FlowBizz

FlowBizz

5.0

Boekhoudcoach

Contact

Maak kennis met FlowBizz

Maastricht Zelfstandig Professional Moneybird-ambassadeur

Moneybird is het enige online boekhoudprogramma waarin mee werk. Ik ken alle functies en weet hoe je hiermee je financiële administratie zoveel mogelijk kunt automatiseren. Ook door het te koppelen aan andere systemen.

Ik geniet ervan om mee te denken hoe jij jouw bedrijf zoveel mogelijk kunt structureren en automatiseren. Het is erg belangrijk dat je altijd weet hoe je bedrijf er financieel voor staat. Dat je elk moment de juiste keuze kunt maken en dat je niet aan het eind van het kwartaal of jaar voor verrassingen komt te staan. Ik coach je graag hoe jij het beste je eigen boekhouding kunt bijhouden.

Ik heb een online cursus Boekhouden met Moneybird en geen verder ook online en offline trainingen en workshops in het hele land. Zowel in groepsverband als 1-op-1.

Wil je je financiële administratie echt niet zelf doen?
Dan kan ik het van je overnemen, inrichten en bijhouden.
Hiervoor werk ik met strippenkaarten en abonnementen.

Omdat ik Virtueel (op afstand) werk maakt het niet uit waar jouw bedrijf gevestigd is. We kunnen online heel goed samenwerken via Skype, mail of telefoon. De meeste klanten heb ik nog nooit live ontmoet en de samenwerking gaat prima online.

Voor de belastingvragen en het maken van jaarrekeningen werk ik nauw samen met een accountant/belastingadviseur, die volledig op de hoogte is van alle wijzigingen in het vakgebied. Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op.


Diensten
In huis
 • Allround mkb boekhouder
 • Invoer boekhouding
 • Startersbegeleiding
 • Begeleiding bij zelf boekhouden
 • Web koppelingen
 • Workshops & cursussen
Door derden
 • Jaarrekening

Prijsstelling
 • Prijs range: €50.00 tot €75.00
 • Afrekenen op basis van abonnementen
 • Afrekenen op basis van strippenkaarten
Organisatie

De Experts

 • Peggy Peerboom
  Peggy Peerboom
  Boekhoudcoach

  Als Moneybird Expert leer ik je slimmer, sneller en makkelijker je financiële administratie bij te houden. Ik leg je het volledige systeem uit en we richten het gelijk goed in voor jouw bedrijf. Zo haal je alles eruit wat erin zit om je boekhouding grotendeels te automatiseren. Het scheelt je echt uren administratie per week en dat scheelt je ook veel geld. Veel boekhouders kijken alleen naar de cijfers. Ik kijk naar het volledige proces van je financiële administratie. Hoe richt je het zodanig in dat je zo min mogelijk tijd ermee kwijt bent. Ook door het te koppelen met andere systemen. Ik ben ervan overtuigd dat het grootste gedeelte van de Moneybird gebruikers het nog niet optimaal inzet. Waardoor ze nog onnodig veel tijd kwijt zijn met boekhouden en nog onvoldoende inzicht hebben in de cijfers. Dat is zonde. Het kan veel slimmer, sneller en makkelijker. Dat gemak gun ik iedereen, want dan wordt boekhouden nog leuker. Ik leer het je graag. Ik heb een online cursus Boekhouden met Moneybird en geef zowel online als offline trainingen en workshops in het hele land. Zowel in groepsverband of 1-op-1. Na de cursus/workshop kun je met meer kennis, vertrouwen en plezier je eigen boekhouding doen. Hou je meer tijd over en heb je beter inzicht in je financiële situatie. Wil je je boekhouding écht niet zelf doen, dan neem ik het graag van je over. Ik vind het wel erg belangrijk dat je precies weet wat er binnen je bedrijf gebeurt en dat je gelijk kunt zien hoe je ervoor staat. Ik weet dat veel ondernemers moeite hebben met boekhouden. Ze krijgen er buikpijn van en stellen het het liefste zo lang mogelijk uit. Het levert altijd veel frustratie en stress op. Maar als je eenmaal weet wat je moet doen, dan is het helemaal niet zo moeilijk en vervelend om te doen. Vandaar dat ik graag mijn kennis deel zodat boekhouden zelfs leuk wordt. De financiële administratie vind ik erg leuk om te doen, zorgen dat de cijfertjes kloppen en af en toe wat puzzelen. Van het automatiseren van processen word ik nog blijer. Zo gaaf om te zien wat er allemaal mogelijk is, zodat je nog minder zelf hoeft te doen en je minder fouten kunt maken. Een goed ingerichte en bijgehouden administratie bespaart niet alleen geld, het levert je zelfs geld op.
Recensies

31 recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van FlowBizz
Vakkennis 5.0
Uitleg 5.0
Verplaatsen in mijn situatie 5.0
Afspraken nakomen 5.0
Prijs-/kwaliteit verhouding 5.0
Transparante werk/kosten 5.0

 • Gerdy de Kruijk · Professor Loep · 08-08-2023 4.0

  Ik ben bij Peggy terecht gekomen om alles weer op orde te krijgen en beter te snappen, nadat de administratie steeds ingewikkelder werd en er eerder fouten in waren geslopen. Met veel geduld (en veel tijd) zijn we inmiddels een flink eind verder en snap ik het steeds beter. Peggy heeft veel kennis en tips en beantwoord alle vragen die ik heb, zonder je het gevoel te geven dat je het helemaal verkeerd hebt gedaan. Ik ben blij dat ik met Peggy samenwerk en hoop dat nog een tijd te blijven doen.


 • Anoniem · 25-07-2023 5.0

  Top begeleiding! Ik maak graag een paar keer per jaar een afspraak met Peggy en dan controleert zij vliegensvlug mijn boekingen. Daarnaast helpt Peggy mij met de jaarlijkse memoriaal boekingen. Erg prettige samenwerking, vakkennis en komt altijd haar afspraken na!


 • Anoniem · 20-07-2023 5.0

  Flowbizz (Peggy Peerboom dus) kent Moneybird door en door. Ze weet alles haarfijn uit te leggen, ook al is iets nog zo gecompliceerd. Heel benaderbaar, empathisch en komt haar afspraken altijd na. Via diverse kanalen is communicatie mogelijk, maar de besloten community van de opleiding op FB is de beste omgeving om vragen te stellen. Zodoende leer je ook van andermans vragen en/of issues. Ik ben heel blij en meer dan tevreden dat ik de opleiding bij Flowbizz doe.


 • Anoniem · 10-07-2023 4.5

  Topper, precies wat ik nodig heb


 • Joke de Bruijn · AvAssistance · 13-02-2023 · Review voor Peggy Peerboom 5.0

  Fijn geholpen door Peggy


 • Christi Houwers · Christi Houwers Training & Advies · 16-01-2023 · Review voor Peggy Peerboom 5.0

  Peggy is echt een geweldige adviseur! Ze heefte echt veel vakkennis en reageert altijd super snel. Ik vind het ook echt heel fijn dat ze elk kwartaal weer met me mee kijkt bij de BTW aangifte.


 • Saskia Huizer · Saskia Huizer | Support at School · 11-01-2023 · Review voor Peggy Peerboom 5.0

  Peggy is enorm kundig. Als beginnende "Moneybird" klant analyseerde zij heel snel tegen welke zaken ik aanliep. Naast dat zij mijn problemen wist op te lossen, gaf ze ook veel tips. Ik begrijp het systeem van Moneybird nu nog beter. Ik ben heel blij met de hulp van Peggy.


 • Eva Verwijmeren · Leren volgens Eva · 11-01-2023 · Review voor Peggy Peerboom 4.5

  Peggy is heel direct, duidelijk en maakt meters. Wil je snel goed en efficiënt geholpen worden? Dan is Peggy je adviseur!


 • Margreet Kwakernaak · Suitcase talen · 12-11-2022 · Review voor Peggy Peerboom 4.0

  Peggy is een goede docent, maar inmiddels heb ik een boekhoudster met een klassieke achtergrond gevonden die in samenwerking met mijn vertrekkende klassieke boekhoudster de overstap kan maken naar Moneybird.


 • Monique Bakhuijzen-Pons · Monique Bakhuijzen-Pons · 10-09-2022 · Review voor Peggy Peerboom 5.0

  Ik ben heel blij met de pro actieve houding van Peggy en haar werk in mijn boekhouding. Door haar inzichten bespaar ik veel tijd en weet ik dat alles klopt. Dat is goud waard.


 • Henry Ham · Van Hammel · 31-03-2022 · Review voor Peggy Peerboom 5.0

  Peggy heeft bij ons een APK keuring uitgevoerd op onze boekhouding. Wij waren aardig goed opweg maar toch wist zij dingen te vinden die wij niet op de juiste manier invoerde. Hele prettige communicatie, uitgebreid gesprek via Skype waarin zij alle gevonden punten toelicht + een mail waarin alles nog eens beschreven staat. Erg fijn om na het gesprek nog eens terug te lezen zodat je niet de soms vele informatie hoeft te onthouden.


 • Monique van Roekel · Topminded · 11-03-2022 · Review voor Peggy Peerboom 5.0

  Zeer tevreden over de begeleiding van Peggy. Ze heeft een zeer waardevolle online training ontwikkeld waarin ze je stap voor stap begeleid om Moneybird op de juiste manier in te richten. Als je ook nog de VIP-calls bij boekt, kijkt ze persoonlijk mee met je administratie.


 • info@cleanandprotect.nl · Clean and Protect OUD · 17-09-2021 · Review voor Peggy Peerboom 5.0

  Dankzij Peggy hebben we weer meer duidelijkheid in de administratie, en ondanks Moneybird een programma is waar iedereen mee kan werken, kan een specialist zoals Peggy toch nog het verschil maken!


 • Lisanne · Ownyourgoals · 01-09-2021 · Review voor Peggy Peerboom 5.0

  Peggy werkte mega snel en efficiënt. Ze zette binnen een week mijn chaotische boekhouding in Excel over in Moneybird. Ik ben ontzettend blij dat alles nu klopt en vanuit mijn webshop direct goed in de administratie komt. Ik liep er tegenaan dat ik zelf niet goed wist hoe ik alles moest instellen én ik raakte het overzicht kwijt in alle instellingen. Inmiddels werk ik bijna twee maanden in Moneybird en administratie was nog nooit zo leuk en gemakkelijk. Peggy heeft mij goed wegwijs gemaakt in het programma.


 • Inge Reinarz · Ping An Acupunctuur · 25-05-2021 · Review voor Peggy Peerboom 5.0

  Peggy heeft mijn leven een stukje leuker gemaakt door een APK op mijn Moneybird boekhouding te geven. Ik wil mijn boekhouding graag zelf doen en Moneybird helpt daar heel goed mee, maar ik wist niet hoeveel makkelijker het nog kon. Peggy is door mijn boekhouding gegaan en heeft me allerlei tips en tricks aangegeven waardoor ik uiteindelijk minder tijd kwijt ben aan mijn administratie en het ook nog beter klopt. Nogmaals een dikke merci Peggy!


 • Wendy van Loon · Loopbaancoach Breda · 10-05-2021 · Review voor Peggy Peerboom 5.0

  Peggy is vriendelijk, secuur en legt me goed uit waar de verbeteringen zitten in mijn administratie. Heel fijne samenwerking!


 • Joyce Baas · Top VA - Technisch Professional · 06-05-2021 · Review voor Peggy Peerboom 5.0

  Peggy heeft mij fantastisch geholpen om mijn boekhouding in moneybird op orde te krijgen. Ik heb veel gehad aan haar online training waarna ik zelf gestart ben met Moneybird en later de Moneybird APK van Peggy om de puntjes op de “I” te zetten. Peggy is geduldig en legt ook het waarom goed uit. Een aanrader om je door Peggy te laten helpen!


 • De Bruiloft Nanny · De Bruiloft Nanny's · 24-04-2021 · Review voor Peggy Peerboom 5.0

  Ik ben Peggy echt SUPER dankbaar dat zij orde in de administratieve chaos heeft weten te scheppen. Ze denkt 3 stappen vooruit, werkt secuur en kan complexe zaken in begrijpelijke taal uitleggen. Ik kan haar absoluut aanbevelen.


 • Annika de Haan · AnnikaVA · 04-11-2020 · Review voor Peggy Peerboom 5.0

  Ik heb een één-op-eéń Moneybird workhop gevolgd bij Peggy. Een echte VIP behandeling. Ik ben startende ondernemer en heb mijn administratie vanaf het begin bijghouden in Moneybird. Dat lukte best aardig en toch was ik niet zeker van mijn zaak. Wist niet of ik het op de juiste manier deed en of ik optimaal gebruik maakte van het programma. De workshop van Peggy heeft mij daarin ècht geholpen. Stap voor stap heeft Peggy mij door het programma heen gepraat en alles uitgebreid laten zien en zelf laten proberen. Zelfs onderdelen die ik dacht onder de knie te hebben hadden nog verborgen kneepjes. Peggy is duidelijk en direct. Heel fijn, dat geeft focus en houdt de vaart erin. Als klap op de vuurpijl deelt Peggy ook haar ruime ervaring als ondernemer en geeft zo nog gratis en voor niks hier en daar een heleboel tips weg. Dit was zeker niet de laatste keer dat ik iets van Peggy heb geleerd.


 • Laura Soudijn · Laura Soudijn Training & Coaching · 01-09-2020 · Review voor Peggy Peerboom 5.0

  Elke maand had ik nog een afspraak met Peggy na de workshop om mijn administratie echt goed in te richten, want je loopt altijd nog tegen specifieke vragen aan. De workshop gaf veel informatie en daarna begon het pas echt! Nu heb ik op elk moment een goed overzicht van mijn administratie en maak ik weer een afspraak met Peggy als ik er even niet uit kom. Super handig :) Dank Peggy, ook voor de fijne samenwerking!


 • Janneke in't Zandt-Kleuskens · Jitz Ontwerp · 02-07-2020 · Review voor Peggy Peerboom 4.5

  Peggy heeft me ontzettend goed geholpen om mijn administratie in Moneybird op orde te krijgen en wanneer zelfs zij er niet helemaal uit komt, geeft ze dit ook eerlijk aan en verwijst ze naar Moneybird zelf maar blijft hierin ondersteunen.


 • Marleen van Baal · MvB InZicht · 28-06-2020 · Review voor Peggy Peerboom 5.0

  Peggy brengt naast haar deskundigheid ook een nuchtere kijk op zaken mee. Ze is helder in haar afspraken en heeft een no nonsense stijl van werken waar ik blij van word. Peggy werkt bij mij samen met een team van ondersteuners, waarin haar toegevoegde waarde en collegialiteit zeer gewaardeerd wordt. 


 • Adrienne van den Bos · Gifted People · 26-06-2020 · Review voor Peggy Peerboom 5.0

  Superblij met de samenwerking met Peggy. Ze heeft echt verstand van zaken en is expert op gebied van Moneybird. Ik verbaas me nog steeds over de functionaliteiten die ze weet te vinden en in te zetten. Ze neemt nu al een tijdje mijn dagelijkse boekhouding uit handen en dat is echt een verademing. Geeft me ontzettend veel meer ruimte en tijd om de dingen te doen waar ik plezier aan heb en energie uit haal.


 • Hiske Kuilman · Hiske Kuilman Coaching · 23-04-2020 · Review voor Peggy Peerboom 5.0

  Peggy heeft me enorm geholpen met het opzetten en bijhouden van mijn MoneyBird administratie. Ze heeft veel kennis, komt haar afspraken na, is bereikbaar voor vragen en het contact verliep heel prettig. Ik zou haar absoluut aanbevelen. Dankzij Peggy bespaar ik nu vele uren en misschien wel dagen, die ik voorheen aan mijn administratie kwijt was.


 • Natascha Droste · Het Champagne Atelier · 16-04-2020 · Review voor Peggy Peerboom 5.0

  Je administratie ‘leuk gaan vinden’, was onze grootste motivatie om met Peggy te gaan samenwerken. Als Moneybird Expert heeft zij ons wegwijs gemaakt in het online boekhoudsysteem. Met veel geduld heeft Peggy haar kennis met ons gedeeld, daar hebben wij ontzettend veel van opgestoken. Tijdens de sessies hebben we het hele programma doorlopen en specifieke vragen voor onze administratie beantwoord. Met als resultaat? Wij krijgen energie van onze boekhouding!


 • Jessica Boden · Yessica · 13-04-2020 · Review voor Peggy Peerboom 5.0

  Eind vorig jaar ben ik in contact gekomen met Peggy omdat ik zelf meer inzicht wilde krijgen in mijn boekhouding én hoe mijn bedrijf er financieel voorstaat. Ik werkte alleen met verkoopfacturen in Moneybird maar de software bleek meer dan dat te kunnen. Peggy heeft na een telefoongesprek Moneybird voor mij zo ingericht dat ik nu zelf met Moneybird kon gaan werken. Omdat ik praktisch er meer over wilde leren, ik wilde echt begrijpen hoe het werkt, ben ik een maand later meteen een workshop bij haar gaan volgen over Moneybird. Peggy heeft me echt geleerd hoe Moneybird werkt en ze legt het ook nog eens heel praktisch uit waardoor je het echt begrijpt. Na de workshop, met de nodige checks van Peggy de afgelopen tijd of ik het wel goed heb gedaan, leer ik nu zelf inzicht te krijg in mijn cijfers. Ik kon alsnog voor vragen bij Peggy terecht. Ik kan nu heel gemakkelijk inzien hoe ik ervoor sta, zoals wat ik tot nu toe aan het eind van het kwartaal aan btw moet betalen, en ik vind de categorieën echt fantastisch werken. En het allerbeste vind ik is dat ik nu aan het eind van het kwartaal binnen 1 minuut mijn eigen kwartaalaangifte kan doen. Scheelt mij weer kosten voor een boekhouder en een halve middag de hele boekhouding uitprinten. Het is wel belangrijk dat ik de admin tussendoor zelf bijwerk maar dat werkt zo simpel dat ik boekhouden nu zelfs leuk vind! Ik ben echt heel erg blij met deze vooruitgang in mijn bedrijf, heel erg hartelijk bedankt Peggy voor je hulp en dat je je kennis deelt, echt heel fijn om het op deze manier te leren!!


 • Ilona Schuyzeman · MICS 4.0 · 06-03-2020 · Review voor Peggy Peerboom 5.0

  Als je het hebt over een Moneybird Expert dan is Peggy dat! Met haar enorme hoeveelheid kennis en ervaring leert ze je alle ins en outs van Moneybird. Ik werk er zelf al een poosje mee en had het gevoel dat er nog meer uit te halen valt. En dat bleek ook nadat ik de workshop had gevolgd. Nu kan ik het optimaal inzetten. Peggy denkt ook heel erg mee in de workshop hoe je Moneybird slim kunt gebruiken in combinatie met andere systemen en er is voldoende ruimte om je vragen te stellen die op jouw bedrijf van toepassing zijn. Kortom een aanrader voor elke ondernemer die wil starten of al een poosje onderweg is met Moneybird!


 • Monique Langeslag · Monique Langeslag · 15-01-2020 · Review voor Peggy Peerboom 5.0

  Ik heb gisteren de workshop Moneybird gevolgd bij Peggy. Ondanks dat ik Moneybird al een tijdje gebruikte heeft Peggy mij met haar uitgebreide kennis nog verder op weg geholpen. Ze kent echt alle ins en outs van het programma en heeft daarnaast ook de nodige boekhoudkundige kennis. Het was een leerzame dag met veel tips. Mijn Moneybird is nu perfect ingericht, zodat ik er in een handomdraai offertes en facturen mee kan versturen en bovendien met 1 druk op de knop de btw aangifte kan doen. Daarnaast heeft ze ook duidelijk uitgelegd wat je allemaal kunt met de verschillende rapporten. Door Moneybird goed in te richten met de juiste categorieën heb je snel inzage in de cijfers van je bedrijf. De workshop is een echte aanrader voor zowel mensen die weinig kennis hebben van boekhouden of Moneybird, als voor mensen die het programma al gebruiken. Bedankt voor de verhelderende dag Peggy.


 • Marielle Geraets-Timmermans · MG2Care · 21-12-2019 · Review voor Peggy Peerboom 5.0

  Op 6 december heb ik een workshop Moneybird gevolgd bij Peggy Peerboom. Ik werk al een aantal jaren met Moneybird en dacht dat ik er redelijk in thuis was. Echter tijdens de workshop heb ik nog vele nieuwe dingen geleerd. Vooral hoe e.e.a. te vergemakkelijken alsook het inzichtelijk maken van kosten en opbrengsten per klant. Omdat het allemaal nog beter kan, ga ik een 3 maandentraject aan om mijn financiële administratie nog beter op orde te krijgen. De workshop Moneybird kan ik iedereen aanraden, zeker omdat dit in een kleine setting is zodat er voldoende aandacht is voor iedereen.


 • Veerle Montes Klaver · Veerle Montes Klaver · 19-12-2019 · Review voor Peggy Peerboom 5.0

  Dank je wel Peggy voor de duidelijke uitleg, ineens is het opmaken van mijn offertes en facturen geen drama klusje meer!


 • Ruben Gardenier · InfoBeez · 18-12-2019 · Review voor Peggy Peerboom 5.0

  Peggy heeft mij enorm geholpen om wegwijs te worden binnen Moneybird. Met haar praktische insteek ben ik ervan overtuigd dat ik deze kennis zeer goed kan gebruiken. Ik kan haar zeker aanbevelen!