Fritscalist

Fritscalist

5,0 Sterren

Administratie en belastingadvies

  • Zelfstandig Professional
  • Beneden-Leeuwen

Ik ondersteun ondernemers die hun administratie via Moneybird doen. Het inrichten van de administratie (of opschonen als hier al zelfstandig mee begonnen is) is vaak de eerste stap in de ondersteuning. Hierna ondersteun ik op verzoek bij de btw aangiften en aan het eind van het jaar sluit ik de administratie en help met de belastingaangifte. Ook met andere vragen van ondernemers help ik graag.

Ik heb veel ervaring met administraties en diverse belastingaangiften (vooral inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting).

De Experts

Frits Visser

Frits Visser

Belastingadviseur

Na meer dan 10 jaar werkzaam in de accountancy/administratie/belastingadvies ben ik in 2022 als zelfstandige begonnen. Ik woon in Beneden-Leeuwen maar kan natuurlijk ook altijd via een videogesprek kennismaken. Ik heb diverse opleidingen afgerond. Begonnen in de administratie daarna HBO accountancy gedaan en aansluitend een avondopleiding tot Register Belastingadviseur. Ik heb dus veel ervaring met administraties en diverse belastingaangiften (vooral inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting).

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Fritscalist


Werk je met Fritscalist samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

  • Anoniem

    5,0 Sterren

    Bij het starten van mijn onderneming werd ik door een vriend getipt op Moneybird. Na het aanmaken van een account besloot ik al snel om Moneybird als administratiepakket te kiezen. Voor het inrichten van de administratie ben ik op zoek gegaan naar een Moneybird-expert. Zo ben ik in contact gekomen met Frits Visser van Fritscalist. Het contact met Frits verliep soepel en het klikte meteen. Frits luistert goed en geeft nuttige adviezen. En hij houdt het simpel en begrijpelijk. Het inrichten van de administratie werd online uitgevoerd. Elk kwartaal vraag ik Frits om de boekhouding even te controleren, zodat de BTW-aangifte correct wordt uitgevoerd. Ook betrek ik Frits bij het maken van keuzes voor de lange termijn voor mijn onderneming. Ik kan Fritscalist van harte aanbevelen!