhouden met Moneybird en geen verder ook online en offline trainingen en workshops in het hele land. Zowel in groepsverband als 1-op-1.

Wil je je financiële administratie echt niet zelf doen?
Dan kan ik het van je overnemen, inrichten en bijhouden.
Hiervoor werk ik met strippenkaarten en abonnementen.

Omdat ik Virtueel (op afstand) werk maakt het niet uit waar jouw bedrijf gevestigd is. We kunnen online heel goed samenwerken via Skype, mail of telefoon. De meeste klanten heb ik nog nooit live ontmoet en de samenwerking gaat prima online.

Voor de belastingvragen en het maken van jaarrekeningen werk ik nauw samen met een accountant/belastingadviseur, die volledig op de hoogte is van alle wijzigingen in het vakgebied. Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

De Experts

Peggy Peerboom

Peggy Peerboom

Boekhoudcoach

Als Moneybird Expert leer ik je slimmer, sneller en makkelijker je financiële administratie bij te houden. Ik leg je het volledige systeem uit en we richten het gelijk goed in voor jouw bedrijf. Zo haal je alles eruit wat erin zit om je boekhouding grotendeels te automatiseren. Het scheelt je echt uren administratie per week en dat scheelt je ook veel geld. Veel boekhouders kijken alleen naar de cijfers. Ik kijk naar het volledige proces van je financiële administratie. Hoe richt je het zodanig in dat je zo min mogelijk tijd ermee kwijt bent. Ook door het te koppelen met andere systemen. Ik ben ervan overtuigd dat het grootste gedeelte van de Moneybird gebruikers het nog niet optimaal inzet. Waardoor ze nog onnodig veel tijd kwijt zijn met boekhouden en nog onvoldoende inzicht hebben in de cijfers. Dat is zonde. Het kan veel slimmer, sneller en makkelijker. Dat gemak gun ik iedereen, want dan wordt boekhouden nog leuker. Ik leer het je graag. Ik heb een online cursus Boekhouden met Moneybird en geef zowel online als offline trainingen en workshops in het hele land. Zowel in groepsverband of 1-op-1. Na de cursus/workshop kun je met meer kennis, vertrouwen en plezier je eigen boekhouding doen. Hou je meer tijd over en heb je beter inzicht in je financiële situatie. Wil je je boekhouding écht niet zelf doen, dan neem ik het graag van je over. Ik vind het wel erg belangrijk dat je precies weet wat er binnen je bedrijf gebeurt en dat je gelijk kunt zien hoe je ervoor staat. Ik weet dat veel ondernemers moeite hebben met boekhouden. Ze krijgen er buikpijn van en stellen het het liefste zo lang mogelijk uit. Het levert altijd veel frustratie en stress op. Maar als je eenmaal weet wat je moet doen, dan is het helemaal niet zo moeilijk en vervelend om te doen. Vandaar dat ik graag mijn kennis deel zodat boekhouden zelfs leuk wordt. De financiële administratie vind ik erg leuk om te doen, zorgen dat de cijfertjes kloppen en af en toe wat puzzelen. Van het automatiseren van processen word ik nog blijer. Zo gaaf om te zien wat er allemaal mogelijk is, zodat je nog minder zelf hoeft te doen en je minder fouten kunt maken. Een goed ingerichte en bijgehouden administratie bespaart niet alleen geld, het levert je zelfs geld op.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van FlowBizz


Werk je met FlowBizz samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Martine Veltman

  MV Finance

  5,0 Sterren

  Ik volg het Boost Je Moneybird Business jaarprogramma bij Peggy. Ze weet geweldig veel van Moneybird en is ook erg goed in het overbrengen van haar kennis. Haar leeromgeving is zeer waardevol voor iedereen die met gedegen achtergrondkennis de boekhouding in Moneybird wil bijhouden!

 • Monique Bakhuijzen-Pons

  A Touch of Balance

  5,0 Sterren

  Ik heb al 23 jaar een eigen praktijk, mijn toenmalige accountant ging met pensioen. Een nieuw boekhoudsysteem zoeken was snel gedaan, ik hoorde ervaringen van collega ondernemers over Moneybird. Van hen hoorde ik ook Peggy’s naam. Wat de meeste mensen niet weten is dat ik lang geleden zelf boekhoudopleidingen deed en daarin jarenlang gewerkt heb. Ik wist precies wat ik wilde, een soepele overgang maar ook Moneybird leren kennen. Omdat ik Peggy’s naam al kende, keek ik als eerste bij haar en zag dat ze ook een opleiding had. Ik dacht geloof ik 5 seconden na en kocht deze opleiding bij haar. Geweldig om te doen, want zo kon ik al snel van start gaan om Moneybird in te richten. Toen ik echt van start ging, heeft Peggy mij jarenlang ondersteund. Zij heeft mijn boekhouding super slim ingericht met koppelingen, zodat ik veel tijd bespaarde. Zij kwam met oplossingen, die ik zelf nog niet had bedacht. Tijd is kostbaar en dankzij haar kennis, heeft zij me veel tijd bespaard. We werken al meer dan 3 jaar samen, ik ben daar dankbaar voor. Peggy is naast echt mega goed in Moneybird, ook een warme en empathische vrouw, die het belang van haar klanten voorop zet. Als jij echt Moneybird wil implementeren en dat gelijk goed doen, kan ik je samenwerken met Peggy van harte aanbevelen. Monique Bakhuijzen, holistisch GZ-psycholoog www.moniquebakhuijzen.nl

 • Pamela Veldema

  Praktijk natuurgeneeskunde, kinesiologie en neurofeedback

  5,0 Sterren

  Danklzij Peggy werken we nu met veel succes in Moneybird. Het is een geweldig programma, maar zonder Peggy liepen we toch vast op veel vragen. Zo heeft Peggy ook alle producten op de website gekoppeld met moneybird. Zelfs de online consulten die digitaal worden ingeboekt. Dit scheelt zoveel tijd en extra werk!

 • Margot Cleutjens

  Raak Ondernemen

  5,0 Sterren

  Vooral met de start van Moneybird heb ik ervoor gekozen advies in te winnen bij Peggy van Flowbizz. Samen het systeem ingericht voor mijn zaak en bijbehorende wensen. Peggy kent het systeem goed, biedt veel wegwijs en stelde samen met mij de basis in. Ideaal. Het scheelt een hoop tijd en het gaf mij de zekerheid dat het juist stond ingesteld. De live sessies via Skype waren voor mij perfect!

 • Gerdy de Kruijk

  Professor Loep

  4,0 Sterren

  Ik ben bij Peggy terecht gekomen om alles weer op orde te krijgen en beter te snappen, nadat de administratie steeds ingewikkelder werd en er eerder fouten in waren geslopen. Met veel geduld (en veel tijd) zijn we inmiddels een flink eind verder en snap ik het steeds beter. Peggy heeft veel kennis en tips en beantwoord alle vragen die ik heb, zonder je het gevoel te geven dat je het helemaal verkeerd hebt gedaan. Ik ben blij dat ik met Peggy samenwerk en hoop dat nog een tijd te blijven doen.

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Top begeleiding! Ik maak graag een paar keer per jaar een afspraak met Peggy en dan controleert zij vliegensvlug mijn boekingen. Daarnaast helpt Peggy mij met de jaarlijkse memoriaal boekingen. Erg prettige samenwerking, vakkennis en komt altijd haar afspraken na!

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Flowbizz (Peggy Peerboom dus) kent Moneybird door en door. Ze weet alles haarfijn uit te leggen, ook al is iets nog zo gecompliceerd. Heel benaderbaar, empathisch en komt haar afspraken altijd na. Via diverse kanalen is communicatie mogelijk, maar de besloten community van de opleiding op FB is de beste omgeving om vragen te stellen. Zodoende leer je ook van andermans vragen en/of issues. Ik ben heel blij en meer dan tevreden dat ik de opleiding bij Flowbizz doe.

 • Anoniem

  4,5 Sterren

  Topper, precies wat ik nodig heb

 • Joke de Bruijn

  AvAssistance

  5,0 Sterren
  Review voor Peggy Peerboom

  Fijn geholpen door Peggy

 • Christi Houwers

  Christi Houwers Training & Advies

  5,0 Sterren
  Review voor Peggy Peerboom

  Peggy is echt een geweldige adviseur! Ze heefte echt veel vakkennis en reageert altijd super snel. Ik vind het ook echt heel fijn dat ze elk kwartaal weer met me mee kijkt bij de BTW aangifte.

 • Saskia Huizer

  Saskia Huizer | Support at School

  5,0 Sterren
  Review voor Peggy Peerboom

  Peggy is enorm kundig. Als beginnende "Moneybird" klant analyseerde zij heel snel tegen welke zaken ik aanliep. Naast dat zij mijn problemen wist op te lossen, gaf ze ook veel tips. Ik begrijp het systeem van Moneybird nu nog beter. Ik ben heel blij met de hulp van Peggy.

 • Eva Verwijmeren

  Leren volgens Eva

  4,5 Sterren
  Review voor Peggy Peerboom

  Peggy is heel direct, duidelijk en maakt meters. Wil je snel goed en efficiënt geholpen worden? Dan is Peggy je adviseur!

 • Margreet Kwakernaak

  Suitcase talen

  4,0 Sterren
  Review voor Peggy Peerboom

  Peggy is een goede docent, maar inmiddels heb ik een boekhoudster met een klassieke achtergrond gevonden die in samenwerking met mijn vertrekkende klassieke boekhoudster de overstap kan maken naar Moneybird.

 • Monique Bakhuijzen-Pons

  Monique Bakhuijzen-Pons

  5,0 Sterren
  Review voor Peggy Peerboom

  Ik ben heel blij met de pro actieve houding van Peggy en haar werk in mijn boekhouding. Door haar inzichten bespaar ik veel tijd en weet ik dat alles klopt. Dat is goud waard.

 • Henry Ham

  Van Hammel

  5,0 Sterren
  Review voor Peggy Peerboom

  Peggy heeft bij ons een APK keuring uitgevoerd op onze boekhouding. Wij waren aardig goed opweg maar toch wist zij dingen te vinden die wij niet op de juiste manier invoerde. Hele prettige communicatie, uitgebreid gesprek via Skype waarin zij alle gevonden punten toelicht + een mail waarin alles nog eens beschreven staat. Erg fijn om na het gesprek nog eens terug te lezen zodat je niet de soms vele informatie hoeft te onthouden.

 • Monique van Roekel

  Topminded

  5,0 Sterren
  Review voor Peggy Peerboom

  Zeer tevreden over de begeleiding van Peggy. Ze heeft een zeer waardevolle online training ontwikkeld waarin ze je stap voor stap begeleid om Moneybird op de juiste manier in te richten. Als je ook nog de VIP-calls bij boekt, kijkt ze persoonlijk mee met je administratie.

 • info@cleanandprotect.nl

  Clean and Protect OUD

  5,0 Sterren
  Review voor Peggy Peerboom

  Dankzij Peggy hebben we weer meer duidelijkheid in de administratie, en ondanks Moneybird een programma is waar iedereen mee kan werken, kan een specialist zoals Peggy toch nog het verschil maken!

 • Lisanne

  Ownyourgoals

  5,0 Sterren
  Review voor Peggy Peerboom

  Peggy werkte mega snel en efficiënt. Ze zette binnen een week mijn chaotische boekhouding in Excel over in Moneybird. Ik ben ontzettend blij dat alles nu klopt en vanuit mijn webshop direct goed in de administratie komt. Ik liep er tegenaan dat ik zelf niet goed wist hoe ik alles moest instellen én ik raakte het overzicht kwijt in alle instellingen. Inmiddels werk ik bijna twee maanden in Moneybird en administratie was nog nooit zo leuk en gemakkelijk. Peggy heeft mij goed wegwijs gemaakt in het programma.

 • Inge Reinarz

  Ping An Acupunctuur

  5,0 Sterren
  Review voor Peggy Peerboom

  Peggy heeft mijn leven een stukje leuker gemaakt door een APK op mijn Moneybird boekhouding te geven. Ik wil mijn boekhouding graag zelf doen en Moneybird helpt daar heel goed mee, maar ik wist niet hoeveel makkelijker het nog kon. Peggy is door mijn boekhouding gegaan en heeft me allerlei tips en tricks aangegeven waardoor ik uiteindelijk minder tijd kwijt ben aan mijn administratie en het ook nog beter klopt. Nogmaals een dikke merci Peggy!

 • Wendy van Loon

  Loopbaancoach Breda

  5,0 Sterren
  Review voor Peggy Peerboom

  Peggy is vriendelijk, secuur en legt me goed uit waar de verbeteringen zitten in mijn administratie. Heel fijne samenwerking!

 • Joyce Baas

  Top VA - Technisch Professional

  5,0 Sterren
  Review voor Peggy Peerboom

  Peggy heeft mij fantastisch geholpen om mijn boekhouding in moneybird op orde te krijgen. Ik heb veel gehad aan haar online training waarna ik zelf gestart ben met Moneybird en later de Moneybird APK van Peggy om de puntjes op de “I” te zetten. Peggy is geduldig en legt ook het waarom goed uit. Een aanrader om je door Peggy te laten helpen!

 • De Bruiloft Nanny

  De Bruiloft Nanny's

  5,0 Sterren
  Review voor Peggy Peerboom

  Ik ben Peggy echt SUPER dankbaar dat zij orde in de administratieve chaos heeft weten te scheppen. Ze denkt 3 stappen vooruit, werkt secuur en kan complexe zaken in begrijpelijke taal uitleggen. Ik kan haar absoluut aanbevelen.

 • Annika de Haan

  AnnikaVA

  5,0 Sterren
  Review voor Peggy Peerboom

  Ik heb een één-op-eéń Moneybird workhop gevolgd bij Peggy. Een echte VIP behandeling. Ik ben startende ondernemer en heb mijn administratie vanaf het begin bijghouden in Moneybird. Dat lukte best aardig en toch was ik niet zeker van mijn zaak. Wist niet of ik het op de juiste manier deed en of ik optimaal gebruik maakte van het programma. De workshop van Peggy heeft mij daarin ècht geholpen. Stap voor stap heeft Peggy mij door het programma heen gepraat en alles uitgebreid laten zien en zelf laten proberen. Zelfs onderdelen die ik dacht onder de knie te hebben hadden nog verborgen kneepjes. Peggy is duidelijk en direct. Heel fijn, dat geeft focus en houdt de vaart erin. Als klap op de vuurpijl deelt Peggy ook haar ruime ervaring als ondernemer en geeft zo nog gratis en voor niks hier en daar een heleboel tips weg. Dit was zeker niet de laatste keer dat ik iets van Peggy heb geleerd.

 • Laura Soudijn

  Laura Soudijn Training & Coaching

  5,0 Sterren
  Review voor Peggy Peerboom

  Elke maand had ik nog een afspraak met Peggy na de workshop om mijn administratie echt goed in te richten, want je loopt altijd nog tegen specifieke vragen aan. De workshop gaf veel informatie en daarna begon het pas echt! Nu heb ik op elk moment een goed overzicht van mijn administratie en maak ik weer een afspraak met Peggy als ik er even niet uit kom. Super handig :) Dank Peggy, ook voor de fijne samenwerking!